Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Formula G

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
9 eylüldü galba ya ne araba yapmış öyle hayran kaldım helal olsun[signature][hline]bi gün üşenmicem valla şu yonca, 86930 hödölerine gircem merakımı gidercem noluyo ne var
Mesaj tarihi:
Yüksek teknoloji ürünü iyi hoş güzel de o pazar arabası tekerleri yokmu onlar bitiriyo beni be abi... Bütün karizma "0"lanıyo anında...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben

On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key.
Mesaj tarihi:
Daha ufak ve daha sık projem var :D[signature][hline]Mandoo, 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki:
bir trip vardır ya..ulan berber acaba değdiriyormu diye kıllanır insan bir an...
Mesaj tarihi:
mecburlar oyle yapmaya sanirim. sonucta en fazla yer kaplayan sey gunes panelleri. ben kaliptayken gormustum, zaten sonrasinda o kaliptan bir de deniz bisikleti tadinda bir sey cikarmi acaba diye geyik yapmistik :)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
bugün yapıldı, çok güzel bi etkinlikti, başka giden var mı?biraz erken çıkmak zorunda kaldık da, kim kazandı bilmiyorum, var mı bilen?en son 9 eylül liderdi :) sabancı dökülüyodu.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Mesaj tarihi:
said:
turambarturin, 27 Ağustos 2005 12:44 tarihinde demiş ki:
SDÜ de katılıyormuş dyduğumda bayaa gülmüştüm. ama şimdi umarım onlar kazanır diyorum.

SDU2nün arabası baslamadan iddalıydı baya iyi araba yapmışlar ama start verildiginde 50 metre gidebildi :P sonra bozuldu.[signature][hline]Akvaryum Tutorial
Imagine your life without me...+Miserable huh?.

Mesaj tarihi:
bildigim SDU nun arabası start izgisinden de bayagı zor kalktı ama yarıstan önce de oldukca idalıydılar...[signature][hline]"hayat"derler,seyredebildiğin kadar vardır.ve sen derler, seyirci kalmadığın kadar varsın

[Bu mesaj merciman tarafından 30 Ağustos 2005 23:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
sir, 30 Ağustos 2005 22:03 tarihinde demiş ki:
bugün yapıldı, çok güzel bi etkinlikti, başka giden var mı?biraz erken çıkmak zorunda kaldık da, kim kazandı bilmiyorum, var mı bilen?en son 9 eylül liderdi :) sabancı dökülüyodu.

tv den duydugum kadarıyla odtu kazanmıs..zaten yarısı tek bitirende onlarmıs :)[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

Mesaj tarihi:
bende bunu ilk açıklandığı bilim teknik sayısı vardı ya öss faktörü olmasaydı daha sıkı takip edecektim güya :D[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Mesaj tarihi:
16 araç warmı$ 15'i üni.den 1'i de bi lisedenmiş. o liseyi bilen war mı? bu ara 7TP'nin aracı 3.oldu[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim!
Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki:
rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana..
Mesaj tarihi:
yoksa sen orda mı okuyorsun?:)[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim!
Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki:
rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana..
  • Yeni Oluştur...