Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Dcdende cok rahat bulunabiliyor[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body...This is the only way KILL HIM Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 up hadi bunu izlemeyen kalmamalı[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Nerden indiriyosunuz siz yazında bende indirebiliyim Kazaadan kablonet olmama rağmen 0.72 yle indiriyo dumur oldum[signature][hline]Ben Zydar isimli abimin hesabını 10-25 ağustos arası kullanmış olan şahısım. (Yani 2 haftadır falan Zydar, esas zydar değildi .) Zydarın kardeşi olan benim bu hesabı açmamın nedeni kendime ayit bir hesap istemiş olmamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 dc,torent,mirc[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 valla bende ilk bölümleri izledim , çok güzel cidden dizi, abim ise 35li bölümlerde şuanda , herkese tavsie ederim çok güzeldir..[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Michelangelo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 başladim bende izlemeye ilk 5 bölüm fena değildi olaylar yeni yeni gelişiyor zaten daha anca ,göreceğiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 50. bölüm çıktı, 5 gün sonra pazartesi 51 çıkacak ve bitecek 1 sene sorna da büyük ihtimalle 52. bölüm olacak olan film çıkacak...[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 bir yetkili virus'ün spoiler'ını düzeltebilir mi spoiler tagi kullanarak, ben 50'yi izlemiştim birşey olmadı da. daha burada izlemeyen bir sürü kişi var[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 pek spoilerlık birşey yok ama neyse[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 şimdi 49'un sonunda "oha" diyen insanlara, 50'deki cevabı direk vermediğini mi sölüyorsun :D[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 [spo1=Spo]ö.mden tartışabiliriz bunu ama asıl spoilerı sen kendin verdin :) "olayları kendi dünyalarıylan bizimkilere bağlamaları süper olmuş" 50yi izlemeden kimse bu cümlenin anlam ve önemini anlıyamaz 49izleyip bu yazıyı okuyanlar ne alaka olur genelde veya bir diğer tripde "orda büyülü şeyler yapıyorlarda neden bizim burda onların olmadıgınımı anlatmak istiyor" diye düşünebilir kasan biri 49un sonunda sadece babası alıp gel çıkmamız lazımmı ne diyordu zaten büyülü bir şekilde havada bırakıyor sahneyi genelde akılda bu geçmişimi gösteriyor diye düşünüyorsun veya babasının havızasında başka bir çoçugun yerinemi geçti diye.Yazdıklarımı tekrardan okudumda anlatmak istediklerimi pek anlatamamışım püf uykusuzluk[/spo][signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei [Bu mesaj Virus tarafından 29 Eylül 2004 23:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 lisanslanmış olduğu için torrentlerini kaldırdılar netten bunun di mi? katırla indirmek lazım sonuçta... çalışan torrent veya ed2k linkleri olan var mı acep?[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt. - Bene Gesserit Azhar Book Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 fumofu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 51 çıktı indiriyorum şu anda bitti ya bitti bööööhhüeeee :-([signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Püf süper bir bölümdü şimdi movie'yi bekliyecez[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 evet en kısa sürede izliyeceğim ama elde edebileceğim adres??[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 ilk 26 bölümü izledim kalanlarida arkadaş bi ara yazicak dvdye izleyecez umarim :) bu arda direct dl link bilen varmi? 47-51. bölümler eksik yurt ağinda sorun olduğu için çekemedik onlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 direk linkleri kaldırıldı lisansı alındıgı için[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 yav bende istiyorum kafayi yiyecem bones cowboy bebop gecen animöe serisi deniyor nedir bu kafayi sıyıracam[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 said: Vicious, 10 Ekim 2004 21:37 tarihinde demiş ki: yav bende istiyorum kafayi yiyecem. Bones'in Cowboy Bebop gecen anime serisi deniyor nedir bu kafayi sıyıracam [signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-_K_- Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 BAK SOLE ACIKLAYAYIM ASDASDASD KKLŞJ YANI BAYA BI GUZEL OLAY...EHEHE OLM ARASTIR ISTE HERYERDE YAZIOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 said: Virus, 10 Ekim 2004 20:01 tarihinde demiş ki: direk linkleri kaldırıldı lisansı alındıgı için neyse artik bi sekilde torrentle cekeriz son bölümleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 37.bolumdeyim ve soyle soyliyeyim... Trigun - Cowboy Bebop - Full Metal Alchemist bu ucunu aynı kefeye koyuyorum ..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Ged dcden çek inanılmaz rahat oluyor revconnect programını bul birden cok kişiden çekmeyede yarıyor 4 5 cok güzel anime hubı var gir onlara çek torentlen uğraşma[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar