Dagger Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Dertli bi döneme girdiğimde sigaraya başladım uzun süredir de içerim... Forumda da takılan çok yakın iki arkadaşım ben başladığımdan beri kızardı sigarama. Biri çok nadirde olsa derdi olduğunda içiyor şimdi öteki de canı sıkıldıkça içiyor. Sigaraya başlamaları da benle alakasız... Napıyım şimdi ben bu adamlara ceza???[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 bütün sigaralarını kır.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Sen iç bence hepsini:)[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Bence sen sigarayı bırak ondan sonrada onlara tavrını koy...Nası fikir?[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Dagger .. bencede Kartan ın dediğini yap .. hem kendi sağlığın hemde Arkadaşların için ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raven Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 bence kendi hatalarını anlamaları için onlara zaman ver... onlara bu konuda birşey deme , bırak onlar anlasınlar ne yaptıklarını , ne durumda olduklarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Sigara içmelerini engellemek için tavır koy ve onlara bunun ne kadar yanlış bir davranış oldugunu göster ayrıca örnek olmak için sigarayı bırak.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Özentilik.[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 +9987465321[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Bence sigarayi birak aradan zaman geçsin sonra git siz gebericeksiniz ben hala yasiyo olucam de..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Sigara içen kişi 3. sınıf kişiliktir zayıf kişiliktir iradesi olmayan kişiliktir. dertlerden içenlere gülüyorum.19 yaşımdayım saçlarımın kenarlarında harbiden beyaz var o derece düşünün zaten görmediğim halt kalmadı bi kere bile nargile sigara içmedim. bence aşşağıla onları.Ben tüm sigara içenleri aşşağılıyorum çünkü.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 aferin sana iyi halt ediyosun. gece gece...[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits In Flames We Trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 nargile içerimde sigara içmiyorum,içmiycemde :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 çok mu koydu sana ? gece gece[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 insanlar alıskanlıklarından dolayı asagılanamaz bence de sen 20. sınıf vatandassın o zaman heh. p.s.: icmiyorum sigara.[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits In Flames We Trust. [Bu mesaj Jester tarafından 01 Eylül 2005 02:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 sigara içmemiş insan sigara içene 'bırak' demesi mantıksızlık ötesi.bilemez bir kere,ahkam kesmek olur sadece.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Jester, 01 Eylül 2005 02:15 tarihinde demiş ki: insanlar alıskanlıklarından dolayı asagılanamaz bence de sen 20. sınıf vatandassın o zaman heh. p.s.: icmiyorum sigara. irade irade irade alışkanlıkla bi alakası yok. Ben tırnak yiyorum mesela kötü bi alışkanlık bi sürü zararı var.Bırakamıyorum ama aşşağılanmaya açığım çünkü böyle böyle bırakılır. Beni bu nedenden dolayı küçük görücekler ki bende onun dahada kötü birşey olduğunu bilinçaltıma atıp bırakıcam. Dünyanın heryerinde sigara içen insan 2. sınıf vatandaş sayılıyor.Ama bizim ülkemizde farklı Çoğu yerde kapalı yerde sigara içmek yasak veya oda var. Bizde sigara içmeyenler için bölümler var. Sokakta ellerinde sigarayla giden yüreyen bacalar var arkada kim var kim yok sallamadan üflüyorlar fitil oluyorum alayı salak onların[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Bi keresinde yolda yürüyodum,efm sonra 2 tane tip yanımdan geçiyolardı,bunların teki tam ben yanlarından geçerken sigarayı üfledi benim bulundugum yere dogru,ben de tam nefes alıyodum o sırada ve görseniz resmen agzından cıkan tüm dumanı cigerlerime çektim.İnsanlar nası katil oluyolar anlıyorum yavaş yavaş. Buradan çıkarılacak ders : Sigara içmeyin,illa içicem diyosanız da içmeyenlere saygılı olun[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: bLackcha0s, 01 Eylül 2005 01:58 tarihinde demiş ki: Sigara içen kişi 3. sınıf kişiliktir zayıf kişiliktir iradesi olmayan kişiliktir. Az bi saygi.. Zyif degilim iradeliyimde ama sigara iciyorum seviyorum erken gebericem mutluyum bunu sorgulamak sana dusmez.. Sigarayla insan siniflandirmasi olmaz..insan siniflandirmasi zaten basli basina bi sacmalik bi saygisizliktir... icmiyorum saglikliyim dersin o tamam ama senin hicbir sekilde beni asaglamaya hakkin yok..insanlari siniflandirmak diye bisey yoktur...insanlari siniflandiran insanlar genelde kapicilara 2. sinif muamele yapan artist kisilerdir.. Egitim kendini birilerinden üstün görmek degildir iyi egitilmis insan herkezi esit görür ve herkeze saygi duyar !![signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 sigara içen aşağılık diildir.. ama blackchaosun diğer dedikleriniekjatılıorum diebilirim[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 hey yarabbim, irade o kadar sığ bir kavram mı yahu? her şeye gösterilen irade türü farklıdır. çabuk ve gereksizce sinirlenen bir adam sigara içmiyorsa, bu onun iradeli olduğu anlamına mı gelir?[sigara içmeyin] veya tam tersi olunca, yine iradeli mi diyeceğiz? [sigara içmeyin] içmeyenlere afferim, doğru yoldasınız hakkaten, bravo da; bırakın artık şu bilmem kaçıncı sınıf vatandaş geyiklerini yahu. [sigara içmeyin] hayır toplumu siz ne ara kendi kafanızda sınıflara böldünüz de, böyle bir hakka hangi meşru kaynağı göstererek sahip olduğunuzu gösterdiniz de, belirli bir topluluk içinde rahatlıkla ayrım yapabiliyorsunuz? [sigara içmeyin] ne sigara içmek, ne de içmemek bir marifet yahu. kimin saçının ne zaman beyazladığı da beni alakadar etmez, kimsenin hayatı bir değil, kimsenin yaşadıkları birbiriyle karşılaştırılıp, aman şu daha iyi şu da daha kötü denilemez. [sigara içmeyin] ha bu tarz lafları gerek böyle bir ortamda, gerekse de yüzyüze geldiğinizde sırf karşınızdakini sigaradan vazgeçirmek için, onun iyiliğini düşündüğünüz için yapıyorsanız; yani işin özünde dediklerinizde samimi değilseniz, o zaman da allah cezanızı versin. hangi insan böyle adam edilmiş? veya edilmişi varsa da, her insan böyle mi adam edilir. bazısında ters teper, daha da çok sigara içer, veya konusuna göre kötü olan her ne ise onu yapar. [sigara içmeyin] ha son olarak bi şey daha: sigara içmeyin, başka söze gerek yok. iyisini kötüsünü zaten herkes biliyor.[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 dagger yaşın daha çok gençti. bence çok yanlış bir karara varmışsın. en kısa sürede bırakmaya çalış derim ben. arkadaşlarda haklı, içme o lanet sigaraları.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ha bu arada ben de içiciyim ve bu konudaki iradem yerlerde sürünüyor diyebilirim. ama sırf bu yüzden pes edecek de değilim, ki böyle bir gaflet içine bir dönem düşmüş ve sigarayı arttırmıştım. siz de aynı gafletin içine düşüp, "aman abi iradem zayım, bırakamıyorum zaten. takılmama bakayim bare." diyorsanız, sadece kendinizi geliştirmeye çalışıni, değişik şeyler deneyin; kendinizi kandırmayın. bu konudaki irade zayıf olabilir ama bu sigaradan kurtulanamayacağı manasına gelmez. ha, yok diyorsanız, ben sigarayla mutluyum; o zaman da size mutluluklar, ama içmeseniz sizin namınıza daha güzel olabilir.[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 @Cray kimse senin salığınla ilgilenmiyor zaten ne zaman ölürsen öl takan yok. Önemli olan senin çevreye zarar vermen atmosfere zarar veren kişilikler arasına girmen. Yahu çoğu avrupa toplumunda sigara içen gerçekten 2. sınıf vatandaş muamelesi görüyor. Restoranlarda çok küçük fanus gibi yerlerde oturtuluyorlar. Birçok kapalı yerde ve caddelerde sigara içmek yasak. Adamlar gidin evinizde için diyor. Ama burası Türkiye burada Sigara içmeyen adam restaronda oturamıyor. Şöyle düşünelim.Bir kapalı mekandayız ben sigara içmiyorum sen içiyorsun üstelik sende uzağımdasın. Sen sigaranı yakıyorsun ve dumanı ister istemez banada geliyor. Senin şimdi ne hakkın var benım ciğerlerimi kirletmeye.Salığımı tehlikeye atmaya ? Bilmem biliyormusunuz. Pasif İçicilerin (sigara içmeyip içenlerin dumanlarını mecburen çeken kişiler) kansere yakalanma riski sigara içen kesimden daha yüksek bir yüzdeyle tanımlanıyor. Bu yüzden sigara içen tüm insanlar bütün medeni ülkelerde 2.sınıf vatandaş ilan ediliyor. ama dediğimiz gibi burası Türkiye insanların zevki çevrenin içine etmekten insanların hayatlarını hiçe saymaktan daha önemli... Pasif içicilik konusunda hiçbir abartı yoktur.Gerçekten normal sigara içenden daha fazladır. ayrıca hepsini geçtim iğrenç kokusuda cabası. bu asansör içinde osurmaya benzer.Asansör içinde osuran adamı nasıl ayıplıyorsanız sigara içenide öyle ayıplamak zorundasınız. Ben sadece alkol kullanıyorum.Ciğerlerimi mahvediyor olabilirim.Ama çevreye herhangi bir koku zararım yok kişilerin sağlıklarını tehlikeye atıcak herhangi bir eylemim yok. Ayrıca saygı neye saygı niçin saygı ? Göz göre göre çevreyi,çevredeki insanları hiçe sayan düşüncesiz kafalara mı saygı ? Biraz objektif olun yahu."Ben sigara içiyorum sigara iyi bişeydir o halde" mantığını geçin. Saçma sapan hala savunmasını yapıyorsunuz. neyini savunuyorsanız ? Bunu idrak etmek için uygulamalı olarak televizyonlarda hergün gösterilmeli Anahaber sonrası... Şahsen içiyor olsaydım açık söyliyim kendi yorumlarıma sonuna kadar katılırdım.İşte böyle düşündüğüm için tüm girdiğim ortamlarda sigara içilmesine karşı , tüm arkadaşlarımın sigara içmesine karşı ben içmiyorum. Sağlığımı düşündüğüm yok.Zaten fazlasıyla içkiyle tüketiyorum yaşamımı. Ama önemli olan çevre. millet artık aylık bebeklerın yanında sigara içiyor.Daha oksijenle tanışamadan nikotinle tanışıyorlar. Yobaz toplum olmanın bedeli feda edilen canlar olsa gerek...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: bLackcha0s, 01 Eylül 2005 04:05 tarihinde demiş ki: @Cray kimse senin salığınla ilgilenmiyor zaten ne zaman ölürsen öl takan yok. Belki cok güzel biseyler yazdin belkide hakli biseyler yazdin bilemiyorum ama okumiycam...insanlarla konusmasini ogren öncelikle..En nihayetinde karsindakide bir insan senin gibi etten kemikten sen ne hakla benimle bu sekilde konusur bana saygisizlik edersin sen ne hakla beni 2. sinif insan yaparsin... Düzgün konusup beni utandiricak ve belkide zamanla sigara düsmani yapicak beyine sahipken bu sekilde afra tafra yaparak en fazla sinirlenip 1 sigara daha yakmama sebep oldun.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar