Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows etkinleşmiyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sahte mi[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting

Redeagle, 25 Ağustos 2005 02:22 tarihinde demiş ki:
suç işledin cezanı bulacan. Burası bir hukuk şeysi...
Mesaj tarihi:
Onceden hiç sorunsuz etkinleşiordu.Şimdi ne alaka diyecen onceden kablonet vardı şimdi adsl de etkinleşmedi :D[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh(retired)
Helcaraxe lvl 34 Gunslinger/Rifleman
Mesaj tarihi:
said:
Helcaraxe, 29 Ağustos 2005 19:48 tarihinde demiş ki:
Yanlış urun anahtarı diyor ve etkinleşmio ama dogru yaziyorum ?!?

Bilgisayardan iyimi bilecen ? yanlış diyorsa yanlışdır[signature][hline][b]İmzamı kaybettim hükümsüzdür..
Mesaj tarihi:
eger orgınal keyle etkınlesmıyor ve sende orgınal bı lısans varsa hemen musterı temsılcısını ara onlar sana bu konuda yardımcı oluyorlar ve 5 dk ıcersınde sana bı key verıyorlar onu gırıyorrsun olay duzelıyo[signature][hline]Devıl May Cry
Mesaj tarihi:
Bone verdigin linkteki update hakkında benimki etkinleşmior nedense neyse bi bakalım[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh(retired)
Helcaraxe lvl 34 Gunslinger/Rifleman
Mesaj tarihi:
eğer lisansın orjinal deilse, yapacagın tek şey var oda sp2 crack indirmek. sp1 için en iyi aktivasyon programı. programı kırmıyo direk etkinleştirilmiş gösterio denemeni tavsiye ederim[signature][hline]Sevgi anlaşmak değildir nedensiz de sevilir...
bazen küçük bir an için ömür verilir....
Mesaj tarihi:
Benim şirkettekide etkinleşmiyodu.Patron ağ yapılandırmasıyla uraştı bi kaç değer girdi.Şimdi dene dedi denedim oldu.
Ne alakası vardır demeyin çünkü bende bilmiyom ne alakası olduğunu.Ama oldu işte.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong

X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X
  • Yeni Oluştur...