Riehn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 bu ne ya oda mi ? yoksa baska bişi mi ?[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... This is our last stand;our last chance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: Mum_Chamber, 28 Ağustos 2005 19:19 tarihinde demiş ki: saçma sorular soran arkadaşlara mikrofonu yöneltiyor ve soruyorum, "hiçbiriniz o en aşağıya 'dingiller için yazılmış sıkça sorulan sorular bölümü'nü okumadınız mı?" nerde faq,ben aradıma radım,sayfanın en sonunda okunmayan yazılardan oluşan bir resim dosyası gördüm,farklı kaydet diyorum, resim bulunamadı diyor,nerde faq? edik:firefoxda açılmıomuş eheeh :D [Bu mesaj Drigeolf tarafından 28 Ağustos 2005 19:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 FAQ'u okuyun arkadaşlar, sizde hödükçe soru sormazsınız böylece...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 abi bu ne ya of bunlara verdiği paralar ile kaç tane aç insan doyurulur haberi var mı onun acaba...[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 @Dingaer : Hödük diyorum sana kardeşim :)[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 FAQ'ı okuyunca aslında adamın o koleksyonu yaparken üstüne birde para kazanmış olabileceğini farkettim vay be adam harbi nasıl koleksyonculuk yapılacağını biliyo[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: KaMoNJuK, 28 Ağustos 2005 19:01 tarihinde demiş ki: Bu adamın dünyaya katkısı ne ? senin bu dunyaya katkin ne ?[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Şaşırmadım Önceden açıldığı için :)[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ileride bi cocugum olursa aynen böyle yapicam odasini : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fkelesh Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 yarildim :D[signature][hline]What we do in life echoes in eternity Revenge is a dish best served cold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: KaMoNJuK, 28 Ağustos 2005 19:01 tarihinde demiş ki: Bu adamın dünyaya katkısı ne ? Koca bı 0 SIFIR :D[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Görende UNESCO'da çalışıyosunuz zannedecek. Ne güzel hobi işte..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 çok kötü ya ben istemezdım[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Bu adamın hiç karşı cinsle ilişkisi olmuşmudur acaba lol..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 madafaka diorum ohannesburger diom yok artık neler yapıor diorm :lol:[signature][hline]"Bana bu imzayı bulduğu için Karpuz abime sonsuz teşekkürlerimi sunarım" Msn l Mail Güldür Bizi Azize... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Kalbim var benim![signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 adam 400 dolar verip 36" plazma tv almak istemedim gibi bişey demiş nasıl bi fiyat bu yaa?!?![signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: Penthesilea, 28 Ağustos 2005 21:20 tarihinde demiş ki: ileride bi cocugum olursa aynen böyle yapicam odasini : ) zuhahah bende buna yarıldım koskoca topicte başka birşey yokmuş gibi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mck Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Ohannes eleman kaptırmış kendini herşeyin fazlası zarar abi bak adam benliğini kaybetmiş odaya bak :P[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 super mario nedir ya 2 kere oynadım bıyyyk gelmişti kaç sene evvel bide posterlerini asmış 5-6 yaşında eleman heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 abi faq yu okuyun derim adam cok para harcamamis oyunlara konsollari bilemem ama adamin mantik cok iyi tabi... ama yinede gereksiz ve sacma zaten kendide soyluyor cogunu oynamadim diye[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 orda 7-8 sene önceki gamepad imi gördüm duygulandım ühüh, hala duruo evde ama çalışmıo.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Çok abartı be.. böLe odamı oLur.. Ben simsiyah duwarLarı oLan bi oda istiorm ama boyattırmıo ewdeki insanLar :D[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ya cidden bazı insannar sacma sapan yane forumd aolmasak daha agir seler yazardımda yazmıyorum buyrun banada salak diyin yok efenim bu admaın dunyaya yararı neymis senin yararın ne be dunyaya oksijen yuketmek dısında bizim bahcede yetisen hıyarların bile fotosentezle oksijen urettiği goz onune alınırsa bana daha cokyararı war adamın bir hobisi war ve bunada ayıracxak parası war adam ayırmıs ilerde kendi evim olursa aynısını bende yapmak sitiyorum bi odayı kapıcam 2 duvarını kutuphane yapıcam 1 duvarını cd ve dvdler icin storage yapcam 1 duvarınada dev bi perdeyle projektor koycam bisikler biriktirmek enfezs zevkli bisi ben her arsivime ekledigim anime icin mutlu oluyorum her aha bitti deyip rafar kaldırdıgım kitaptan sonra seviniyorum koleksiyonculuk ayrı bi zevk yapmassan yapma en azından adam oldugunde cocuguna 5000 tane oyundan temiz 50 k dolar bırakıcak arsivcinini birine satarsa[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 17.08.2005 THE GREAT OBSESSION Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: Absolut, 28 Ağustos 2005 18:46 tarihinde demiş ki: O oyunlara harcanan paraya yazık be o parayla bebenin univ masrafları ve BMWsi alınır :) abartı mı değilmi bilemem ama o odadaki herşey yerine, ev+araba+özel üni de okumak ve iyi faiz oranı veren bi bankadan gelir elde edilir =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar