Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

semra hanım vs. saldırgan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Semra hanım Yakında Dizide çekerler .. Albümde yaparlar Albüm ismide ''HADDİNİ BİL'' .. olur herhalde .. Kadına bak ya herşeyi yapıyor ve olay oluyor çok acayip ya ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?''
Iyilik yap,iyilik bul ..
Mesaj tarihi:
said:
Lopeth, 27 Ağustos 2005 00:40 tarihinde demiş ki:
bu semra isminde nefret eder oldum
[signature][hline]Mandoo, 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki:
bir trip vardır ya..ulan berber acaba değdiriyormu diye kıllanır insan bir an...
Mesaj tarihi:
said:
Xaenin, 27 Ağustos 2005 01:08 tarihinde demiş ki:
Bi de orda şans eseri bir kameraman olacak
Pes .

Aynen[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim!
Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki:
rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana..
Mesaj tarihi:
said:
Predator, 27 Ağustos 2005 00:40 tarihinde demiş ki:
Tekrar gündeme getirmek için ayarlamışlardır olayı

said:
Absolut, 27 Ağustos 2005 03:11 tarihinde demiş ki:
Milleti salak yerine koyduklarından dava açmak lazım bunlara.

hiç izlemedim görmedim ama tvde duyunca değiştirdiğim birisi yukardakilere kesinlikle katılıyorum kalitesiz haberleri geçtim böyle DANDIRIK insanları gündeme taşıma çabaları nedir yahu
Mesaj tarihi:
bide o tv efeğine uyuzum ben hani yazı ekrana kadar yaklaşıp dururken dannn diye bi efek varya kullananlar top falan heralde bir efek bukadar folloş edilir.

"semra hanım paranızı veriniz lütfen"
"olurmu kardeşim, hieeeeyt"
*pat*
*put*
"hııhrng n gsmerrraaa çok kvuvetlisin semraa..gündeme oturacaksın semrraahnnnrg....lan memet sende konuşsana"
"ha?..ha...hnn.....evet"[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Mesaj tarihi:
YA BU KONUYU KİLİTLESEK
BU NE YA HERYERDE SEMRA SEMRA YA BU KADININ ALLAH BELASINI VERSİN NEYMİŞ YA TÜRKİYE HASTA OLDU KADINA[signature][hline]the child is grown, the dream is gone
Mesaj tarihi:
peki..paketmi olsun burdamı yersin? ha sinem onu biraz yemişti sen kalanları süpürürsün..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Mesaj tarihi:
Bu kadından kesinlikle kurtuluş yok gibi...Ühü[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Mesaj tarihi:
said:
Ferrero, 27 Ağustos 2005 01:33 tarihinde demiş ki:
adukent çekmiş
akudet miydi neydi ondan.

hadouken bea öğrenemediniz. shoryuken war bide sizina aryuket dediğiniz olay :horace:

bırakın ya uyuzum uyuz çanakkaleye geldiğinde yumurtalı saldırı düzenlicektik kadına rkadaşlarla ama kadınlar matinesine girince kala kaldık :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!!
Ben : Buyur???

Mesaj tarihi:
yazisa gel...
yanliz dikkat semra hanim patiye uye olursa ne olur diye bir baslik daha acmamiz lazim cunku bu yazdiklarimizi okursa bizede aduket felam saydirir...
Allah herkesi semra hanimin serrinden korusun.[signature][hline]What we do in life echoes in eternity
Revenge is a dish best served cold
  • Yeni Oluştur...