Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 evt abi oha yani bende anlamadım tam o sırada ordan geciyorduk kı kameraman kardesım bana bak bak semra hanım aduket cekıyo dedı döndüm ki ne göreyim elinde piçek semra hanıma saldırıyo semra hanım trinity nin o arkasına tekme atıyo ya hane omuzunun ustunden vuruyo neyse heh ondan yaptı ve arkadakını bayılttı aman allahım oda nesi öndeki falçata çekti semra hanımda cıkardı sustalıyı orda çetin bi dövüş izledik sora semra hanım saldırganın bogazını keserek etkisiz hale getirdi artık o bi halk kahramanı artık o da bi İNSAN!! yeah çok kastım thnx ama bunları gozumun onunde canlandırdım tabi :S[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 semra hanım mal bence :-P "ATAAAAAAAAAAA ATA!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 haha çokkomikti =)[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Bu kadın ölünce devlet töreni yaparlar kesin.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Ciddi ciddi bıçağı katanayı filan alıp dalıcaksın.Bulmuş garibanın tekini figüran olarak kullanıyo da(saldıran adama ne kadar para verdiler merak ettim) birisi cidden saldırsa napıcak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 hay ben.... Lord Of The Kaynanas.. Return of the Semra[signature][hline]Ezeepeezeeeezeepeeezee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ahahahahhaa koptum ya.Bide fatality yapsaydı simdi turkler dovus oynu yapar oraya semra hanımı koyarlar flm fatality side konusa konusa adamı oldurur beynı patlar flm:D[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: PiNg, 27 Ağustos 2005 11:59 tarihinde demiş ki: hay ben.... Lord Of The Kaynanas.. Return of the Semra hahahaha[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 şiiinyuuhooorduken çekmiştir bence..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: PiNg, 27 Ağustos 2005 11:59 tarihinde demiş ki: hay ben.... Lord Of The Kaynanas.. Return of the Semra the two brides fellowship of marriage :D[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Semra kim ?[signature][hline][b]Rüşvetiydi kaderin, ilk göürşte aşk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 gelin kaynana programlarındaki manyak kaynana..hani şu ana kadar duymamışsan öl bence :)[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 salak magazincilerden,kaya çilingiroğlundan,petekten,magazin içinde olan bütün mallardan nefret ediorum bunları izleyenleride mal olarak görüorum.. semra hanıma aduket koyacam ben görecek o rambo semrayı..adamı hasta ediolar valla[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Zagg, 27 Ağustos 2005 12:37 tarihinde demiş ki: Semra kim ? Dünyadan bir habermisin yoksa magazin programlarını izlemiyor cnbc-e mi izliyosun. Yoksa televizyon izlemeyenlerdenmisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 abidik gubidik programları izlemiyodur, o yüzden semra bıdığı da bilmiyodur. ne var ki bunda?[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 bizde oturup tv karşısına acaba kim kimle evlenecek gibi izlemedik..ama en azından patide defalarca geyiği yapılmış bir konuda yine patide 5100 mesajı olan birisinin bu konudan haberdar olmaması garibime gitti..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ekşi sözlüktew bile hergün mutaka hakkında bikaç entry yapılıyo, artık olayları ordan takip ediyorum ataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ata! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 o zaman o da abidik gubidik konulara girmiyodur. :)[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Saeros, 27 Ağustos 2005 13:20 tarihinde demiş ki: abidik gubidik programları izlemiyodur, o yüzden semra bıdığı da bilmiyodur. ne var ki bunda? ben de alakasızım ama biliorum. Mesela en basitimden olacak o kadarda vardı ahahah[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Saeros, 27 Ağustos 2005 13:20 tarihinde demiş ki: abidik gubidik programları izlemiyodur, o yüzden semra bıdığı da bilmiyodur. ne var ki bunda? Evet gözümüze gözümüze soktular iğrenti geldi. Artık kim sorarsa bilmiyorum diyorum o kadar sıkıldım.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 eh o da doğru aslında. ana haber bültenlerinde bile semra bıdığı gösteriyolar bazen.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 o ana haber bülteni dediin zaten ana yazış-saçmalık-magazin bülteni oldu iyice :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 araya reklam koyduklarından beri onlarıda izlemiyorum valla.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ben kış günü zorla izlemiştim bi kere işkence gibiydi bknz[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Türk kanallarının büyük bölümü izlenmez hale geldi...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar