Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Buraya bakın bi zahmet...

Prawler

Öne çıkan mesajlar

kesin bu iğrenç cümle üzerine iğrenç espriler yapılacak. sahte gülümsemeler havada uçuşacak. 'aman allahım ne kadar komiğim ben' düşüncesi kafada parlayacak. bir mantar da monitörün başında kızarıp bozarıp patiden soğuyacak.

akabinde

Prawler seni sevmiyorum.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

hımmm

ne desem boş yani, şans zorlama durumları var hafiften, sitemkar bir hava sezdim zaten biraz da, garip ya

alaycı gördüm sizi bugün prawler bey[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Prawler, 01 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
beni sevmek zorunda değilsin zaten?

kimse kimseyi sevmek zorunda değil. bunu hatırlatmana gerek yok. ama nedense ben seni sevmediğimi belirtme ihtiyacı hissettim. ben hissediyorsam vardır bi bit yeniği. (bkz. Tyrande)[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mantar, 01 Eylül 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
said:

kimse kimseyi sevmek zorunda değil. bunu hatırlatmana gerek yok. ama nedense ben seni sevmediğimi belirtme ihtiyacı hissettim. ben hissediyorsam vardır bi bit yeniği. (bkz. Tyrande)

o zaman banlayalım beni?
Egoların gevşesin?[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say...

SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla!

Sosyal ağlarda paylaş

serdar ilgincsin git aynaya bakarak sevis kendinle hade:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK

MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki:
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mantar, 01 Eylül 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
said:

kimse kimseyi sevmek zorunda değil. bunu hatırlatmana gerek yok. ama nedense ben seni sevmediğimi belirtme ihtiyacı hissettim. ben hissediyorsam vardır bi bit yeniği. (bkz. Tyrande)

zaten o tyrande hakkında bir community feeling olayı yaşadık biz bi sen misin :D[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting

aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki:
12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...