2pac Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Loli-pop, 02 Eylül 2005 01:03 tarihinde demiş ki: bende topaç nerelerde diyodum gelmiş... bu arada kermit iidir inşallah.. topaç ı hakaret olarak algılıyorum konuyu uzaktan takip ediyorum[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 *!sniff sniff* vi lav yu kermit plis kam bek :( :( :( [Bu mesaj PrudenT tarafından 02 Eylül 2005 01:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 üstü kapalı şekilde sölemiyorum.... diyorumki bugün çok uzun konuştuk.. bu gece onun herhangi bi ntahara kalkmayacaına eminim..tamam mı.....explorer ımı açıp açmayacaımı sana sormicam... bu son msj ım bana ö m da atmayın....[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke serseri polise pandik attı...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 burada bos bos tartısma yaratmayın gidin garbageye gidin konu dısına zaten içimiz sıkılıyo bide sizinle ugrasmayalım aksam aksam[signature][hline]A timeless word the meaning changed But I'm still burning your flames Everything burns without her Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 son mesajın olması en iyisi... off bide neylerle uğraşıyoruz... iki dakka msn muhabbeti yap sonra bilip bilmeden konuşma de millete... zaten biz gündüz çevirdiği geyiklerden bahsetmiyoruz... bizim derdimiz geceden sonra başlıyor...[signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ya bi sussaniza[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 insight doğrumu söledi acaba[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 kermit değerini bil bak biz gitsek bu kadar üzülen olmaz valla eheh :p[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Ya _black_angel'ın üzerine neden bu kdr gittiniz ki?Konustum kermitle dio?Tamam hepimiz endişeleniyoruz,anlıyorum yakın arkadaşları olarak korkuyorsunuz ama o da arkadaşıymıs kermit'in ve çok emin konustuğuna göre biliyor birşeyler.Sizi rahatlatmak istemiştir ya gitmeyin bu kdr üzerine... Dipnot (kermit'e-gelince okusun die-): Ahh be kermit ne çok sevenin varmış farkında değilsin...Kıskandım valla ben ölüp gitsem millet topic bile açmaz :p [signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Kermit çok tanımıyorum seni ama bizde oralardan geçtik. Bırak bu işleri üzme kimseyi. İşallah iyisindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 kingpin ölmedi gitti hey allahım kurtulamadık bi git horrible da ölmedi uff nefret şaka[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende Vİ HEYT REPİDŞEYR [Bu mesaj PrudenT tarafından 02 Eylül 2005 01:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 kermitle konuştum ve iyi... anlatıcam 1dk.[signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Kermitle muhabbeti olan tek insan olmadığını bilmesi lazım yorum yapacakların veya yapmaya yeltenenlerin, boşu boşuna yazmıyoruz.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bende konustum tamamdır[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 msj atmıştım zaten az önce iletim raporları geldi ve bende aradım telefonu açtı nasılsın dedim kötü dedi... morali bozukmuş anlattığım olay yüzünden konuştuk baya ve söz verdi bişey yapmıcak.... sanırım şimdi iyi... (teşekkürler)[signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Biz teşekkür ederiz gizemcim... İi ya sevindim valla.Korktum bi an ... :hmm:[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ah iyi o zaman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ben daha yeni görüorm olayı. vay anasın bende korktum bian.pff[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 tamam intihar etmiycekte kotuymus adam uzuldum simdi[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rudyray Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: ivy, 02 Eylül 2005 01:25 tarihinde demiş ki: msj atmıştım zaten az önce iletim raporları geldi ve bende aradım telefonu açtı nasılsın dedim kötü dedi... morali bozukmuş anlattığım olay yüzünden konuştuk baya ve söz verdi bişey yapmıcak.... sanırım şimdi iyi... (teşekkürler) beklenen cevap saol ivy...[signature][hline]Rest_İn_Peace_Rudy_Ray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 oh[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende Vİ HEYT REPİDŞEYR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: CusTodeM, 02 Eylül 2005 01:31 tarihinde demiş ki: tamam intihar etmiycekte kotuymus adam uzuldum simdi evet bu da var tabii :( ühüh bende üzüldüm yaa.[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: CusTodeM, 02 Eylül 2005 01:31 tarihinde demiş ki: tamam intihar etmiycekte kotuymus adam uzuldum simdi evet asıl olay bu[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: ivy, 02 Eylül 2005 01:21 tarihinde demiş ki: kermitle konuştum ve iyi... anlatıcam 1dk. özür bekliyorum....=S[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke serseri polise pandik attı...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 .yoğun istek üzerine 0lıyorum bu yazımı[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN [Bu mesaj Gilean tarafından 02 Eylül 2005 01:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar