Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Buradan :P Tam olarak benim sayılmaz ama olsun :D[hline]Unutma; daha çok bağırdığında daha çok dinlenmezsin... Gürültünün parçası olursun sadece !'`'` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 donk hata veriyo 0 diyo bu ![hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Hata değil o skorun :D[hline]Unutma; daha çok bağırdığında daha çok dinlenmezsin... Gürültünün parçası olursun sadece !'`'` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 meauhhau hadi ya vallaha bende hata sandım meahuea ulan 0 puanmı yapabildik eheh[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 niahahha 11 yaptım :)) ama hızlanınca güzel oldu[hline]Unreal nightstalker, 07 July 2003 14:05 tarihinde: "Acaba smileylerin omurgaları var mı? varsa niye vücutları yok? vücutları gerçekten yoksa omurgaları niye var?" demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 kastım ben ve 14 yaptım 15 incide dik geliyorlar takıldım ;)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 dikin sağından geçeceksiniz her zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 baktım bitecek gibi deil, ben 28 de bıraktım walla.. hızlanacaklar sandım da hep aynı geliolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Çok basitti 101 yaptım :)[hline]VATAN SAĞOLSUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 5 te sıkıldım yoksa 1000 yapardım :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 5761[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 ekranı kapla ya tıklamaya çalıştığımdan "0" yaptım lol[hline]It seems funny to me How fucked things can be Everytime I get ahead I feel more dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 bu ne ya bu ne yaaaaaa aaaaaaaaa ağlamak istiyorum ne kadar salak bir oyun. adamlar çok üşenmiş kesin bunu yaparken. ulan bari kayma efekti verseydin. ulan bari başlamak için bir düğme koysaydın. ulan bari bir iki kar efekti koysaydın.. direk dallama gibi başlıyor oyun.. 35'te bıraktım sıkıldım[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 ahah fena olmamış ama geliştirilmesi lazım :-p[hline]===> orc_lord <=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 said: Bonecrusher, 11 July 2003 01:26 tarihinde demiş ki: bu ne ya bu ne yaaaaaa aaaaaaaaa ağlamak istiyorum ne kadar salak bir oyun. adamlar çok üşenmiş kesin bunu yaparken. ulan bari kayma efekti verseydin. ulan bari başlamak için bir düğme koysaydın. ulan bari bir iki kar efekti koysaydın.. direk dallama gibi başlıyor oyun.. 35'te bıraktım sıkıldım[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. adamlar? hangi adamlar?? birdaha oku konuyu. Ozaman olayın nekadar ciddi olduğunu anlarsın. Kesmediyse yinede sana özel quake motorunda bir kayak oyunu yaparız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 sır küpü gibi konuşma ne diyorsun ne ciddisi ne baştan okuması.. 137 yaptım senin inadına birşey değişmedi. gene berbat bir oyun gene sıkıcı bir oyun. birşey söylüyceksen açık açık söyle...[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 bi de bug var bunda :) çünki birinin araında tam geçtiğin anda diğerinin nereden geleceği ekranın üstünde beliriyor gözüküp kayboluyo 1 sn bi olay gibi bişi dikkat edin !![hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 c64 zamanlarında bundan daha gelişmiş olmayan oyunları para verip alırdık :)[hline]eski bir çin atasözü der ki: chong song tung, chenk.: (ayağını yorganına göre uzat) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 bundan çok daha iyi benim bilgisayarda oynadıım ilk oyundur kendisi: HORACEGOESSKIING[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 vay vaaay seni keçi[hline]eski bir çin atasözü der ki: chong song tung, chenk.: (ayağını yorganına göre uzat) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 yok abi ben bunda milyonu bulurum[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 sen aşmışın bunun turnuvaları var elesso ona gitsene wcg de[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 ne komik şeysin sen öyle[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Güzel ama sıkıcı :) 130yaptım bıraktım[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 said: Bonecrusher, 11 July 2003 09:16 tarihinde demiş ki: sır küpü gibi konuşma ne diyorsun ne ciddisi ne baştan okuması.. 137 yaptım senin inadına birşey değişmedi. gene berbat bir oyun gene sıkıcı bir oyun. birşey söylüyceksen açık açık söyle...[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Deep-Night yapmış oyunu. Amatör birşey yani.. Bune rezalet,bune berbat bir oyun demene anlam veremedim sadece okadar.. Üstü kapalıda yazmadım,gayet açıktı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar