GEd Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: sadece Caddebostan Plajı'na yönelik tepki çıkmasının dikkat çekici olduğunu söyledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 abi don dedikleride ne biçim don ya..beyaz donla giricekler diye bekledim..baksırla girdiler ohoo..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 valla denize çıplak girmek kadar zevkli bir iş daha yık imkanınız olursa edneyin kesinlikle süper oluyo böle anlatamam yani sözlerle[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 pariste moskovada bilmemnerede insanlar girince normal bişimi oluyor bu yani. herşeyin bi adabı var.[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 bi ara patiler buluşup böyle bir etkinlik yapsak ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: Redeagle, 28 Ağustos 2005 23:35 tarihinde demiş ki: bi ara patiler buluşup böyle bir etkinlik yapsak ya:D Oldu. Donla denize girme rekoru kırarız valla bu toplulukla ahaha :)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 işte etkinlik olsun neden olursa olsun. (Noterde getiririz ihihihih:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: onlyreal, 28 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: gerizekalilar. o donla girenler okuyor onlari zaten. kardesim benim kiz arkadasimla rahat dolastigim sevdigim bir yerdi. icine ettiler oranin. leman almamak icin super bir neden daha bence şu açıdan yanlış düşünüyorsun onlar hadi donla girelim demiyor sadece böyle bir insan kitlesi var bunları dışlamamız yanlış onları yok sayamazsınız onları yok saymak yerine onları geliştirmeye çalışın demek istiyorlar. Yoksa kimse onların eleştirdiği kozalıklığı savunmuyor sadece kozalakta bizim parçamız o yok sayılarak yok olmayacak demek istiyorlar yada en azından ben bu eylemden bunu anladım...[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Ah bende orda olmak isterdim süper olurdu :)[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: fkelesh, 28 Ağustos 2005 21:08 tarihinde demiş ki: herkes ozgurdur bence isteyen kara carsafla donla girer isteyen ciplak... isteyen bakmaz isteyen bakar... Buraya kadar doğru sonrası cok ucmussun ... korktum bir an istiyen tecavuzde eder diyeceksin diye[signature][hline]Mandoo, 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki: bir trip vardır ya..ulan berber acaba değdiriyormu diye kıllanır insan bir an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: sir, 28 Ağustos 2005 20:50 tarihinde demiş ki: ben bu yazıyı okumanızı öneririm önce :) http://www.aksam.com.tr/yazar.asp?a=2505,10,2 Bunada sonuna kadar katılıyorum . Cok güzel bir eleştiri[signature][hline]Mandoo, 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki: bir trip vardır ya..ulan berber acaba değdiriyormu diye kıllanır insan bir an... [Bu mesaj KaMoNJuK tarafından 29 Ağustos 2005 01:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 kimsenin kimseyi böyle bir konuda engelleyemeyıcegını guzel bir protesto ile anlatmışlar. ancak: ben caddebostanın eski halini daha çok sevıyordum. orda denize donla girenler kimler? tinerci-dilenci çocuklar ve hala bazı tabuları aşamamış teyzeler. neden böyle şeyler yapıyorlar? cehalet , ekonomik krizin sonuçları vs. onları yaşadıgı ülkenin kaynaklarından mahrum etmek yerine, nasıl kullanmaları gerektiği öğretilse. oraya oyle bir tabela koyarak harcadıgı parayla bir okumamış/okuyamamış çocugun daha eğitiminde katkıda bulunsa zaten böyle komik olaylar olmayacak. devletide - donla girenleride yanlış buluyorum açıkcası.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 çok gereksiz bir tepki iç çamaşırıyla denize mi girilir herşeyden öte çok çirkin bi görüntü oluşuyo[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Harbi adam 20 gündür donunu değiştirmemiş. Bilumum kurt, bakteriyi besliyor. Sonra o bakterileri denize salıyor. Hayır bir de oradan geçenlere kıçını döndüğünde çok kötü.. Sapsarı bişi makat tarafında.. ıyyy ne iğrenç görüntüdür..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 penguende: denize donla girmek isteyen bir adama, millet laf ediyor donla denize mi gilir? aa çok ayıp. gibisinden adamın cevap: -deniziniz , götümden daha mı temiz. çokda doğru. 1 metre altı gözükmüyor suyun temiz diye sokuyorlar. caddebostanda denize girilirken 2-3km ötesinde girilemiyor deniz kirli diye. nasıl karışmıyor bu su anlamıyorum. anlaşma mı imzaladı acaba belediye pis sularla?[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mck Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Eh işte insanoğlu ne yapacağı hiç bir zaman belli olmaz[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Ya donla girilseydi niye mayo yapsınlar ? Donla girmek temiz olsada görgüsüzlüktür . Çatalı sağ elinle tutsan yemek yiyemezmisin ? Yersin ama ''alışkın'' olmadığın için zor gelir alışınca kolay olur ama görgü kuralıdır sol elle tutmak . Denize donla giren birini görsem şahsen uyarırım ben göz zevkimi bozuyor diye. Herşey temizlik/pislik meselesi değil adab-ı muhaşeret diye bir şey var .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: dasaaa, 28 Ağustos 2005 20:45 tarihinde demiş ki: Aptalca ve gereksiz bir hareket büyük ihtimalle Mine G. Kırıkkanat'ın aşırı batıcı tutumuna karşılık bunlar gaza gelmişler... Gaza gelmişler yani, yoksa mantıklı bir hareket değil yaptıkları.. Allah, akıl, fikir üçlüsünü hediye ediyorum kendilerine. Aynen böyle...(bu saatte yazmaya üşendim)[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek? Bob Marley-Yeniden doğmalısın... Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 asıl komıgı oraya dıktıklerı elaman allahın cahılı adam adıdas denız shortuyla gıren cocugu cıkardı sort beyaz dıye o zaman sıyah donla gırınce suc olmuyor beyazla gırmıycen bunların mantıgına gore adamalr donla gırmesın dıye harcadıkları parayla donla gıyenelre okuma yazma cezası koysalar kurslar acıp onalrı egıtımle tanıstırsalar cok daha mantıklı bu ınsanlara ceza lazım degıl egıtmek lazım aynı sekılde gecekondular ıcınde aynı seyı dusunuyorum gecekonduları yıktıktan sonra hapse atıcakalrına zorunlu olarak okuma yazma dersı versınler egıtsınler adamalrı hem adamın ıelrde topluma katkısıda olur yada en basıtı su sısırılmız medyatık yazarlarımızdan bırıyle anlassınlar ona mızahı bır kıtap yazdırsınlar yada cem yılmaza mısal kıtap herkesın okuyabılıcegı buyuk puntolarla yazılsın ıcındede denıze donla gırmenın ayıp oldugu komık oldugu sakıncaları fılan mızahı bır dılle anlatılsın zaten bızım vatandas konuyu kavrayınca yemek parasından keser kendıne bır şort alır yanı ama koyunde dereye donunla gıren adam ıstanbul sahılındede donunla gırıcek tabı nerden bılsın adamcagız[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 haberlerde böyle birşeyin yapıldığını izledim. leman'ın böyle birşeyede imza atması ilginç geldi. protestonun gerçekleşmesi ve insanların donla girmeleride ilginç tabi :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Timur Danış'ında dediği gibi orayı entel takımı kendilerine kapatmak için uğraş veriyorlardı.Denize niye işiyorlar,niye donla giriyor bu kısa bacaklı uzun kıllı yaratıklar vs. iyi yapmışlar afferin.Mizahı her yerde sergilemeleride ayrı hoşuma gitti :)[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Şambrelle dalyaprak denize girip bira şişeleriyle kendinden geçen ve pis burjuva karılarına orasını burasını gösteren Kozzi’yle dalga geçilen karikatürlerin yer aldığı bir derginin eylemine onun da katılması, Türkiye’ye yakışır bir çelişki olurdu... güzel demiş enginar dıç :) lemanın ne kadar farklı(!) olduğunun göstergesi bi eylem.. pahalı boxerları yerine beyaz donla niye girmediler acaba[signature][hline] sdf [Bu mesaj green_martian tarafından 29 Ağustos 2005 03:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 aa durun durun aklıma geldi ben bunun adını biliyodum ummmm... evet! POPÜLİZM!!![signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 dale don dale, donla girme denize[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: green_martian, 29 Ağustos 2005 03:28 tarihinde demiş ki: aa durun durun aklıma geldi ben bunun adını biliyodum ummmm... evet! POPÜLİZM!!! leman yillardir turlu olaylara karsi kendi capinda eylem yapar.simdi televizyona cikti diyemi populizm oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar