Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 e tabi körlüğe son nokta bir olay. Orta 1'de geçiyor bu olay; Bizim tombik bi arkadaş vardı maşallah dürbün gibi gözlük var buda takmayı sevmiyor çıkartıyordu paso birde bi yemek yiyişi var sandvich'i yerken ağzı 20 cm açılıyordu.Bigün bu saf gene gözlükleri çıkarmış kapı önünde(okul bahçesinde) sandvich'i insanlık dışı şeklinde yiyor baktım arılar doluştu ortalıklarda benimde fobim vardır onlara ben direk yusuf attım kantinin üst katına.Baktım bu malın gözlükleri yok karizma yapmış orda bi cins cins yemek yiyor en son bi baktım bu yerlerde kıvranıyor aha dedim soktu bunu.Bunu sonra birden hastaneye kaldırdılar meğersem hayvan 2 arı çiğnemiş biri diline biri damağına sokmuş. Bende o sıra zaten " vay hayvan " demiştim[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once [Bu mesaj Masteis tarafından 30 Ağustos 2005 07:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Olayda afişte kopuk uehueh sabah sabah iyi geldi[signature][hline]Mandoo, 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki: bir trip vardır ya..ulan berber acaba değdiriyormu diye kıllanır insan bir an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: elektrot, 30 Ağustos 2005 03:14 tarihinde demiş ki: Göz numaralarım 4.5-5 olduğu için takmadan gezme olayı bende yok, burnumun ucunu bile zor görüyorum. Ama düşük numaralıyken bile takardım hep, hiç başıma böyle acayip olaylar gelmedi. Hep derler ya "gözlük takmazsan daha çok bozulur" diye , alakası yok, ben hep taktım,ama ortalama 1.5 senede bir cam değiştirdim. Keşke kasmasaydım o kadar, ben de yanlış otobüse binseydim :( Doğru valla.. Benim de gözler benzer durumda :( Lens kullanıyom şimdi.. Ama geceleri hala çok iyi göremiyom!! PUGH! Gözlüklerden ,lenslerden ve gözlerimden nefret ediyorum! Bari bir Sonar ımız olsaydı...[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ohaha Tarık Mengüç iyiymiş. :B lens dene. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 pembe lens var renk korleri icin[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ben 3.5 miyopum ama iyki lenslerim var yokken karşıyaka çarşısının yerdeki taşlarına bakıp bizim banyo sanmıştım : D[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 bi kere miyopluk yüzünden bi kız peşime takılmıştı ya ahahu komediydi. bi de cafede bazen arkadaşları ararken masalara yaklaşıyorum falan yürüyebileceim bööle boş alan varken millet nooluyo lan diye bakınmaya başlıyo.[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 benim gözler 9 size noluyo?:)[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 9?!?!?!? Askerlikten yırtıyon mu? Ameliyat edilme ihtimali var mı?[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: onlyreal, 30 Ağustos 2005 11:42 tarihinde demiş ki: pembe lens var renk korleri icin dusuk ve orta derece renk körlüğü lenslerle duzeltilebiliyomuş ama ileri duzeydekilere pek etki etmiyomuş sanırım.danışayım ben bi doktora[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: Masteis, 30 Ağustos 2005 07:27 tarihinde demiş ki: e tabi körlüğe son nokta bir olay. Orta 1'de geçiyor bu olay; Bizim tombik bi arkadaş vardı maşallah dürbün gibi gözlük var buda takmayı sevmiyor çıkartıyordu paso birde bi yemek yiyişi var sandvich'i yerken ağzı 20 cm açılıyordu.Bigün bu saf gene gözlükleri çıkarmış kapı önünde(okul bahçesinde) sandvich'i insanlık dışı şeklinde yiyor baktım arılar doluştu ortalıklarda benimde fobim vardır onlara ben direk yusuf attım kantinin üst katına.Baktım bu malın gözlükleri yok karizma yapmış orda bi cins cins yemek yiyor en son bi baktım bu yerlerde kıvranıyor aha dedim soktu bunu.Bunu sonra birden hastaneye kaldırdılar meğersem hayvan 2 arı çiğnemiş biri diline biri damağına sokmuş. Bende o sıra zaten " vay hayvan " demiştim Ari dil ve damaktan sokmak yerine yemek borusundan soksa arkadasin hayatta kalma sansi cok az yalniz. said: dasaaa, 30 Ağustos 2005 12:20 tarihinde demiş ki: 9?!?!?!? Askerlikten yırtıyon mu? Ameliyat edilme ihtimali var mı? Abimin gözler 9-10 arasi miyop, 1-2 arasi da astigmat var, yirtti askerden.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 54 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Nepenthe | Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 benim gözler de 4 derece hipermetrop. 1 derece de astigmatım vardı. Valla hiç komik anım yok, küçükken aile arabamızı baska arabalarla karıştırmak dışında (o aralar bej şahinler nedense çok modaydı) (-: Ama yüksek derece gözlüğe mahkum değiliz arkadaslar!!! Lens kullanın. Kullandırın. Gayet rahat ve steril bişey.[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 çizdirmeyin daha kanıtlasın yontem kendini bi ustunden zaman geçsin ilerki yıllarda problem çıkarmayacağı kanıtlansın oyle çizdirin.yani doktorlar oyle soyluyo[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Tarik Menguc lol[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 bende az yapmadım o saçmalıklardan bende miyopum,lens denemeyi düşünüyorum. afişde mükemmelmiş bu arada=)[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... LeT LoVe Be YoUr EnErGy=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Ben sınıfta bi maceram olmuştu.. Şimdi gözlüğü takmadan geldim bigün ders edebiyat hoca da acaip geyik adamdır yani içeriye girer Merhaba arkadaşlar Günaydın hocam felan Beni gördüğünde Ömer nabar saolsen nabar gibi bi muhabbetimiz vardır adamla bi gün müdür girmiş içeri ders edebiyattı işte bende gözlük yok en arkadayım... Milllet ayağa kalktı bende kalktım Bağırdım Hocam Karizmayı Komuşsunuz En püsküllüsünden dedim Müdür Geldi Bi Kodu Azımın ortasına...[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar