trikeratops Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 fantanın " iç bi fanta kal bambuçya " reklamlarının en yenisinde bambuçya elemanı ile bir kız arasında geçen diyolag: bizim bambuçya elemanı bir kıza açılmak istemektedir. ve arkadaşından yardım ister. arkadaşı kabarcıkların yardımı olacağını söyler. bambuçyacı kıza - kabarcıklarını seviyorum ( kız elemana tokat atar ) - portakallarını seviyorum ( kız yeniden tokat atar ) - hep seni düşünüyorum ( kız elemana sarılır ) bu reklam filminde kabarcıklar ve portakallar göğsü mü temsil etmektedir sizce?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Ben sonuncuyu sana doyamıyorum gibi algıladım, yamulmuşmuyum?[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 yok yamulmamışsın toledor ben de öyle anladım.yoksa ikimiz de mi yamulmuşuz?[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Abi çok salakça bi reklam ya :) Bi anlamıda yok dankek 1 bu 2 :)[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 şirin bi reklam ehe :) hoş.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Bamboocha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ali atıf bir oldukça beğenmiş, "anlamsız olmasına rağmen" diye de eklemiş eleştirisinde[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Çok salak bir reklam.. Marka adı göstermek sanırım tek amacı. Trink ein fanta sei Baboocha! gibi almanca verisyonu da mevcut.. İngilizcesinde slogan ne acaba?[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Herkesin evinde tv var galiba.[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: Revenge, 28 Ağustos 2005 16:12 tarihinde demiş ki: Herkesin evinde tv var galiba. mesajın en sonunu okusaydın keşke hakaret etmek istiyorsan yine hakaret et[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 abi yermiyiz 2 acılı..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Kabarcıklar parmaklarını,portakallar da ellerini temsil etmiyor heralde?Anlamsız olmuş,boş olmuş[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Anlamsız ve boş olması başarısız olduğunu göstermiyor tabi :)[signature][hline]OKUYUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 keşke başlıkları daha açıklayıcı yazsak (misal bamboocha) http://forum.paticik.com/view.php?id=128399 bu arada herkesin evinde tv olma zorunluluğu nerden çıktı? mesela halfmumi'lerde yokmuş tv duyduğuma göre. hoş, evinde tv olsa da izlemeyenler var (misal: ben)[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Sprite'ın reklamı daha güzel :)[signature][hline][b]Rüşvetiydi kaderin, ilk görüşte aşk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: Bone, 28 Ağustos 2005 18:11 tarihinde demiş ki: keşke başlıkları daha açıklayıcı yazsak (misal bamboocha) http://forum.paticik.com/view.php?id=128399 bu arada herkesin evinde tv olma zorunluluğu nerden çıktı? mesela halfmumi'lerde yokmuş tv duyduğuma göre. hoş, evinde tv olsa da izlemeyenler var (misal: ben) İyi abi üstüne alınma o zaman yazılanları olsun bitsin[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 E heralde yani başka yerlerden bahsedecek değil ya.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Tercüme bozuklugundan sanıyorumki anlamsız oluyor reklam Yani cevirilen kelımelerın turkcedeki karsılıkları espri kategorisine girmiyordur, yada yanlıs anlam bozuklugu falan yaratıyordur. Ilk reklamları daha guzeldi bamboocha'nın, konusma aksanı falan superdi[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 En güseli Colaturkayla Golf.Zati Golf dondurmadan çok dişmacununa benzetiyorum ya neyse[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Peki içen oLdu mu? Bamboocha nın bi farkı war mı normaL fantadan ? ya da öLe bişe yok mu sadece sıradan bi rekLam mı ?[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Manda gibi reklam.. tam embesil işi.. Nerde sprite reklamı nerde fanta reklamı..[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 manda gibi mi?[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 reklamda oynayan karakterler çok tatlı olmuş. reklamda oldukça tatlı :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 haha o aksanı garip herifin konusmasına hastayım zaten.. :)[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Ben çok seviyorum reklamı, acaip tatlı yani. Tropikte bir ortam var. Anlamsız ama farkettirmeden zihine işleyen bir reklam.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar