cenin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 son bir kaç gündür tam gaz w3 oynuyorum yemeğe çağırdılar baktım kardeşim yanlış bişiyler yapıyo noob diye azarladım kızı anlamadı tabi bende nolyo deiyorum kendi kendime sonra kardeşim eskiden çalışan bir ustayla ilgili bişi sordu ayrılmış mı ne bende gülerek kicklemişler ustayı dedim :) nolcak bilmiyorum valla beynim döndü[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 undead misin ? Human oyna o zmn böyle olur genelde[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 World of warcraft tan bahsetmemiş sanırsam:PBende çok oynarım w3 ü gerçekten insanın bırakası gelmiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 anne yemeğe çağırdığında recalluk kalmadı demek gibi bi şey. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 warcraft 3 rulz.. wow sux (daha bugun ynalış patch çekmişim.. oyunu kurmak 2 saat sürmese silcektim o hışımla) Dotaya ara ver. .daha sakin mapler oyna life of a peasant mesela :D.. millete oyunda noob demeyi bırak sonra nooblar tarafından rezil edilirsin.. (evet tnaımayanlar bana da diyo bazen)[signature][hline]Bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: kermit, 29 Ağustos 2005 21:28 tarihinde demiş ki: undead misin ? Human oyna o zmn böyle olur genelde Kermit elfleri alınca nasıl oluyo peki? ehuh[signature][hline]The worst is over now and we can breathe again I wanna hold you high, and steal my pain away There's so much left to learn, and no one left to fight I wanna hold you high and steal your pain 'Cause I'm broken when I'm open Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: LethE, 30 Ağustos 2005 19:36 tarihinde demiş ki: warcraft 3 rulz.. wow sux (daha bugun ynalış patch çekmişim.. oyunu kurmak 2 saat sürmese silcektim o hışımla) Dotaya ara ver. .daha sakin mapler oyna life of a peasant mesela :D.. millete oyunda noob demeyi bırak sonra nooblar tarafından rezil edilirsin.. (evet tnaımayanlar bana da diyo bazen) abi nasıl demem noob millete bilmeyen girmesin çıkmak yok oyundan tamam mı diyoruz herkes ok çekiyo sonra biraz zorlanan basıyo gidiyo bizde tower defansta 8 kişilik yere kule kasıyoz footmen oynuyoz biri gidince 3 diğer 3 takımın ilgi odağı oluyoruz hemen :D enfo da tek te oynarım hatta daha iyi oynarım hızlı hızlı level alırım enfo sorun değil tieds a adam bulabilsek...[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Bende hep footman oynarım bi ara delisiydim yenen yoktu ama gittikçe yaşlanıyoruz ya,şimdi her oyunu alamıyorum.Bİde normal oyun oynamayı seviyorum aslında pek oynamadım da :PArcherstrateji (sanırım buydu adı)diye bişi var o da çok hoşuma gitti oynamanı tavsıye ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 hemen arıyıp bulup oynuyorum eyvallah[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Sinirlendiklerine ''Kal Vas Flam'' diyenler de vardı bir aralar . Geçiyor sonra .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ohooo bızım arkadasın kardesı sınırlenınce dırek hayat felsefesı yapmıs direk baslıo -Uus jux - in nox - an mani - corp por demeye ufak ama daha :O)[signature][hline]Self control; Breaks down..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 war3 de batlle net ten biriyle maç yaparken bağlantım gitmişti ve klavye kırmıştım vurunca tuşlar felan yerinden fırlamıştı o derecede sinirlenmiştim[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 :) Online oyunlar genel olarak bitiriyorlar zati.[signature][hline]ivy, 29 Ağustos 2005 01:00 tarihinde demiş ki ; şupar insight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Yamuk yumuk custom game'ler değil ladder oyna gelirsin kendine[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 evet ya o custom game ler nedir abi haytımda 2 3 kere girdim ve bi daha girmem de yok footman miş yok dota yok neydi ya ismi orc ve wisp leri savaştırıyon felan yok tower defence bayar yani[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 acıcaksın turtle rock'ı twisted meadows'u oh miss[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 yok abi bende oynamam ama footman züper dir yani,dotayı 2 kere oynadım şimdiye kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar