HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Küçükken izlemiştim. Çocuk var ve arabası var , çocuk sürekli geziyor arabasıyla , aile filan yok. çok pis araba ve çocuk. çocuk , üzerinde harfler olan çıkartmalar arıyo , harflerle bi kelime yazdığı zaman ödül alıcak. filmin bir blümünde de çok az bulunan bir harf veriyo benzincinin teki. sonradan kızlarla bi olaylar geçiyo , harfleri çalınıyo galiba. bu filmin adı neydi ?[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ewet hatta o harf R idi yanlış hatırlamıyosam.. bende ne zamandır o filmi arıyorum ama ismi hakkında en ufak bi fikrim yok..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 çocuğun özel bi ayakkabısı gibi birşey vardı gaz pedalına yetişmesi için. sanırım ehliyeti de yoktu doğru mu hatirliyorum?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Hayal meyal hatırlar gibi oldum öyle bi film.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Kimse çıkartamadı mı ya?[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 hatırlayan yok mu ya ? :/[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 --uP-- azmettim yeni topic açmadım, aradım; ismini merak ettiğim filmin topicini buldum şimdi sıra bu filmin ismini bulmada :) bi de hatırlayan varsa sonunda ne oluyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 super filmdi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 turbo genç vardı :) terleyince spor kırmızı bir arabaya dönüşüyordu ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 o dediğin çizgi filmdi kingpin. hep aklıma karaşimşek gelirdi onu izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 biliyoruz heralde çizgi film olduğunu O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar