Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Düşünün...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Düşününki...

Bi kadınsınız..

35 yaşındasınız evlenemediniz..

Anne ve baba artık yok..

Ufakken tek çocugum die sevinirken artık üzülüyorsunuz çünki kimseniz yok..

Ve Okul okumamışsınız...

Sizi seven evlenmek isteyen kimse yok ...

Ne yapardınız..?[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Mesaj tarihi:
etrafta böyle çok fazla insan var bir şeklil de bir gelirleri oluyor ve geröekten uzuuuuuuuuuuuun yıllar yaşıyor bu insanlar yani yanlız yaşıyolar kendilerini yıprata yıprata üzülüyorum ben böyle gördükçe :([signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Mesaj tarihi:
Herhangi bir sanat kursuna gider orda kendimi geliştirirdim herhalde. Sanatın bir dalına bir ihtimal yatkınlığı vardır bunu da bir senede bulabilir (resim, takı, tahta boyama, cam boyama, ebru, müzik vs). Eğer çok evlenmek istiyorsa ordan edindiği ortamdan da belki birilerini bulur. Genellikle böyle kurslardaki insanlar cana yakın oluyor. En azından iyi bir arkadaş çevresi edinir (3. tekil şahıs yüklemlerinin sonuna -dim ekleyiniz).[signature][hline]Beş Hececiler
Yeni üyelere karşı gösterilen örnek tavır ve örnek alan yetkilisi
Mesaj tarihi:
*!Hattori Hanzo Kılıcını Çıkarır Ve Mırıldanır*

Şimdi bu bunu buraya yazdı dieri gelcek aa ne komik hemen bi alinti yaparak dil çıkarayım hemde arada 1 post daha dicek :)[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Mesaj tarihi:
lesbiyen olurum[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Solda!t --> Masteis - [ EoS ]
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once
Mesaj tarihi:
Herhalde bir çok 35 yaşında evde kalmış kadın gibi sabahtan akşama televizyon izleyip mankenlere güzel kadınlara laf atıp 5 dakikadan uzun süren her diyaloğumda iç güzelliğin ne kadar önemli olduğundan bahsederim.[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Mesaj tarihi:
Apache,
Kadının durumu;

Seveni yok
O yaşa kadar evlenmemiş
Öğrenim durumu = 0

Neye göre çocuk yapıyor ? ha dersen türk abazanlarından bi tane karşısına koy işler o zaman değişir tabi ki[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Solda!t --> Masteis - [ EoS ]
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once
Mesaj tarihi:
Oha ögrenim de 0 sa birsey diyemicem. Reality show a falan katilsin[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Mesaj tarihi:
şimdi zayıflamak istiyorum a katılır zayıflar , sonra ikinci bahara katılır evlenir, üstüne evim güzel evimde de evini döşetir mis gibi hayatı olur buralardan kazandığı paralarla da bi fabrika kurar tamaam=)
Mesaj tarihi:
said:
Antimodes52, 29 Ağustos 2005 20:13 tarihinde demiş ki:
35 yaşına kadar kimseyle evlenememişsen o işten de pek bir kâr etmezsin be...

niye ki? belki asosyal birisidir?[signature][hline]Beş Hececiler
I fear no enemy! I fear not death!
For the khala is my strength.
Mesaj tarihi:
said:
Bone, 29 Ağustos 2005 20:24 tarihinde demiş ki:
niye ki? belki asosyal birisidir?

İstediğin kadar asosyal ol, 35 yaşına kadar kendine bir erkek bulamıyorsan hiç bir zaman bulamazsın demektir. Ayrıca o kadar korkunç birisini de hayal edemiyorum yani. Genelde seçici taraf kadındır çünkü harbiden korkunç olmalı 35 yaşına kadar yalnız kalması için:)[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
  • Yeni Oluştur...