Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

süper "çöp dökme" uyarıları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
8) "Buraya çöp döken Sayın eşek, görüntü hoşunuza gidiyor mu? Konteynır iki metre ileride!"

Ehehehehe koptum yaa...:):D[signature][hline]Severek asla bir şey kaybetmezsiniz. Ama hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz...
Mesaj tarihi:
Abi bi toplumun espri yeteneği bu kadar gelişir.:)[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptalığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim...
Albert Einstein
Mesaj tarihi:
said:
horacegoesskiing, 24 Kasım 2004 16:41 tarihinde demiş ki:
shockhaber orijinlidir. buraya yazmadan duramadım. forvatçılığımı hoşgörünüz.

1) "Buraya çöp atan sıkıyorsa biraz beklesin!"
=> Pendik'de bir duvarda

işte Pendiklinin gücü be :) kim yazmışsa hll olsun :)[signature][hline]Burning Legion>Night Elf>Druid>nicki sonra :)
Mesaj tarihi:
spr yaw bunlar...ehueu..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Mesaj tarihi:
said:
Eray_GNR, 18 Aralık 2004 22:13 tarihinde demiş ki:

Buyrun Kanıtlamısım[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
Mesaj tarihi:
eheh bugun dershaneden donerken dgordum bir ara fotograf koyarım "degerli mahalle sakinleri bildiginiz gibi burasi cop toplama merkezi degildir.copunu bırakmaya sivrisinek saz, bırakana zurna az gelir"[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki:
''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti)
Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir.
Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!"
ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Çöp edebiyatı[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
said:
BabacumMostors, 24 Kasım 2004 16:56 tarihinde demiş ki:
"buraya çöp bırakan anasını da bıraksın"

görüldü fotoğrafla da belgelendi

Bu dur :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ |
Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes!
Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Mesaj tarihi:
Bakmadım hepsine ama yazılmadıysa
"Burası çöp dökme yeri?"
"Buraya çöp atılır?" var hehe Rumlar saolsun.[signature][hline][b]Kralla Tartışma
Mesaj tarihi:
3) "Buraya çöp atan Allah katında cezalandırılacaktır"
=> İstanbul/Sefaköy'de bir duvarda

11 sene oturdum bu kadar inançlı olduklarını bilmiyordum : )[signature][hline] "İki Yol Var Demiştin! Hangisini Seçeyim?!"

Mesaj tarihi:
Buraya çöp dökmeyin gibi bi deşey vardı

http://www.kahkaha.com/komikler/resimler/fotograflar/siralama.php?tur=normal
255 no lu resim :D.[signature][hline]Nation: Elmorad
Server: Diez
Nick: Armas2
Clan: Domates
LvL: 58 Assassin
Mesaj tarihi:
eheh aklıma geldi bi arada su vardı: NO smoking!!(turkce anlamayanlar için) yazardı altında.[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi?
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
10) "Buraya çöp dökeni tavana asayım, smaç basayım!"
=> 4. Levent Sanayi'de bir binanın duvarında
bu ne ya yarıldım :) basketçi gençliğin sitemkar duvar yazısı :P[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bağcılarda bir duvarda

''Buraya çöp dökenin ben taa anasının amk ulan şerefsizler kıçınızı o kadar mı kaldıramıyosunz allah belanızı versin.[signature][hline]Frantic tic tic tic tac
  • Yeni Oluştur...