cenin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 işte w3'te beni dumurlara uğratan diyalog.... [spo1=O.o][/spo][signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 tek biz mi şikayet ediyoruz anlkamadım gitti[signature][hline]Msn Horrible 31 Ağustos 2005 15:57 tarihinde msn'de demiş ki: hobaraaak [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 hehe öyle türkiş ingliş yazıp bi de ' lerle falan süs verirsen anlar tabi :p[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 54 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion (Tatilde) Nepenthe | Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 dumurluk be war anlamadim whazzup demesi mi? bide yeri burasi degil ki bunu koskoca warcraft forumu var[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Bu adam ingilizce özentisi bir türk demek zor değil aslında. Schools r openin' damn Adam bakmıştır türkiyede okullar açılıyo mu? açılıyo efendim. Bakmış fazla kısaltılmış bir ingilizce. Ben de anlardım gibime geliyo. yabancı serverda uo oynamıştım artık ayırd edebiliyo gibiyim çoğunu[signature][hline] selam : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 hyr ya turkiyede okullar aciliyo iste adamda anlamis dumurluk kismini bende anlamadm[signature][hline]kalbi olanlar tıklamasın biraz fazla efsanevi bir topic MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) [bu mesaj duende tarafindan 30 Ağustos 2005 10:43 tarihinde değiştirilmeye çalışılsada mesaj kendini çok pis savunmuş ve başarısız olunmuştur] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 abi yanımda neonlarla bu adam türkiyeden mi yazıyo herife okullar açılıyo dedik adam aha bu türk dedi bende nolyoruz dedim[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' [Bu mesaj cenin tarafından 31 Ağustos 2005 17:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 bunda dumur/komik bişey yok ki ama :hmm:[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 peki susuyorum[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 warcraft 3'de 3rd party bir program ile insanların hangi ülkeden oldukları ve ping'leri görülebiliyor.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 onu birak /finger at[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 parmak at?:) o zman anlaşılıyor mu hangi ülkeden olduğu?[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 HEPİMİZ TÜRKÜZ![signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Benim anladığım türkler olarak tembel bir milletiz ve okullar açılınca rahatsız oluyoruz ordada rahatsızlığını ingilizce dile getirmiş karşıdaki arkadaş ta Türk olunca direk kapmış olayı :) oturup farklı farklı anlamlar türetmişiniz lol[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 yaşanmış bi dialog. tarih 2 ay öncesiyle 3 ay öncesi arası bir pazartesi günü. yer:bir dil okulu. pazartesı gunu yenı ogrencıler gelmıs yawsak arklarımızdan bırı hemen bır kıza yanasmıs we su dıaloggecmıstır erkek:e kız:k e:hey, you r new here ,arent ya! k:yes..uhm ermm e:how are you? k:fine thanks and you e:turkmusu k:aa evet nası bıldıııın. tek fıne thanks and you dıyen bızmısız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: tashmoo, 31 Ağustos 2005 18:32 tarihinde demiş ki: yaşanmış bi dialog. tarih 2 ay öncesiyle 3 ay öncesi arası bir pazartesi günü. yer:bir dil okulu. pazartesı gunu yenı ogrencıler gelmıs yawsak arklarımızdan bırı hemen bır kıza yanasmıs we su dıaloggecmıstır erkek:e kız:k e:hey, you r new here ,arent ya! k:yes..uhm ermm e:how are you? k:fine thanks and you e:turkmusu k:aa evet nası bıldıııın. tek fıne thanks and you dıyen bızmısız Baya baya güzel.[signature][hline] selam : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 schools r openin' nedir gomig[signature][hline]enjoy the silence arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 bu konu baya geyiktr türk'çe şeyleri anlatan bi kitap bile vardı=)[signature][hline]whooaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: kingpin, 31 Ağustos 2005 18:31 tarihinde demiş ki: Benim anladığım türkler olarak tembel bir milletiz ve okullar açılınca rahatsız oluyoruz ordada rahatsızlığını ingilizce dile getirmiş karşıdaki arkadaş ta Türk olunca direk kapmış olayı :) oturup farklı farklı anlamlar türetmişiniz lol Fransa'da birinin kapısını 24'ten sonra çalsan ölüyorum desen açmaz iş saati bitince bir an durmak yok herşey olduğu gibi bırakılıyor her iş yarım yamalak, eksik , bi de sendika mendika herşeye bi lafları var fransız üniversiteli genç yurtdışında okusa devlet karşılıyor tatili kampüsü okulu herşeyi devletten türk gence de bi bak fransa'da yaşamış bayan bir programda ''Türklerin çalışkanlığı kıskanılıyor , o imkanlar Türklerde olsa çok şeyler yaparlar , biliyorlar ondan bizi sevmiyorlar'' demişti.. arkadaşlar bütün tadım kaçtı hayatım boyunca hep türklüğümle övündüm iyi ki türküm dedim ya türk olmasaydım diye düşünüp üzüldüğüm anlar oldu böyle yazıları sevmiyorum yazarlarını da sevmiyorum böyle yazılara objektif olamıyorsam da kusra bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: CusTodeM, 31 Ağustos 2005 17:48 tarihinde demiş ki: onu birak finger at o_O[signature][hline]Msn Horrible 31 Ağustos 2005 15:57 tarihinde msn'de demiş ki: hobaraaak [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 her yerde var :)[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 " cenin " diye isminden anlamistir, c kullanarak yazan biziz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakanaka Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 neden kısa yazınca ingilizce özentisi oluyo ben onu annamadım siz msnden fln konuşurken hiçmi kısaltmıosnz?? bide ewet fine thx and you yu turklerden başka bilen yok [Bu mesaj Hakanaka tarafından 31 Ağustos 2005 20:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fkelesh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 pauahuha fine thanks and you yarildim abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 sit down plxz.[signature][hline]truth might be changed by victory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar