Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 8) "Buraya çöp döken Sayın eşek, görüntü hoşunuza gidiyor mu? Konteynır iki metre ileride!" Ehehehehe koptum yaa...:):D[signature][hline]Severek asla bir şey kaybetmezsiniz. Ama hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz...
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Abi bi toplumun espri yeteneği bu kadar gelişir.:)[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptalığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 bi tanede benden kapının onune cop dokenı yakalrsam evire cevire doecem *ezevenk i :D:D[signature][hline]so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Resimlerim | Sözlük |
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: horacegoesskiing, 24 Kasım 2004 16:41 tarihinde demiş ki: shockhaber orijinlidir. buraya yazmadan duramadım. forvatçılığımı hoşgörünüz. 1) "Buraya çöp atan sıkıyorsa biraz beklesin!" => Pendik'de bir duvarda işte Pendiklinin gücü be :) kim yazmışsa hll olsun :)[signature][hline]Burning Legion>Night Elf>Druid>nicki sonra :)
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 spr yaw bunlar...ehueu..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: Eray_GNR, 18 Aralık 2004 22:13 tarihinde demiş ki: Buyrun Kanıtlamısım[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 eheh bugun dershaneden donerken dgordum bir ara fotograf koyarım "degerli mahalle sakinleri bildiginiz gibi burasi cop toplama merkezi degildir.copunu bırakmaya sivrisinek saz, bırakana zurna az gelir"[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
uncla Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: Lexius, 14 Şubat 2005 23:07 tarihinde demiş ki: Çöp dökersen buraya gireriz bacınla halaya :D [signature][hline]jan d.
turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 oha ilkkez gördüm bu topiği über ötesi :rock: upluyorum işte :P[signature][hline]... that's me in the corner...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 eheh iyiymiş baya. :9[signature][hline]peace!
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Çöp edebiyatı[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 "Ben o çöpünü nediyim? Sen o canini gönder bana" Bizzat yazılmıştır.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 "çöp dükmeyin" var bi de...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: BabacumMostors, 24 Kasım 2004 16:56 tarihinde demiş ki: "buraya çöp bırakan anasını da bıraksın" görüldü fotoğrafla da belgelendi Bu dur :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Bakmadım hepsine ama yazılmadıysa "Burası çöp dökme yeri?" "Buraya çöp atılır?" var hehe Rumlar saolsun.[signature][hline][b]Kralla Tartışma
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 3) "Buraya çöp atan Allah katında cezalandırılacaktır" => İstanbul/Sefaköy'de bir duvarda 11 sene oturdum bu kadar inançlı olduklarını bilmiyordum : )[signature][hline] "İki Yol Var Demiştin! Hangisini Seçeyim?!"
Earenwen Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 üsküdar da camii gibi bi binanın duvarında (hatta üsküdarlılar için, postane yokuşunda :) ): "Buraya çöp dökmeyin; çarpılırsınız..."
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Buraya çöp dökmeyin gibi bi deşey vardı http://www.kahkaha.com/komikler/resimler/fotograflar/siralama.php?tur=normal 255 no lu resim :D.[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Domates LvL: 58 Assassin
irin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 eheh aklıma geldi bi arada su vardı: NO smoking!!(turkce anlamayanlar için) yazardı altında.[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi?
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 16) "Buraya çöp döken öldürülür!" => Soğanlı’da bir evin duvarında o_O[signature][hline]let's rock !
muzcu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 10) "Buraya çöp dökeni tavana asayım, smaç basayım!" => 4. Levent Sanayi'de bir binanın duvarında bu ne ya yarıldım :) basketçi gençliğin sitemkar duvar yazısı :P[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 en komiği buray çöp döken eşşektir ve yasaktır :P[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: Fistan, 25 Kasım 2004 16:10 tarihinde demiş ki: Antalyalı olmaktan utandım ya. doğru dürüst bi uyarı yazmamışlar ne o gay gibi "Hey çöp dökme sakın!" yazısı. tehdit yok,kötü sözyok. Ben de en cok onu sevdim hehe. Moderen uyari.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 50 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion
fkelesh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 pauhauah yarildim yaa...[signature][hline]What we do in life echoes in eternity Revenge is a dish best served cold
Arden Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Bağcılarda bir duvarda ''Buraya çöp dökenin ben taa anasının amk ulan şerefsizler kıçınızı o kadar mı kaldıramıyosunz allah belanızı versin.[signature][hline]Frantic tic tic tic tac
Öne çıkan mesajlar