ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 bunu yapacaklarını duymuştum ama ilgilenememiştim, şimdi haberi cıkmış, koyalım bari Haftalık Mizah Dergisi Leman'ın yazarı Timur Danış, bazı dergi okurlarıyla birlikte Caddebostan Plajı'nda iç çamaşırıyla denize girdi. Danış, burada yaptığı açıklamada, dünyanın her yerinde insanların iç çamaşırlarıyla denize girdiklerini söyledi. Danış, Viyana'dan Moskova'ya kadar yürüdüğü nehir şehirlerinde kadınlı erkekli insanların, derelere ve göllere iç çamaşırlarıyla girdiklerini gördüğünü anlattı. Leman Dergisi Editörü Tuncay Akgün'ün Paris'ten yeni geldiğini ve orada da insanların nehre iç çamaşırlarıyla girdiklerini söylediğini belirten Danış, şunları kaydetti: "O zaman niye insanlar Caddebostan Plajı'ndan iç çamaşırıyla denize girmesinler? İş, sadece iç çamaşırıyla denize girmek değil. Biz iç çamaşırına sahip çıkarken bu işin arkasında başka işler olduğunu gördük. İnsanların kıyılardan uzaklaştırılması yönünde sanki bir tavır var. Konuşulması gereken çok şey varken bazı elit insanların iç çamaşırı konusunu açığa çıkarmalarını ve bu aracılıkla insanları aşağılamalarını protesto ediyoruz. İnsanlar özgürdür, istedikleri gibi denize girebilirler." Riva ve Ağva'da çarşafla, pantolonla veya pijamayla denize girenler olduğunu, ancak oralara yönelik bir tepki çıkmadığını ifade eden Danış, sadece Caddebostan Plajı'na yönelik tepki çıkmasının dikkat çekici olduğunu söyledi. Danış, asıl denize girilip girilemeyeceğinin tartışılması gerektiğine işaret ederek, günün bazı saatlerinde alınan bazı değerlerle denizin temiz olduğunu kanıtlamanın mümkün olmadığını ve bunun örneğinin Menekşe Plajı'nda yaşandığını anlattı. İnsanların kafasında artık deniz değil, plaj imajı olduğunu belirten Danış, Fenerbahçe Plajı'nda 15 milyon lira karşılığında sadece kum, palmiye ve gölgelik satıldığını, denize ise girilemediğini vurguladı. Danış, "Burada bir oyun, bir kandırmaca var. Bu kandırmacanın içinden insanların iç çamaşırıyla uğraşarak çıkmak mümkün değil&" dedi. Danış ve beraberindeki bazı okurlar, daha sonra Leman Dergisi tarafından özel olarak yaptırılan beyaz paçalı iç çamaşırlarıyla denize girdi. Danış ve beraberindeki grup, çevredeki bazı vatandaşlara da yanlarında getirdikleri iç çamaşırlarından verdi.Kaynak : Hürriyetim[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArtraistlinn i kalbimde yaşatıyorum[Bu mesaj ZaugnaKhaldun tarafından 28 Ağustos 2005 19:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Haha çok iyi ya. Sonunda karşı bir kuvvet çıktı =P[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 bilseydim bende giderdim yanlarına girerdim donlya ya üfff bunuda kaçırdık...[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 bence leman a yakışmadı reklam gibi bişey oldu[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com [Bu mesaj 2pac tarafından 28 Ağustos 2005 20:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 az önce televizyonda haberi vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Lol ya.. Sanki Caddebostan plajında denize girenler o grup (özellikle 5 kat giysi + türbala girenler yerine ordaki kız) gibi.. Gereksiz uğraşlar bunlar..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 hmmm ... tamam da. bi de cesaret edip beyaz don giyselermiş. siyahla ben de girerim.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ya donla girmek tamam biryerede oldugu gibi etekle bas ortuyle giren var o biraz kotu kaciyo ama tabiki devletin plajidir herkes yararlanmakta serbest[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: 2pac, 28 Ağustos 2005 20:00 tarihinde demiş ki: bence leman a yakışmadı reklam gibi bişey oldu bence lemanın reklama ihtiyacı yok bilen biliyor zaten, harika bi protesto yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rai_Guy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 helal olsun adamlara ama beyaz giyslerdi daha bi anlammlı olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 geçen istiklal caddesinde dolaşıyoduk arkadaşla.enteresan bi aracın üstünde (el arabasımsı kırmızı 2 tekerlekli bişi) donuna sahip çık yazan kaatlar vardı sanırım bu amcam dolaşıyodu yine onlarla[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 zavallılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 kim o zavallılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Aptalca ve gereksiz bir hareket büyük ihtimalle Mine G. Kırıkkanat'ın aşırı batıcı tutumuna karşılık bunlar gaza gelmişler... Gaza gelmişler yani, yoksa mantıklı bir hareket değil yaptıkları.. Allah, akıl, fikir üçlüsünü hediye ediyorum kendilerine.[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ben bu yazıyı okumanızı öneririm önce :) http://www.aksam.com.tr/yazar.asp?a=2505,10,2[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Güzel protesto :)[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 şu köşe yazısı resmen ömrümden çalınmış bir vakit oldu beğenmedim açıkçası...[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ukala ve saçma bi yazı olmuş o köşe yazısı. beğenmedim. adam haklı mı diil mi bilmiyorum bu konuda bi düşüncem de yok ama adamın yazı tipini falan beğenmedim.[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 sıkıyosa donsuz girsinler :D[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 yahu haklı mı değil mi üslubu boşverin şimdi.. Öp babanın elini... Peki neymiş öyleyse? “Halkın aşağılanmasına” tepkiymiş. Çünkü kıyılar çok pismiş (uzaylılar kirletiyorlar) ve medya da bunu bırakıp halkın donuyla uğraşıyormuş. Uzaylılar kıyılara naylon poşet, pet şişe, terlik teki, kokmuş çorap falan atıyorlar, pirzola kemiği, yeşil biber sapı, domates çekirdeği, kavun kabuğu falan bırakıyorlar, aşağılık medya da tutuyor soylu gecekondu halkını suçluyor. şurda yerden göğe kadar haklı bence..[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fkelesh Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 herkes ozgurdur bence isteyen kara carsafla donla girer isteyen ciplak... isteyen bakmaz isteyen bakar...[signature][hline]What we do in life echoes in eternity Revenge is a dish best served cold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 denizlerin kavun karpuz veya gerçek anlamda bok diye tabir ettiğimiz lağımlardan kirlendiğini düşünmek komik olur... karışan o kadar kimyasal fln filn. zaten doğa kendi yarattığı şeyi temizlemesini biliyor ah bide medya sürekli bunla ilgilense türk medyası paparazisinden en büyük köşe yazarına kadar belli bir grubun tekelinde olan ve belli sınırları zorlayamayan bi grup, yayın organlarının "hep bana" çıkışlı düşüncesi yüzünden, millet bu don muhabbetlerini bu kadar büyütüyor... reyting alıcaksın reklam vericeksin tamam da asıl bu konuda rtük devreye girmesi gerekiyor. saygılar[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ya bence haklı değil zaten lemanın demek istediğide bu insanlara ilerici bir zihniyet kazandırmaları yerine onları dışlamalarını eleştirmek. Adam köşesinde konuyu çarptırmış işine göre yorumlamış kesinlikle güzel bir yazı değil aşırı ukala ayrıca[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: Metakuso, 28 Ağustos 2005 21:08 tarihinde demiş ki: sıkıyosa donsuz girsinler :D lol oha :D[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 cidden be:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar