Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Yanlış urun anahtarı diyor ve etkinleşmio ama dogru yaziyorum ?!?[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh(retired) Helcaraxe lvl 34 Gunslinger/Rifleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 sahte mi[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting Redeagle, 25 Ağustos 2005 02:22 tarihinde demiş ki: suç işledin cezanı bulacan. Burası bir hukuk şeysi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Onceden hiç sorunsuz etkinleşiordu.Şimdi ne alaka diyecen onceden kablonet vardı şimdi adsl de etkinleşmedi :D[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh(retired) Helcaraxe lvl 34 Gunslinger/Rifleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 vindovz ne bilmiyorum. yeni birşey mi? ama windows'u kastediyorsan. yeni etkinleşme hedeleri çıkmış. eskiden olup şimdi olmaması da ondan dolayıdır. bakınız: http://forum.paticik.com/view.php?id=135551[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: Helcaraxe, 29 Ağustos 2005 19:48 tarihinde demiş ki: Yanlış urun anahtarı diyor ve etkinleşmio ama dogru yaziyorum ?!? Bilgisayardan iyimi bilecen ? yanlış diyorsa yanlışdır[signature][hline][b]İmzamı kaybettim hükümsüzdür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 eger orgınal keyle etkınlesmıyor ve sende orgınal bı lısans varsa hemen musterı temsılcısını ara onlar sana bu konuda yardımcı oluyorlar ve 5 dk ıcersınde sana bı key verıyorlar onu gırıyorrsun olay duzelıyo[signature][hline]Devıl May Cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Bone verdigin linkteki update hakkında benimki etkinleşmior nedense neyse bi bakalım[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh(retired) Helcaraxe lvl 34 Gunslinger/Rifleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunye Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 eğer lisansın orjinal deilse, yapacagın tek şey var oda sp2 crack indirmek. sp1 için en iyi aktivasyon programı. programı kırmıyo direk etkinleştirilmiş gösterio denemeni tavsiye ederim[signature][hline]Sevgi anlaşmak değildir nedensiz de sevilir... bazen küçük bir an için ömür verilir.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Benim şirkettekide etkinleşmiyodu.Patron ağ yapılandırmasıyla uraştı bi kaç değer girdi.Şimdi dene dedi denedim oldu. Ne alakası vardır demeyin çünkü bende bilmiyom ne alakası olduğunu.Ama oldu işte.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar