Voys Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 karıştı olaylar iyice başlıkdaki gibi, memurlar maaşlarını erken alırsa normal zamanında açılacaktı, alamazlarsa 1 hafta ertelenecekti açılma ama 2 gün önce maaşlar zamanında ödenecek diyen tv kanalları dün ertelendi dedi şimdide kime sorsam ertelenmedi diyor. beynim allak bullak oldu bi yardım edin allah aşkına noldu okullar?[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 yab işte 12 sinde açılıyo okullar..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Abi 12 Eylül işte.[signature][hline]ivy, 29 Ağustos 2005 01:00 tarihinde demiş ki ; şupar insight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Fransız ouklları 1 hafta erken mi gene yaaa ? FFffff rockn coketan hemns ora okula mı gidcez??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Off ekimde açılıyo bizim okul. Aralıkta falan açılsa keşke :([signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Oryantasyonlar 7-8-9-12 bilkentte.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 hayırrr çoğu özeller 12sinde..fransız okulları dahil,çünkü daha 3-4 gün önce okula gittim sınav için ve sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 yani bu demekki rockncoke tan döndükten sonra yarın okul var diye tasalanmıyacam! :) fransızlar 12 si kesin eminim![signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Butun fransız liseleri normal liselerle ayni anda acilyor yani 12sinde[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Prawler, 31 Ağustos 2005 13:57 tarihinde demiş ki: Off ekimde açılıyo bizim okul. Aralıkta falan açılsa keşke :( ya off böle şikayet mi olur??? Bizim ki 12 gün sonra açılıo sen ekimde açılıo die şikayet ediosun... CIk cık cık[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Alexi_Septimus, 31 Ağustos 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Oryantasyonlar 7-8-9-12 bilkentte. ilkokul gibi 12 sinde basliyoruz yine okula ya :D Bu arada bu sene kayit yapmayanlarda oryantasyonlara katilabiliyor dimi? ben c- almisimda birdaha yapmam gerekiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 itü de 12 falan açılır (ne zaman açılıyordu ya... okuluna benim kadar ilgisiz bir eleman olurmu ya :-p )[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 http://www.itu.edu.tr/ab-2.d4 Güz Yarıyılı Başlangıcı 19 Eylül 2005[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 çok çabuk geçiyor zaman ben onu anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fkelesh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 koc 5 inde aciliyor kadikoy anadolu diger liseler gibi 12 sinde...[signature][hline]What we do in life echoes in eternity Revenge is a dish best served cold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 okullar açılsın diye can atıyorum açılıncada bitmesin diye can atcam çünkü son senem. değerini bu yıl anladım. valla bilsem lise 1 de kalırdım sınıfda 5 yıl okurdum liseyi[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 tatil bitmesin diye can atıyordum. dersane başlayınca okullar açılsın diye can atmaya başladım. sonra da "bu sene bitmesin plxz" diye can atıcam, okullar açılınca. sene sonunda öss var çünkü. sonra öss girmesin diye can atıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Voys, 31 Ağustos 2005 17:00 tarihinde demiş ki: okullar açılsın diye can atıyorum açılıncada bitmesin diye can atcam çünkü son senem. değerini bu yıl anladım. valla bilsem lise 1 de kalırdım sınıfda 5 yıl okurdum liseyi Umarım değişen sınav sistemini ve gireceğin monotonluğuda göz önüne almışssındır...[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 nihoha ışık üni 17 ekim'de açılacak.[signature][hline]enjoy the silence arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 bilkent mayısta kapanıyor ama. patlayıng.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinek Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Tüm orta öğretim kurumları ve liseler eylülün 12'sinde açılacak. Yapılan koordinasyon toplantısında iptal edilmiş. Başbakan açıklmasında üstüne vura vura bunu belirtti. :([signature][hline][i]Bir şeyden hoşlanmıyorsan onu değiştir, değiştiremiyorsan bakış açını değiştir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 çok vurmasaymış hani bi umut..[signature][hline]truth might be changed by victory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uhrmiller Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Okulların erken açılması ihtimali düşük çünkü yeni ÖSS sistemine göre müfredatın yetişmesi gerekiyor. Tabi arada kar tatili bilmem ne tatili fln olur konular yetişmez.[signature][hline]est sularus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 izmir''de geç açılsın o zaman, burda kar mar yağmıyo :p[signature][hline]truth might be changed by victory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 aciklama yapti hurriyete bakan 12 sinde aciliyor kimse sacmalamasin bir hafta gec mec yok dedi:)[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar