Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ben beğeniyle izliyorum. insanların ne kadar alçalabileceğini görmek çok bilgilendirici :horace:[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] bomba yerden gelirse terör, havadan gelirse medeniyet olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Süpermanı geçti kadına bak ya[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: PiNg, 27 Ağustos 2005 11:59 tarihinde demiş ki: hay ben.... Lord Of The Kaynanas.. Return of the Semra lmfao.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Semra hanım Yakında Dizide çekerler .. Albümde yaparlar Albüm ismide ''HADDİNİ BİL'' .. olur herhalde .. Kadına bak ya herşeyi yapıyor ve olay oluyor çok acayip ya ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Lopeth, 27 Ağustos 2005 00:40 tarihinde demiş ki: bu semra isminde nefret eder oldum [signature][hline]Mandoo, 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki: bir trip vardır ya..ulan berber acaba değdiriyormu diye kıllanır insan bir an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightCrawler Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ben çok korkarım semra hanımdan...[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Xaenin, 27 Ağustos 2005 01:08 tarihinde demiş ki: Bi de orda şans eseri bir kameraman olacak Pes . Aynen[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Predator, 27 Ağustos 2005 00:40 tarihinde demiş ki: Tekrar gündeme getirmek için ayarlamışlardır olayı said: Absolut, 27 Ağustos 2005 03:11 tarihinde demiş ki: Milleti salak yerine koyduklarından dava açmak lazım bunlara. hiç izlemedim görmedim ama tvde duyunca değiştirdiğim birisi yukardakilere kesinlikle katılıyorum kalitesiz haberleri geçtim böyle DANDIRIK insanları gündeme taşıma çabaları nedir yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 bide o tv efeğine uyuzum ben hani yazı ekrana kadar yaklaşıp dururken dannn diye bi efek varya kullananlar top falan heralde bir efek bukadar folloş edilir. "semra hanım paranızı veriniz lütfen" "olurmu kardeşim, hieeeeyt" *pat* *put* "hııhrng n gsmerrraaa çok kvuvetlisin semraa..gündeme oturacaksın semrraahnnnrg....lan memet sende konuşsana" "ha?..ha...hnn.....evet"[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 abi o kanaldanda kadındada hayır gelmez, bilmiyomusunuz her hafta saçma sapan şakalarla millete kavga ettiren sonrada şakaydı diyen programın oldu kanal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 izlerken nerdeyse ağlayacaktım yahu yine kurtulamadık kadından.[signature][hline]gecesiz gece lambası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mck Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 YA BU KONUYU KİLİTLESEK BU NE YA HERYERDE SEMRA SEMRA YA BU KADININ ALLAH BELASINI VERSİN NEYMİŞ YA TÜRKİYE HASTA OLDU KADINA[signature][hline]the child is grown, the dream is gone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 peki..paketmi olsun burdamı yersin? ha sinem onu biraz yemişti sen kalanları süpürürsün..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 sokakta gördüğüm an dövceklerim listesindeler :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 24 saat dövsen akıllanmaz o karı[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Bu kadından kesinlikle kurtuluş yok gibi...Ühü[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 semra hanım kurtlar vadisinde polatın rolünü alsın[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Tetikçi Semra yapsınlar onu:P[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 yaaa turkıye ne olur su kadını konusmayı BIRAKKKKKKK[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 iyi yine haberlere çıkıcak bi malzeme buldu[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Ferrero, 27 Ağustos 2005 01:33 tarihinde demiş ki: adukent çekmiş akudet miydi neydi ondan. hadouken bea öğrenemediniz. shoryuken war bide sizina aryuket dediğiniz olay :horace: bırakın ya uyuzum uyuz çanakkaleye geldiğinde yumurtalı saldırı düzenlicektik kadına rkadaşlarla ama kadınlar matinesine girince kala kaldık :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fkelesh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 yazisa gel... yanliz dikkat semra hanim patiye uye olursa ne olur diye bir baslik daha acmamiz lazim cunku bu yazdiklarimizi okursa bizede aduket felam saydirir... Allah herkesi semra hanimin serrinden korusun.[signature][hline]What we do in life echoes in eternity Revenge is a dish best served cold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar