Apache Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bu konuyu her okudugumda ıcım kamasıyor allah bıldıgı gıbı etsın boylelerını ya cıns herıfler[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 yok boyle bir sey kaynakta gosteremezsin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasonnde Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 öehh o_O[signature][hline]>>> Chemical Danger <<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: huun, 26 Ağustos 2005 18:08 tarihinde demiş ki: yok boyle bir sey kaynakta gosteremezsin . aaa sus bakıyım haşaaa kaynak sorulurmu?cehenneme gidersin valla cıkcıkcık[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Bone, 26 Ağustos 2005 17:42 tarihinde demiş ki: bu ne böyle en ufak şeyde ceza yiyoruz. böylesi bir çelişkisi varken söylediği şeyin doğruluğu da tartışılır İsyanııımmm varrr!:D Eğer böyleyse cidden var:D[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 iyice sacmaladılar bea bune :)[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Kendimizi pandiklicez yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 İlkokul öğretmenimin her zaman söylediği sıfatı sizinle paylaşmak istiyorum;Örümcek kafalılar![signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: elvyn, 26 Ağustos 2005 21:13 tarihinde demiş ki: Kendimizi pandiklicez yani. nıhauhauahıaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Tahakiraz onaylamış 40 adım olayını Gerisine yorum yapmak düşmez bize. hem o hem o bize kaynakta gosterebilicek yüce bi insan[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Ahuhuhahaha onaylı sistem yani:D[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkuaz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 sol orta parmağımızı anüsümüze mi sokacakmışız?? kendimizi mi parmaklıcakmışız?? bi sie go diyorum bu kitapçığı yazanlara.[signature][hline]where's my mind?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Şimdi bişey diyecektim ama vazgeçtim. Biz buna çeşitli olaylar diyoruz.[signature][hline]Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım... Hobaaa tam geyik modundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ögghhhh!!! Bu arada turkuaza çok güldüm :)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uraz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ahuaha çok ii ya.... said: turkuaz, 26 Ağustos 2005 22:23 tarihinde demiş ki: sol orta parmağımızı anüsümüze mi sokacakmışız?? kendimizi mi parmaklıcakmışız?? bi sie go diyorum bu kitapçığı yazanlara. [signature][hline]-Kimeryalı Barbar- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 10-18 yaş aralığındaki gençlerin beyinleri böyle yıkanıyor işte .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for your sins and your lies...goodbye... Aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Masteis, 26 Ağustos 2005 15:34 tarihinde demiş ki: Bunlar yakında takla attırıp sıctırırlar euhe lol :D amuda kalkıp mıcın yoksa cayır cayor yanarsınz D:[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uraz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ya acaba hakikaten uyan varmıdır bunları dinliyen fln belgelemeli valla....[signature][hline]-Kimeryalı Barbar- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Uyan yoktur sanmam , ama beyin yıkama işte , yobazlaştırma eylemleri , bunlara uymasalar başka şeyler yapıyorlar , islam için kendilerini patlatıyorlar sonra ismi inanç oluyor .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for your sins and your lies...goodbye... Aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uraz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 islam için kendilerini patlatıyorlar sonra ismi inanç oluyor . +1[signature][hline]-Kimeryalı Barbar- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 @uraz: Valla Hürriyete yapılan yorumlara bakılırsa uyanlar varmış.. Hatta adamlar sormuşlar "siz napıl yapıyosunuz ki..." diye.. Her gün 40adım yürü falan.. Sporcu olması lazım bunların... Her gün parmakla olayına girmiyorum.. Girmeyelim, girmesin..[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 bunu yazanın mutlaka pipisi küçükdür ve bunla ilgili psikolojik sorunları vardır. bak %100 diyorum.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiGgA Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 oha ayıp artık be[signature][hline]I don't give a fuck, I do what I wan' do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Turgay Seren yorumu yapip: "... ali sami" diyorum sadece.[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ya da bizim yurtta dönen muhabbet de olabilir "eb... ... leburan ceyms!" :D yuh be bu nedir?![signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar