Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okullar 1 hafta geç açılacak mı açılmayacak mı çıkmazsı sorunsalı hakkında yardım gerekli

Voys

Öne çıkan mesajlar

karıştı olaylar iyice başlıkdaki gibi,

memurlar maaşlarını erken alırsa normal zamanında açılacaktı, alamazlarsa 1 hafta ertelenecekti açılma ama 2 gün önce maaşlar zamanında ödenecek diyen tv kanalları dün ertelendi dedi şimdide kime sorsam ertelenmedi diyor. beynim allak bullak oldu bi yardım edin allah aşkına noldu okullar?[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

Butun fransız liseleri normal liselerle ayni anda acilyor yani 12sinde[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK

MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki:
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Prawler, 31 Ağustos 2005 13:57 tarihinde demiş ki:
Off ekimde açılıyo bizim okul.
Aralıkta falan açılsa keşke :(

ya off böle şikayet mi olur???
Bizim ki 12 gün sonra açılıo sen ekimde açılıo die şikayet ediosun...
CIk cık cık[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Sosyal ağlarda paylaş

itü de 12 falan açılır (ne zaman açılıyordu ya... okuluna benim kadar ilgisiz bir eleman olurmu ya :-p )[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

okullar açılsın diye can atıyorum açılıncada bitmesin diye can atcam çünkü son senem. değerini bu yıl anladım. valla bilsem lise 1 de kalırdım sınıfda 5 yıl okurdum liseyi[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Voys, 31 Ağustos 2005 17:00 tarihinde demiş ki:
okullar açılsın diye can atıyorum açılıncada bitmesin diye can atcam çünkü son senem. değerini bu yıl anladım. valla bilsem lise 1 de kalırdım sınıfda 5 yıl okurdum liseyi

Umarım değişen sınav sistemini ve gireceğin monotonluğuda göz önüne almışssındır...[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir...
who is genor?
Sosyal ağlarda paylaş

Tüm orta öğretim kurumları ve liseler eylülün 12'sinde açılacak. Yapılan koordinasyon toplantısında iptal edilmiş. Başbakan açıklmasında üstüne vura vura bunu belirtti. :([signature][hline][i]Bir şeyden hoşlanmıyorsan onu değiştir, değiştiremiyorsan bakış açını değiştir...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...