TheFury Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Gecenin bu vakti sıkıldım, iki yorum okuyup yatim dedimde konu ilgimi çekti birşey söylicem. Genel chatte veya raidde adamın türkçe konuşması, bir takım dengesizlikler yapması bence o kişinin türklügüyle degil kişiligiyle alakalıdır. Eger adamın kişiliginden dolayı yaptıgı yanlışlar varsa bunu türk kültürüne baglamak bana göre yanlıştır.Ama kişinin egitim ve ögretimin eksikliginden dolayı yaptıgı bir takım yanlışlar varsa o zaman durum sakattır ki insanlar "Türkiyeden adam çıkmaz hepsi geri kalmış insanlar" diye düşünebilir, düşünmektdir. Sonuçta BL'deyim çok uzun zamandır; efendi, konuşurken zevk aldıgm insanlar çogunlukta ve ben genellememi çogunluga göre yaparım. Ne olursa olsun Hiç bir zaman türklerin az oldugu yerlere gitmem çünkü "vaay fury naber"'i "Hi thefury"'ye degişmem. [Bu mesaj TheFury tarafından 30 Ağustos 2005 06:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: Gangren, 22 Ağustos 2005 13:26 tarihinde demiş ki: said: Sin, 22 Ağustos 2005 07:15 tarihinde demiş ki: Dehdar olayı wow forumlarında cocugun msj ını okudum ve cocuga hak verdim bence cok uzerine gidiyolar cocugun hatta ana bacı sovmusler cocuga ss leri koymus cocuk Sin, olayın olduğu sırada o raidde bende vardım. Olayın sonrasında forumlarda konu açıldığında bende vardım. Guild dışı tartışmaları yaşandığında da vardım. Abartılan birşey yok. Dehdar tek kelime ile "Gereksiz" biri. Hem suçlu, hem güçlü. İnsanları çok aptal şeylerle suçladı vs.vs.vs. Bu kadar tepki görmesi doğal. elonia yanlız cocugun uzerine cok gidilmis tamam 2 kufur edilinir dıslanılırda cok uzamıs olay olayı sırf ofurmlarda okudugum kadar biliyorum, ama gereksiz uzamıs gibi geldi. benim asıl demek istedigim bighammer ve dehdar olayları farklı bugun mesela bl allyda mc ye girin abi, general chatten hala bighammer muhabbeti doner. King on Ninjas diye Bighammer > Dehdar etc. hhehe[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. AdorisPain Train & For SEVEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greandisthas Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: Sin, 22 Ağustos 2005 07:15 tarihinde demiş ki: Dehdar olayı wow forumlarında cocugun msj ını okudum ve cocuga hak verdim bence cok uzerine gidiyolar cocugun hatta ana bacı sovmusler cocuga ss leri koymus cocuk Bighammer olayı bighammer oalyı dehdar olayından komple farklı bighammer denilen tip saf bi cocuk besbelli, bunu mc runına alıyolar garr ı kesiyolar m looter geberiyor, o aralar bi bug vardı m looter geberince herkes corpse u acaibliyodu. Bighammer acıyo corpse u bakıyor brutality balde, 1 handed sword. bide kendi silahına bakıyor. begeniyor alıyor. yani ninjalıkla alakası yok saflıkla alakası var ve bilmemekle. özet Bighammer bilmeden ninjalıyor, dehdar guildine ders vermek amaclı ninjalıyor. bighammer`in oldugu raid de varmiydin da bu kadar kesin konusabiliyorsun? ben raid deydim ve adam bilerek ninjaladi ve logout ile gitti. master loot yoktu free for all vardi. dkp kullaniliyordu ve random a gore lootlar dagitiliyordu. kilici kimin alacagi bile belli olmustu ki birden butun ceset ninjalandi. merak eden varsa movie`side bulunmakta. merak eden varsa izlesin. [Bu mesaj Greandisthas tarafından 30 Ağustos 2005 06:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Her milletin iyisi var kötüsü var zaten yabancılar türkleri hala ya arap yada fesle gezen insanlar sandıkları için tuhaf önyargıları olmasını anlayabiliyorum ama gleipde Türk lerin Türklerden şikayet etmesi cidden tuhaf. Özelliklede genelleme yapması. Bu oyunda tonla gerzek yada şerefsiz gördün bunların çok az kısmı Türktü. Türklerin tek sorunu vardır oda bir arada bişeyler yapma becerileri azdır. Herkes görevini yapmayı zor öğrenir, pratik zekali oldugumuz için üstümüze düşen basit görevleri daha karmaşık hale getiriz, bununda oyunda etkileri olabiliyor. Oyun değil muhabbet önemlidir , oyunlar değişir ama oyun dostlukları kalıcıdır. Yıllardır yüzyüzede görüştüğümüz bi sürü oyunu online birlikde oynadigimiz kemiklesmis bir arkadas kitlemiz var, aramizda hicbirsey sorun olmaz, ne item nede baska birsey, ufak tartismalar yasasakda kendi aramizda cozeriz. Ve hepimiz türküz. Ve bu adamlarla oynamazsam oyunun hicbir tadı kalmaz.[signature][hline]Frome 60 lvl Human Paladin SEVEN Lokman 60 lvl Elf Priest Pain Train Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 imzani duzet imzani bay i need that[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: Dalamar, 19 Ağustos 2005 20:55 tarihinde demiş ki: Aynen katılıyorum , kusura bakmayın zamanında (betanın sonu retail başında) türklerin hücum ettiği yerde char açmak yerine türklerin en az olduğuna inandığım yerde char açarım , bu oyunun free uo shardlarına döneceğine oyunu oynamam dediğimde millet linçe kalkışmıştı.En dogrusunu yapmissin, varsin linc etsinler. Ben de gayet mutluydum, serverimi charimi falan da birkac iyi arkadasimdan baska kimse bilmiyordu acikcasi. Her ne kadar bazi iyi niyetli (ya da milliyetci mi artik) arkadaslar "adimizi bazi Turkler kotuye cikariyor" dese de ben bunu Turklerin bazilari degil, cogu olarak goruyorum ne yazik ki. Cinliler, Ispanyollar ve Turkler mmo'larda sakat oluyor soylemesi aci olsa da.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Bizim serverda henüz herhangi bir Türk oyuncu hakkında şikayet veya benzeri birşey olmadı. Bildiğimiz 20 kişi falan var bilmediğimizde bir o kadar kişi de olsa gene de henüz Türk oyunculardan kaynaklı bir problem yaşamadık belki PvP serverı olmadığımızdan ufak yaş olayı daha azdır bizde bilmiyorum.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: Rottweiler, 22 Ağustos 2005 00:22 tarihinde demiş ki: yaklasık 1 ay ugrasıp heartseeker ıcın gereken malzemeden topladım (x2). ogrım da heartseeker plan ı olan adam varmı dıye yell gecerken bırı ben yaparım gel dedı 15g da yapması ıcın ıstedı. tamam deıdm parayı sonrada materıal ı verdım. (2-3 trade surdu). sonuncu trade ı verdıkten sonra , normal say den EHEHEHEHEHEH .... salagı yazdı ve dısconnect oldu. sımdı ben bu adama napmam lazım? 2 dagger ıcın oturup bs kasıp plan mı dusurmem lazım yapmak ıcın? turklere guven duygum o gunden berı cok sarsıldı... genelleme yapmak ve kendımınde turk oldugunu unutmadan objektıf yaklasmam gereksede, wow da ne kadar turklere uzak, o kadar ıyı artık benım ıcın. ozur dılerım. Usta ben fena oldum burda off daraldım ya cok gecmıs olsun. Bakın buda benden hep Milletimizden çıkmaz danalar bi adam var Nifxxx die warrior reaperını almış exc kasıo neyse tribute yapıoz 2 kere hatalardan yattık salakca adam cok tamır parası vercem dedı cıktı gıttı dedımkı bıdaha ne benle nede çevremle oynayamassın bole yapmaya hakkın yok saçmalıga bak falan dedım ıgnore a kodum agzımı bozmamak ıcın (insan herkez kendını tutmayı bılmelı) neyse bıttı ınstance donduk bunuda ıgnore dan cıkardım sonra "any enchanter ?" yazdım yell den..gene yellden bi cevap bu adamdan "your mom" sonra ne oldu neden bole dıosun dedı yanındakı adamlar oda ıgnoreladı benı bılmemlesının arasına bılmemle kodugumun bılmemlesı dedı :) saglam bı laf ettı neyse dırek page attım gereklı kısma adamın adını verdım classını guıldını lvl ını olayın saatını tarıhını herseyı verdım page attım adam 3 gun banlandı...İşte o zmaan anladım verdıgım parayı hakedıo bunlar sonra ogrendımkı screenshot a gerek yokmus adamlar loglardan bakıomus (bizzat gm ıle konustum) olay budur ! adam benı gorunce gıdıo o ortamdan artık emote la bıle sataşmıo müthiş bişey[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: n3mrut, 30 Ağustos 2005 09:16 tarihinde demiş ki: herseyı verdım page attım adam 3 gun banlandı...İ said: n3mrut, 30 Ağustos 2005 09:16 tarihinde demiş ki: adam benı gorunce gıdıo o ortamdan artık emote la bıle sataşmıo müthiş bişey Adamin banini mi actilar sonra? Kafam karisti.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 54 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Nepenthe | Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 geçici 3 günlük banlanmış valla eskidem mmo oynayan arkadaşlara sorunca çinliler falan zart zurt kaydırırlardı, bundan sonra bize soranlarada çinliler bide türkler dicez bu kötü oldu işte, bende bl yi bıraktım bunlar yüzünden uğraşmaya değmez, bazen diyorum nerden sardım bu oyuna ben bilmiyorum ki!!![signature][hline]Boo, are you happy now? [Bu mesaj wildpervert tarafından 30 Ağustos 2005 12:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Ha ok, ben de 3 gün sonra banlandi okuyorum iki saattir. Bi daha kolay kolay küfür edemez korkudan iyi yapmislar. :)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 54 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Nepenthe | Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: Greandisthas, 30 Ağustos 2005 06:39 tarihinde demiş ki: said: Sin, 22 Ağustos 2005 07:15 tarihinde demiş ki: Dehdar olayı wow forumlarında cocugun msj ını okudum ve cocuga hak verdim bence cok uzerine gidiyolar cocugun hatta ana bacı sovmusler cocuga ss leri koymus cocuk Bighammer olayı bighammer oalyı dehdar olayından komple farklı bighammer denilen tip saf bi cocuk besbelli, bunu mc runına alıyolar garr ı kesiyolar m looter geberiyor, o aralar bi bug vardı m looter geberince herkes corpse u acaibliyodu. Bighammer acıyo corpse u bakıyor brutality balde, 1 handed sword. bide kendi silahına bakıyor. begeniyor alıyor. yani ninjalıkla alakası yok saflıkla alakası var ve bilmemekle. özet Bighammer bilmeden ninjalıyor, dehdar guildine ders vermek amaclı ninjalıyor. bighammer`in oldugu raid de varmiydin da bu kadar kesin konusabiliyorsun? ben raid deydim ve adam bilerek ninjaladi ve logout ile gitti. master loot yoktu free for all vardi. dkp kullaniliyordu ve random a gore lootlar dagitiliyordu. kilici kimin alacagi bile belli olmustu ki birden butun ceset ninjalandi. merak eden varsa movie`side bulunmakta. merak eden varsa izlesin. [Bu mesaj Greandisthas tarafından 30 Ağustos 2005 06:46 tarihinde değiştirilmiştir] Bighammer Ninja Heroes guildine girdi ninjaladıktan sonra :)[signature][hline]"ölümün olduğu bir yerde hiçbir şey ciddi olamaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar