Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Var mı official haber[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Sonunda bir şeyler buldum.. Fullmetal Alchemist Movie - The Conqueror of Shambala Gekijyouban Hagane no Renkinjutsushi - Shanbara wo iku mono (Japanese) Age rating: Teenagers (May contain bloody violence, bad language, nudity) Premiere date: 2005-07-23 (Japan) Plot Summary: Munich, Germany, 1923. Two years have passed since Edward Elric was dragged from his own world to ours, leaving behind his country, his friends and his younger brother, Alphonse. Stripped of his alchemical powers, he has been all this time researching rocketry together with Alphonse Heiderich, a young man with a lot of resemblances to his own brother, hoping to one day find a way back home. His efforts so far had proven fruitless, but during an archeologial expedition, Edward meets an old enemy of his, and witness an event that can be the key to end his ordeal once and for all, but also can wreak havoc in both worlds. Meanwhile, in his own world, Alphonse Elric ventures deeper into the mysteries of alchemy in search for a way to reunite with his older brother. kaynak[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 wispy helal olsun bulduğun iyi olmuş artık merakla filmi bekliyoruz bir yayınlanmadı ki of ya[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ozledim be edward'ı,al'ı falan.. harbiden cıksın su film artık.. ondan snra yonetmenin maile abanır bidaha yayınlattrırız biz bu anime'yi:)[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Ya sorun yönetmende falan değil Mal bir amerikan firması "babam çok zengin alacağım FMA yı bineceğim üstüne vuracam kırbacı " demiş satın almış animeyi. Yani lisanslandı anime. Bunun bize yansıması ise: - Normalde Animeler tv de yayınlandıktan sonra çoğu zaman yapımcı firma tarafından konulur nete, bazı hayırsever japon üniversite öğrencileri fansublar koyarlar biz çekeriz, lisence lı şeylerde bu yasak doğal olarak, o firma TV de yayınlayacak sonra DVD si VCD si şusu busu çıkacak. Eh bize de arada torrent sitelerine bakmak düşüyor 1 sene içinde tahminimce çıkar DVD si, riplenir, altyazılı şekilde çekeriz. Sonuç: KAHROLSUN AMERİKAN KAPİTALİZMİ[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 nası abi, filmi de mi lisanslanmış?[signature][hline]Hello my friend, let's trade Gheed Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Malesef her şeyi[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Şu an FMA nın dvd-ripleri çıkmaya devam ediyor. Lisanslana hikaye artık...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Bazı gruplar lisans ile ilgilenmez, bazıları ilgilenir. Bunun dışında, seri Amerika'da lisanslandı ise, Avrupa'lı bir grup işine devam edebilir. Bunları düşünmek lazım.[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 serisi ile ilgilenmiyorum, zaten 10küsur bölüm fansubladıktan sonra bi grup bu kadar iyi bir seriyi kolay kolay bırakmıyor ama zaten lisanslı olan filmini çevirmek için kimse çıkmayabilir, biz de dvd-rip'ini beklemek zorunda kalabiliriz. Yada belki orijinal dvdsi gelir türkiyeye[signature][hline]bakın bu linki koyuyorum buraya Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: tanoren, 24 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: serisi ile ilgilenmiyorum, zaten 10küsur bölüm fansubladıktan sonra bi grup bu kadar iyi bir seriyi kolay kolay bırakmıyor ama zaten lisanslı olan filmini çevirmek için kimse çıkmayabilir, biz de dvd-rip'ini beklemek zorunda kalabiliriz. Yada belki orijinal dvdsi gelir türkiyeye ANBU 100 bölümden sonra Naruto'yu bıraktı mesela... Keza FMA'da 20 küsürde bırakıldı. O yüzden genelleme çok hatalı. Ama DVD'si çıkınca, Japonya'dan bir grup sipariş eder, Avrupa baskılı hazırlar...[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 FMA'yı 20lerde bırakan da yine ANBUydu. bu adamlara da hak vermek lazım. böyle 3-5 (belki daha fazladır) grup lisans olayına çok dikkat ediyor. adamlar anime conventionlara felan bile katılıyorlar, kimlikleri belli zaten dvdsi çıksa hemen nete düşer ama işte fansubı yapılmayabilir, bizde daha fazla beklemek zorunda kalabiliriz[signature][hline]bakın bu linki koyuyorum buraya Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Sanmam... Naruto ve Ghost In The Shell: Innocence'nin DVD'leri daha duyurulduklarında lisanslanmıştı ama hemen hazırlanıp yayınlandı. Oturup beklemek lazım.[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: SenariouS, 24 Ağustos 2005 22:10 tarihinde demiş ki: Şu an FMA nın dvd-ripleri çıkmaya devam ediyor. Lisanslana hikaye artık... Bir adres link falan versen biz de nasipleniriz ?[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 FMA'nin dual audio versiyonu varmi? hani uzun zamandir takip etmiyorum hangi animenin nesi yayinlandi cunku uzun zamandir birsey indirmiyorum burada.[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Orewa Kaizoku o ni naru otoko da [Monkey D. Luffy/One Piece] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 AnimeTwo ve AnimeHQ DVDRIP olarak yayınlıyor. KAA'nın da serisi bitti sanırım (yanlış olmasın, emin değilim)[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ben sadece endişelerimi dile getiriyorum dvd çıktıktan sonra zaten yemişim lisansı kim takıyo. ama türkiyeye gelsin kesin alırım orijinal[signature][hline]bakın bu linki koyuyorum buraya Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Anime konusunda endişe yersiz. Sonuç olarak TR'ye gelmeyecek bir DVD olacak. En iyi mantıkla, SUB ya da DVD yayınlanır nete.[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ben seriyi boxtorrents.com'dan indirmistim. 50 bolumde var. hatirlamiyorum fansubber'lar degisikmiydi degilmiydi, ama cevirileri gayet guzeldi. filminide cevirselerde...izlesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pitch_black Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 fma serisinin sonu sanki konu devam edecekmiş gibi bitmişti. ben ova bekliyodum movie yaptılar. bi an once cevrilsede bizde indirip izlesek. bakalım kardeşler birbirine kavuşabilecek mi...[signature][hline]nobody knows who i really am... i never felt this empty before... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 hay allahım yaaaa 50. bölüme kadar izledim cd de 51. bölüm bozuk delircem =))[signature][hline]bi tanecik aşkım isabella!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 aynısı benım basıma gelmıstı cok fena bişi :)[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 ben yenı basladım 22. bolumdeyım gercekten muhtesem.Ilk bolumlerın muzıklerı daha guzeldı yalnız. [ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 20:56 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 ah fma ah =) gaza geldim tekrar indiriyorum kaa sürümlerini bitsin tekrar izlicem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 ee toplam kaç bolumu var bılıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar