Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

semra hanım vs. saldırgan

Queen

Öne çıkan mesajlar

evt abi oha yani bende anlamadım tam o sırada ordan geciyorduk kı kameraman kardesım bana bak bak semra hanım aduket cekıyo dedı döndüm ki ne göreyim elinde piçek semra hanıma saldırıyo semra hanım trinity nin o arkasına tekme atıyo ya hane omuzunun ustunden vuruyo neyse heh ondan yaptı ve arkadakını bayılttı aman allahım oda nesi öndeki falçata çekti semra hanımda cıkardı sustalıyı orda çetin bi dövüş izledik sora semra hanım saldırganın bogazını keserek etkisiz hale getirdi artık o bi halk kahramanı artık o da bi İNSAN!! yeah çok kastım thnx ama bunları gozumun onunde canlandırdım tabi :S[signature][hline][b]feriştahın fentezileri..
günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben..
Sosyal ağlarda paylaş

bizde oturup tv karşısına acaba kim kimle evlenecek gibi izlemedik..ama en azından patide defalarca geyiği yapılmış bir konuda yine patide 5100 mesajı olan birisinin bu konudan haberdar olmaması garibime gitti..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers
Always condemning me
And nobody knows what I believe
I believe..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saeros, 27 Ağustos 2005 13:20 tarihinde demiş ki:
abidik gubidik programları izlemiyodur, o yüzden semra bıdığı da bilmiyodur. ne var ki bunda?

ben de alakasızım ama biliorum. Mesela en basitimden olacak o kadarda vardı ahahah[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saeros, 27 Ağustos 2005 13:20 tarihinde demiş ki:
abidik gubidik programları izlemiyodur, o yüzden semra bıdığı da bilmiyodur. ne var ki bunda?

Evet gözümüze gözümüze soktular iğrenti geldi. Artık kim sorarsa bilmiyorum diyorum o kadar sıkıldım.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy
Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...