Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Full Metal Alchemist

sabonis

Öne çıkan mesajlar

Sonunda bir şeyler buldum..

Fullmetal Alchemist Movie - The Conqueror of Shambala
Gekijyouban Hagane no Renkinjutsushi - Shanbara wo iku mono (Japanese)

Age rating: Teenagers (May contain bloody violence, bad language, nudity)

Premiere date:
2005-07-23 (Japan)

Plot Summary: Munich, Germany, 1923. Two years have passed since Edward Elric was dragged from his own world to ours, leaving behind his country, his friends and his younger brother, Alphonse. Stripped of his alchemical powers, he has been all this time researching rocketry together with Alphonse Heiderich, a young man with a lot of resemblances to his own brother, hoping to one day find a way back home. His efforts so far had proven fruitless, but during an archeologial expedition, Edward meets an old enemy of his, and witness an event that can be the key to end his ordeal once and for all, but also can wreak havoc in both worlds. Meanwhile, in his own world, Alphonse Elric ventures deeper into the mysteries of alchemy in search for a way to reunite with his older brother.

kaynak[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya sorun yönetmende falan değil

Mal bir amerikan firması "babam çok zengin alacağım FMA yı bineceğim üstüne vuracam kırbacı " demiş satın almış animeyi.
Yani lisanslandı anime. Bunun bize yansıması ise:

- Normalde Animeler tv de yayınlandıktan sonra çoğu zaman yapımcı firma tarafından konulur nete, bazı hayırsever japon üniversite öğrencileri fansublar koyarlar biz çekeriz, lisence lı şeylerde bu yasak doğal olarak, o firma TV de yayınlayacak sonra DVD si VCD si şusu busu çıkacak. Eh bize de arada torrent sitelerine bakmak düşüyor 1 sene içinde tahminimce çıkar DVD si, riplenir, altyazılı şekilde çekeriz.

Sonuç:

KAHROLSUN AMERİKAN KAPİTALİZMİ[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu an FMA nın dvd-ripleri çıkmaya devam ediyor. Lisanslana hikaye artık...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

Bazı gruplar lisans ile ilgilenmez, bazıları ilgilenir.
Bunun dışında, seri Amerika'da lisanslandı ise, Avrupa'lı bir grup işine devam edebilir.
Bunları düşünmek lazım.[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için;
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için;

Mail: [email protected]
MSN: [email protected]

Takaslık ve satılık...
Sosyal ağlarda paylaş

serisi ile ilgilenmiyorum, zaten 10küsur bölüm fansubladıktan sonra bi grup bu kadar iyi bir seriyi kolay kolay bırakmıyor
ama zaten lisanslı olan filmini çevirmek için kimse çıkmayabilir, biz de dvd-rip'ini beklemek zorunda kalabiliriz. Yada belki orijinal dvdsi gelir türkiyeye[signature][hline]bakın bu linki koyuyorum buraya
Anime listem
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tanoren, 24 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
serisi ile ilgilenmiyorum, zaten 10küsur bölüm fansubladıktan sonra bi grup bu kadar iyi bir seriyi kolay kolay bırakmıyor
ama zaten lisanslı olan filmini çevirmek için kimse çıkmayabilir, biz de dvd-rip'ini beklemek zorunda kalabiliriz. Yada belki orijinal dvdsi gelir türkiyeye

ANBU 100 bölümden sonra Naruto'yu bıraktı mesela...
Keza FMA'da 20 küsürde bırakıldı.
O yüzden genelleme çok hatalı.

Ama DVD'si çıkınca, Japonya'dan bir grup sipariş eder, Avrupa baskılı hazırlar...[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için;

Takaslık ve satılık...
Sosyal ağlarda paylaş

FMA'yı 20lerde bırakan da yine ANBUydu. bu adamlara da hak vermek lazım. böyle 3-5 (belki daha fazladır) grup lisans olayına çok dikkat ediyor. adamlar anime conventionlara felan bile katılıyorlar, kimlikleri belli
zaten dvdsi çıksa hemen nete düşer ama işte fansubı yapılmayabilir, bizde daha fazla beklemek zorunda kalabiliriz[signature][hline]bakın bu linki koyuyorum buraya
Anime listem
Sosyal ağlarda paylaş

Sanmam... Naruto ve Ghost In The Shell: Innocence'nin DVD'leri daha duyurulduklarında lisanslanmıştı ama hemen hazırlanıp yayınlandı.

Oturup beklemek lazım.[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için;

Takaslık ve satılık...
Sosyal ağlarda paylaş

FMA'nin dual audio versiyonu varmi? hani uzun zamandir takip etmiyorum hangi animenin nesi yayinlandi cunku uzun zamandir birsey indirmiyorum burada.[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings)
Orewa Kaizoku o ni naru otoko da [Monkey D. Luffy/One Piece]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...