Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

semra hanım vs. saldırgan

Queen

Öne çıkan mesajlar

ben beğeniyle izliyorum. insanların ne kadar alçalabileceğini görmek çok bilgilendirici :horace:[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib)
[/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b]
[/b]çizim galerim[/b]
bomba yerden gelirse terör, havadan gelirse medeniyet olur.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Predator, 27 Ağustos 2005 00:40 tarihinde demiş ki:
Tekrar gündeme getirmek için ayarlamışlardır olayı

said:
Absolut, 27 Ağustos 2005 03:11 tarihinde demiş ki:
Milleti salak yerine koyduklarından dava açmak lazım bunlara.

hiç izlemedim görmedim ama tvde duyunca değiştirdiğim birisi yukardakilere kesinlikle katılıyorum kalitesiz haberleri geçtim böyle DANDIRIK insanları gündeme taşıma çabaları nedir yahu
Sosyal ağlarda paylaş

bide o tv efeğine uyuzum ben hani yazı ekrana kadar yaklaşıp dururken dannn diye bi efek varya kullananlar top falan heralde bir efek bukadar folloş edilir.

"semra hanım paranızı veriniz lütfen"
"olurmu kardeşim, hieeeeyt"
*pat*
*put*
"hııhrng n gsmerrraaa çok kvuvetlisin semraa..gündeme oturacaksın semrraahnnnrg....lan memet sende konuşsana"
"ha?..ha...hnn.....evet"[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ferrero, 27 Ağustos 2005 01:33 tarihinde demiş ki:
adukent çekmiş
akudet miydi neydi ondan.

hadouken bea öğrenemediniz. shoryuken war bide sizina aryuket dediğiniz olay :horace:

bırakın ya uyuzum uyuz çanakkaleye geldiğinde yumurtalı saldırı düzenlicektik kadına rkadaşlarla ama kadınlar matinesine girince kala kaldık :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!!
Ben : Buyur???

Sosyal ağlarda paylaş

yazisa gel...
yanliz dikkat semra hanim patiye uye olursa ne olur diye bir baslik daha acmamiz lazim cunku bu yazdiklarimizi okursa bizede aduket felam saydirir...
Allah herkesi semra hanimin serrinden korusun.[signature][hline]What we do in life echoes in eternity
Revenge is a dish best served cold
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...