Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Klavyem Gaza Geldi...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar Klavyemin Tam orta yerinde bi ses açma aparat ı var böyle yuvarlak döndürüyorsun...

Ben şimdi Hammer Fall - Dream Land Açtım Geçen gün Dedimki ulan biraz daha ses açayım baktım ses git gide açılıyor felan az öncede Kapı çaldı ses kısıldı kendi kendine :)

Burdan çıkarılacak ders Annemizin Babamızın Kıymetini Bilmeliyiz..

[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..

[Bu mesaj RedallHoor tarafından 29 Ağustos 2005 14:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yuvarlak döndürülebilen şeyler kullanışlı değildir,çabuk bozulur/kırılırlar.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Mesaj tarihi:
said:
RedallHoor, 29 Ağustos 2005 15:09 tarihinde demiş ki:
Desene araba direksiyonların yerine konsol koyulması lazım :)

al bendedende okadar :D[signature][hline]<C & E>
I Love =o=
HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5
Ultima Rlz!...
Mesaj tarihi:
said:
RedallHoor, 29 Ağustos 2005 15:09 tarihinde demiş ki:
Desene araba direksiyonların yerine konsol koyulması lazım :)

kesinlikle.aslında yuvarlakla daha çok küre demek istemiştim ama direksiyonlar da çok tehilkelidir.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...

[Bu mesaj Dogbert tarafından 29 Ağustos 2005 15:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Yuvarlaklarla çok haşır neşir olmak insan sağlığına zarar , ekosistem bozulur sonra hep .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Aşk
Mesaj tarihi:
said:
Xaenin, 29 Ağustos 2005 17:52 tarihinde demiş ki:
Yuvarlaklarla çok haşır neşir olmak insan sağlığına zarar , ekosistem bozulur sonra hep .

arti bir :D:D[signature][hline]What we do in life echoes in eternity
Revenge is a dish best served cold
Mesaj tarihi:
Zuhahua süpersiniz arkadaşlar.. 3 er gruplara ayrılın Hattori Hanzo Kılıcı ile Kağıt Makas Taş Oynuyacağız..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Mesaj tarihi:
ahaha yuvarlaklar tehlikeli valla fazla yaklaşmayın yuvarlak lara canlı cansız hiç farketmez :D[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Mesaj tarihi:
ARkadaş git microsoftun bi mdoeli var onu al çok kullanışlı şimdi annem onları sakladığı için yedekelrle giriyom tabi nasılolsa edek die uucuz aldık daktilo gibi yazıo (aha bakın e yi 2 kez yazdım işte)

Annem'e
-Anneeeaaa Klavyemi siterim annneeaaaaaa[signature][hline]Frantic tic tic tic tac
  • Yeni Oluştur...