aquila Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 yakit olayi nasil oluyomus? havaalanindan mi dolduruyolar? bi de pilotluk ehliyeti filan lazimdir...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Şöle 20k lıkların bir resmini görsem süper olcak araba parasına tek kişilik çift kişilik farketmez sığdırırz biz gerekirse 1 kişi daha arkaya :)[signature][hline]Her zaman dogruyu soyleyin, ne dediginizi hatirlamak zorunda kalmazsiniz! Mark Twain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ahaha arabada olsa sığdırırsın, en fazla lastiklere baskı yapıyosun helikopterde kaldırabiliceğinden fazla ağırlık olursa nolucek =). aslında zevkli olur be :D[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 yalniz harbici ciddi ciddi cevap verenler olmuş. güzel yani[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 yahu anlatamadim, canima tak etti diyorum. villada kalip koy yollarini yaptirmaya para harcayacagima iki kurus daha verir helikopter alirim.[signature][hline]Yaz geldi TOiO hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: Cermy, 17 Ağustos 2005 22:13 tarihinde demiş ki: ahaha arabada olsa sığdırırsın, en fazla lastiklere baskı yapıyosun helikopterde kaldırabiliceğinden fazla ağırlık olursa nolucek =). aslında zevkli olur be :D Türküz biz bize birşey olmaz :P[signature][hline]Her zaman dogruyu soyleyin, ne dediginizi hatirlamak zorunda kalmazsiniz! Mark Twain Söylediklerimin iki anlamı varsa ve biri sizi kızdırıyorsa mutlaka diğerini söylemeye çalışıyorumdur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 sen şimdi arabaya kız atmaktan vazgeçtin helikoptere atmak istiyorsun. olay bu değilse karanlık işler var bu işin arkasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 dela hesapla herşey nekadar tutuyor o parayı bana öde ben seni kucagımda götüreyim hem [spo1=cık cık]hosuna gider[/spo] hem sıkılmazsın trafik fln bıdı bıdı etmezsin[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 aslan alda kapışalım :)[signature][hline] Coder Çözümün bir parcasi degilsen, sorunun bir parcasisindir. -Aynalar yalancıdır bu şehrin dört yanında ayna var -Gel biz şehrin havasına uymayalım ayrılmayalım -Ayrılmayalım bebeğim aynalar kandırdı beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ya bu kadar abarttiginiz kadar buyuk meblaglar degil bunlar. bi arazi araci olsun sehir manita jipi olsun isletim parasina denk nerdeyse. land rover discovery 235 milyar, bi helikopter fiyati.[signature][hline]Yaz geldi TOiO hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Uçuş izni konusu tartışıldı mı okumadığım yerlere bakmaya üşendim de zor olan kısım o .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Eğer alırsan birde aldım gibisinden bir topic aç :)[signature][hline][b]Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Hovercraft al bitane zaten düünyanın 3/4'ü su heryere gidersin ulaşamayacağın yerler içinde bir adet E.T.'li bisiklet bulundurursun havalandırır seni...[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do oyu know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' [Bu mesaj cenin tarafından 17 Ağustos 2005 22:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 hala tartışıyomusunuz siz ya AHAH[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 isabet oldu bende f-16 almayı düşünüyodum beraber gezerik.[signature][hline]O günlerin fotoğraf karelerine sığmayan acıları bundan sonrası için birer ibret belgesi olarak önümüzde duruyor. Depremde yitirdiğimiz canların, sönen ocakların sadece alın yazısı olmadığını biliyoruz. İlgisizliğin, başıboşluğun faturasını o 45 saniyenin sonunda Türk halkının ödediğini unutmayacağız. Ve unutturmayacağız... 17 Ağustos depreminde yaşamını yitirenlerin anısı önünde saygıyla eğiliyoruz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Abi madem para sorun değil bence sen sizin okulu evin yakınına bir yere taşıttır parasıyla değil mi yaparsın daha büyük daha güzel bir bina hediye edersin okula hem yakın olur yürüyerek falan gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 elm arkadasim, sabanci universitesi burasi. thy'nin bi kismini alirim o parayla. hadi thy olmasin, onur air atlas jet olur DELAirways[signature][hline]Yaz geldi TOiO hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Yürümeyecem uçucam diyor adam[signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 yok artık diyorum sadece... [Bu mesaj Othranx tarafından 17 Ağustos 2005 23:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: MeSh, 17 Ağustos 2005 22:14 tarihinde demiş ki: yalniz harbici ciddi ciddi cevap verenler olmuş. güzel yani sayfaların hepsini okumadım ama anladığım kadarıyla dela ciddi söylüyor. buna rağmen neden herkes bu kadar geyik yapma ihtiyacı duymuş onu anlamadım. bir helikopter dediğin kaç paradır ki? delanın yaşındaki gençler 250milyar+ arabalarla dolaşırken, bir helikopter kiralamak veya satın almak ne kadar tutar ki? sanki bir helikopter 100trilyon felanmış gibi yazmış herkes.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Abi iyi söylüyorsun tamam dolaşanlar varda Pati'nin ortalama geliri nedir bilmem ama Türkiye'nin ortalama gelirine göre bakınca uçuk kalıyor biraz haksızmıyım?[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do oyu know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Biraz mı? ne birazı ya[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ne farkeder ki ucuk kalmasi. boyle bi konu var neden illa geyik olarak goruluyo. helikopter fiyatlari tartismak komik mi?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ya beyler rica edicem şu 20k lık helikopterin markası modeli nedir? Bir turlu bulamadım![signature][hline]Her zaman dogruyu soyleyin, ne dediginizi hatirlamak zorunda kalmazsiniz! Mark Twain Söylediklerimin iki anlamı varsa ve biri sizi kızdırıyorsa mutlaka diğerini söylemeye çalışıyorumdur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 20k'lik helikopter yok, 70 bin dolar civarindan basliyor ikinci eller.[signature][hline]Yaz geldi TOiO hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar