Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

semra hanım vs. saldırgan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evt abi oha yani bende anlamadım tam o sırada ordan geciyorduk kı kameraman kardesım bana bak bak semra hanım aduket cekıyo dedı döndüm ki ne göreyim elinde piçek semra hanıma saldırıyo semra hanım trinity nin o arkasına tekme atıyo ya hane omuzunun ustunden vuruyo neyse heh ondan yaptı ve arkadakını bayılttı aman allahım oda nesi öndeki falçata çekti semra hanımda cıkardı sustalıyı orda çetin bi dövüş izledik sora semra hanım saldırganın bogazını keserek etkisiz hale getirdi artık o bi halk kahramanı artık o da bi İNSAN!! yeah çok kastım thnx ama bunları gozumun onunde canlandırdım tabi :S[signature][hline][b]feriştahın fentezileri..
günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben..
Mesaj tarihi:
ahahahahhaa koptum ya.Bide fatality yapsaydı simdi turkler dovus oynu yapar oraya semra hanımı koyarlar flm fatality side konusa konusa adamı oldurur beynı patlar flm:D[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş...
Mesaj tarihi:
salak magazincilerden,kaya çilingiroğlundan,petekten,magazin içinde olan bütün mallardan nefret ediorum bunları izleyenleride mal olarak görüorum..

semra hanıma aduket koyacam ben görecek o rambo semrayı..adamı hasta ediolar valla[signature][hline]önce Allah sonra yallah
Mesaj tarihi:
said:
Saeros, 27 Ağustos 2005 13:20 tarihinde demiş ki:
abidik gubidik programları izlemiyodur, o yüzden semra bıdığı da bilmiyodur. ne var ki bunda?

ben de alakasızım ama biliorum. Mesela en basitimden olacak o kadarda vardı ahahah[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Mesaj tarihi:
said:
Saeros, 27 Ağustos 2005 13:20 tarihinde demiş ki:
abidik gubidik programları izlemiyodur, o yüzden semra bıdığı da bilmiyodur. ne var ki bunda?

Evet gözümüze gözümüze soktular iğrenti geldi. Artık kim sorarsa bilmiyorum diyorum o kadar sıkıldım.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy
Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Mesaj tarihi:
o ana haber bülteni dediin zaten ana yazış-saçmalık-magazin bülteni oldu iyice :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
  • Yeni Oluştur...