Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kabarcıklarını seviyorum..portakallarını seviyorum..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fantanın " iç bi fanta kal bambuçya " reklamlarının en yenisinde bambuçya elemanı ile bir kız arasında geçen diyolag:
bizim bambuçya elemanı bir kıza açılmak istemektedir.
ve arkadaşından yardım ister.
arkadaşı kabarcıkların yardımı olacağını söyler.
bambuçyacı kıza
- kabarcıklarını seviyorum
( kız elemana tokat atar )
- portakallarını seviyorum
( kız yeniden tokat atar )
- hep seni düşünüyorum
( kız elemana sarılır )

bu reklam filminde kabarcıklar ve portakallar göğsü mü temsil etmektedir sizce?[signature][hline]
Mesaj tarihi:
yok yamulmamışsın toledor ben de öyle anladım.yoksa ikimiz de mi yamulmuşuz?[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Mesaj tarihi:
ali atıf bir oldukça beğenmiş, "anlamsız olmasına rağmen" diye de eklemiş eleştirisinde[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Mesaj tarihi:
keşke başlıkları daha açıklayıcı yazsak (misal bamboocha)
http://forum.paticik.com/view.php?id=128399

bu arada herkesin evinde tv olma zorunluluğu nerden çıktı? mesela halfmumi'lerde yokmuş tv duyduğuma göre.
hoş, evinde tv olsa da izlemeyenler var (misal: ben)[signature][hline]Beş Hececiler
I fear no enemy! I fear not death!
For the khala is my strength.
Mesaj tarihi:
said:
Bone, 28 Ağustos 2005 18:11 tarihinde demiş ki:
keşke başlıkları daha açıklayıcı yazsak (misal bamboocha)
http://forum.paticik.com/view.php?id=128399

bu arada herkesin evinde tv olma zorunluluğu nerden çıktı? mesela halfmumi'lerde yokmuş tv duyduğuma göre.
hoş, evinde tv olsa da izlemeyenler var (misal: ben)

İyi abi üstüne alınma o zaman yazılanları olsun bitsin[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır..
Mesaj tarihi:
Tercüme bozuklugundan sanıyorumki anlamsız oluyor reklam
Yani cevirilen kelımelerın turkcedeki karsılıkları espri kategorisine girmiyordur, yada yanlıs anlam bozuklugu falan yaratıyordur.

Ilk reklamları daha guzeldi bamboocha'nın, konusma aksanı falan superdi[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
En güseli Colaturkayla Golf.Zati Golf dondurmadan çok dişmacununa benzetiyorum ya neyse[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
[b]MSN:[email protected][b]

[b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki:

Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu.
[/b]
Mesaj tarihi:
Peki içen oLdu mu? Bamboocha nın bi farkı war mı normaL fantadan ? ya da öLe bişe yok mu sadece sıradan bi rekLam mı ?[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland..
Mesaj tarihi:
Ben çok seviyorum reklamı, acaip tatlı yani. Tropikte bir ortam var. Anlamsız ama farkettirmeden zihine işleyen bir reklam.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
  • Yeni Oluştur...