Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

casper'ımı özledim..ama ben onu ızlerken ozaman ufacıktım..miniciktim

a_m_m_y

Öne çıkan mesajlar

küçğkken bir yana çok küçükken bile beğenmezdim. varsa yoksa o üç salak ezerdi casper'ı, casper da polyanna modunda takılırdı sürekli. "iyilik yaparsanız ezilirsiniz" gibi bir mesaj aldığımdan olsa gerek hiç sevmemem..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

Hıc bı zaman sevemedim casper'ı cok dandikdi ya....

Bide tom ve jerryi sevmezdim piskopat sadist ruhlu vede yetmezmiş gibi papyonlu jerry kıl ederdi beni.

Ulan kedi uyuyo işte mışıl mışıl neden cekiyosun bıyığını.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Sosyal ağlarda paylaş

cnm bnm güsel a_m_m_y im bnde özledim galiba ama emin diilim çnkü bn onu çok izlemesdim sırf sana destek olssn die dionm galiba özledim die :-p
ama bak burda Sam abimiz haklı "İyilik yaparsanız ezilirsiniz" derken çok doru bi noktaya parmak basmış ne diim yane göz ardı edemem bilirsin sen beni cnmcm ;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Sosyal ağlarda paylaş

casper ı hiç sevmem herkese sarılmak istiyor neden acaba içinde sapık amaçlar yatan ama millete kendini iyi gösteren gay bi hayalet o ve amcaları gibi korkutmuyor neden çüünkü yeteneksiz peh caspermış ondan anca temizlik süngeri olur O_o[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i][b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...