Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 walla son günlerde çok iyi gidiyo herşey bi okulu kazandım.İstedigim basketbol turnuvasına girebildim(katılım formunu son gün vermeme ragmen) dün türkiye rusya maçına gittim locadan oyuncularla fotograf fln çektirdim(gerçi kirilenkoyla çektiremedim o ayrı) fakat buna ragmen hala moralim yerinde deil ya deliricem walla[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Bu normal bi şey arada sırada olabiliyor.Banada oluyor zamanla atlatıcaksındır.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 hayattan zefk alamıyorum artık ya off[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-pinkmartini Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 kız arkadaşın varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Hotdog zamanla bunları hepsi geçicek .. bende aynı haldeyim hiçbirşeyden zevk,tat almıyorum,kendimi kötü hissediorum,yanlızlık çekiyorum ama inandığım bişi var zamanla geçeceği .. belkide biz böle şeyler düşünüp kendimize yazık ediyoruz ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 sahip oldugun gusel seyleri dusun yeter..[signature][hline]Biz Burdayız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Bazen olur böyle şeyler. Fakat fazla takmamak lazım. İyi olan şeyleri düşün,okul konusunu takma kafana ciddiyim.[signature][hline] Lavinya -> . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 inşallah abi ya walla bunaldım artık yeter ama okulda kafaya takılmıcak gibideil :([signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yacamaouse Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Hotdog, 01 Eylül 2005 13:26 tarihinde demiş ki: inşallah abi ya walla bunaldım artık yeter ama okulda kafaya takılmıcak gibideil :( hotdog yoksa biz kardeşmiyiz bıktım artık okumaktan ya sanki hayatım okumakla geçicek gibi vizesiydi finaliydi bütüydü yok yok yok biteceği yok işte sinirlerim bozuk keyfim yok ufff yeter artık bitsin şu okul ya çıldırcam :(((((((([signature][hline]seda [Bu mesaj yacamaouse tarafından 01 Eylül 2005 13:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 benim içimde nedeni belirsiz bi sıkıntı var uyuyamıom hatta sıkıntıdan (sıcaktan diil)[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Hotdog, 01 Eylül 2005 11:44 tarihinde demiş ki: walla son günlerde çok iyi gidiyo herşey bi okulu kazandım.İstedigim basketbol turnuvasına girebildim(katılım formunu son gün vermeme ragmen) dün türkiye rusya maçına gittim locadan oyuncularla fotograf fln çektirdim(gerçi kirilenkoyla çektiremedim o ayrı) fakat buna ragmen hala moralim yerinde deil ya deliricem walla annem olsaydı sana aranıosun sen derdi[signature][hline]gitti kedayım, gözümün nuru.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 sen dayak ıstıyosun budur[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ne alakası var kardeşim ya[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 her sey ıı gıdıyo halıne sukret bence baska bır sey yok ustekıde sadece saka kendıne ıı bak gecer[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 abi belkide herşey okdr ii gitmiyo zaten cok takan bi insanım oda olabilir[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bence her seyı kafana takma annemın lafı :>kafana tokadan baska bır sey takma [signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 abi yani doğam böle napıyım :D[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yacamaouse Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Hotdog, 01 Eylül 2005 15:01 tarihinde demiş ki: abi belkide herşey okdr ii gitmiyo zaten cok takan bi insanım oda olabilir sosisçii yav biz kesin kardeşiz nihehehe[signature][hline]seda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar