Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Helikopter piyasasi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hmm iyi fikir aslında
A3'ümü versem üstüne ne kadar isterler helikopter için Dela? :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
Küçük bir Oh-6 alsak fena olmaz. Hem Minyatür, garaja sığar. Hem de 250km yapabiliyor.

Tabi üretimi durdurulduğunu için vietnam'dan 2. el piyasasına göz atabiliriz. Böylece altında iki tane .30 cal minigun da bulma şansımız olur.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Mesaj tarihi:
said:
BlackRose, 29 Ağustos 2005 08:36 tarihinde demiş ki:
hmm iyi fikir aslında
A3'ümü versem üstüne ne kadar isterler helikopter için Dela? :D

valla a3'le olmaz da tekrar gozunu karartip xc90 falan bakarsan bu ihtimali de aklinda bulundur : )[signature][hline]agostos 2005
Mesaj tarihi:
discovery channel da 45 000 dolara yapilan helikopter var adam aliyor ama helikopter parca parca geliyor adam 16 bolumde felan birlestiriyor helikopteri... sonunda da ayni helikopter oluyor bir farki kalmiyor yani...[signature][hline]What we do in life echoes in eternity
Revenge is a dish best served cold
Mesaj tarihi:
cem uzanın vardı tam sana göre ama çok pahalı :) 4 5 $ m dolar dı tahminimce[signature][hline]I will sacrifice to find paradise
But I need to know you're behind me
Mesaj tarihi:
said:
Dela, 18 Ağustos 2005 19:18 tarihinde demiş ki:
senin de bunu anlaman icin yardimci olayim. para varsa mutluluk olmaz, mutluluk olmasi icin harcayabilmek lazim. yani sakip agamiz ogluna boeing de alirdi ama malesef ozurlu oldugu icin kullanamazdi.

isin ironik yani ki bu asla tatmin edilemeyen bir zenginlik anlayisi ve para hirsi yuzunden olusan akraba evlilikleri nedeniyle olusmustu bu ozurluluk durumu.
İyi güzel demişsin özürlüler diye cocuklarına almıyor Peki Sakıp Sabancının Ceket Giyemiyecek özürlü bir yanı varmıydı ?[signature][hline]Mandoo, 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki:
bir trip vardır ya..ulan berber acaba değdiriyormu diye kıllanır insan bir an...
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
Apache
üye [şikayet et]
§ 17 Ağustos 2005, Çarşamba - 03:22 [ özel msj ]
R44golf serisine bak bunlar kısıye ozel guzel helılerdır[spo][/spo]

+REPUT. içindekiyle alsın dela bunu.
adam link vermiş uplanmasını istiyordu heralde sdfs.
Mesaj tarihi:
2004, elektro gitarla piyasa yapmak.
2005, helikopter alıcam kızlar bakın pls.
2006, kızlar artık gitara bakmıyo, ucuzundan bi turntable alıp fotograf cektireyim yanında bari.
2007, allahım sana geliyorum.
2008, merakla bekliyoruz.
Mesaj tarihi:
topici benim tarafımdan atılmış ciddi bir cevap için aradım ve 2. sayfada satın alınabilecek helikopterlerin piyasa değerini anlatan mesajımı buldum hem gururluyum hem de kendimden utanıyorum.
  • 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...