NightCrawler Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ben kalabalık arasında çok geriliyorum... alışveriş merkezlerinde,istiklal caddesinde... kalabalık ve gürültü adeta canıma okuyor, çok sinirli oluyorum, bağarmaya başlıyorum etrafımdakilere. size de oluyor mu bu?[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info WWW.OPETH.INFO bir kez üye olun, birçok kez reklamınız yapılsın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 al benden de o kdar nefret ederim kalabalıktan[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 valla tanıdıım birine de tam tersi oluo, sosyal fobi yüzündenmiş[signature][hline]damam saL bi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 al benden de o kadar.. bi salı paarına gidiom katil olasım gelio..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 alma benden de o kadar işte vermem yani[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 En güzeli kalabalıktan kurtulma çabası ve kurtulduktan sonra kafa dinlemesi .[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 trafikte rahat ediyorum. boş yol sıkıyo beni. nerde kalabalık orda ben. istiklalde insanlara çarpa çarpa yürümek, sirkecide bakırköyde göz alabildiğine kafa görmekten hoşlanıyorum. mecidiyeköy gürültülü olmasa orası da güzel olur ama fetişin de bi sınırı var[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 tiksinirim kalabalıktan. boğulurum yani. ondan genelde koşar adım yürürüm kalabalık mekanlarda, bir an önce kurtulayım diye.[signature][hline]truth might be changed by victory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: zaidral, 31 Ağustos 2005 21:10 tarihinde demiş ki: trafikte rahat ediyorum. boş yol sıkıyo beni. nerde kalabalık orda ben. istiklalde insanlara çarpa çarpa yürümek, sirkecide bakırköyde göz alabildiğine kafa görmekten hoşlanıyorum. mecidiyeköy gürültülü olmasa orası da güzel olur ama fetişin de bi sınırı var aynen bende oyle , etraf sakin sessiz olunca canım sıkılıyo , her dakıka insan içinde olmak istiyorum.[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Acık havada sorun olmuyod a carrefour gibi yerlerde bogulcak gibi oluyorum[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: pipo_14, 31 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: En güzeli kalabalıktan kurtulma çabası ve kurtulduktan sonra kafa dinlemesi . +1 valla Hele atakonağında oturup çayı yudumlamak gibisi varmı :)[signature][hline]. . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Evet carrefour gibi yerler de insan sinir oluyor, bunalıyor.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightCrawler Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 carrefour demeyin bana, bugün passiflora içtim carrefoura gitmeden önce :D[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info WWW.OPETH.INFO bir kez üye olun, birçok kez reklamınız yapılsın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 esrar kullandın mı hiç? yada paranoya problemin var mı?[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 valla istiklal falan diilde gece böle biyere gittiysem ve kalabalıksa deliriyorum dayanamayıp kaçıyorum.[signature][hline]chiptech. Seni unutmadık Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog www.dadeu.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 kalabalığın içinde yürüyemem , en kenardan yürümeye çalışırım. üzerime gelen bütün insanların yüzlerine bakıp ezberlemeye çalışırım. çok hızlı yürürüm , uçar gibi. nalet olsun Kadıköy ![signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bi kaç kişi olsa sokakta tedirgin olurum ben....[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke ...ben psikoopat.. skate board is not a crime...siteye bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 hiç sevmem kalabalığı o yüzden istiklal de hep arka sokaklardan giderim fare gibin oldum valla tenha olan heryeri severim ışıklarıda sevmem gündüzüde sevmem... gece olucak sadece yıldızların ışıkları[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ayın ışığını ve yakamozları unuttun blackcaos..[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke serseri polise pandik attı...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 kalabalık ortamın atmosferi farklı, samimi ortamınki farklı. hepsini dengelemek gerek[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Bana pek olmadı hatırladıgım 1 tane var oda arkadaşlarla bi yelerde oturacaktık bende orası çok kalabalık diye gitmek istememiştim ama sanırımsam bu olay bende ayrı zamanlarda 5-6 yer tartışana kadar sürmüştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar