Daesu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 çizgifilmini izledikten sonra cok sogumuştum star trek ten zaten bi türlü sevememiştim.cokmu resmidir nedir anlamadım.[signature][hline]Deviant art gallery Somebody tell me. Why it feels more real when I dream than when I am awake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harlan_draka Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Bishop: çizgi filmi zaten resmi olarak kabul edilmiyor, o sadece bir denemeydi. Ve evet Star Trek ciddidir cogu zaman. ama bölümlerde mizah unsuruda bir şekilde bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Harlan arkadasimiz, bizim uzayyolutr'nin cok degerli bir uyesidir. Burada yazdigi aciklamadan dolayi onu kutluyorum ve tesekkur ediyorum. Umarim yardimci olmu$tur. Ben bile daha net ve aciklayici bir sekilde anlatamazdim.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Aramızda yeni Star Trek hayranları varsa veya bu threadi görmemiş arkadaşlar varsa bi hatırlatalım dedim, bazı bilimkurgu filmlerin başlıklarında tartışmalar oluyo, olaya açıklık kazandırmak için aydınlatmak lazım milleti.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 William T. Riker izindeyiz...[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 William T. Riker - USS Titan Jean-Luc Picard - USS Enterprise - E Admiral Kathryn Janeway - USS Voyager Benjamin Sisko - USS Defiant & Deep Space 9 James T. Kirk - kalbimizde izinde olduğumuz efsanevi isimler...[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 40 Senelik Star Trek efsanesi yakın zamanlarda(bu mayıs) geçici olarak sona ermiştir. 1987'den beri aralıksız bir şekilde birbirinden muhteşem 25 sezonluk seri yapan Star Trek, en son "Enterprise" adlı serisinin o kadar çok tutulmaması ile 4. sezonunda krallara yakışır bir sonla bitmiştir. Ama Star Trek hiçbir zaman bitmeyecek bir MARKADIR. Ne kadar ara verirse versin, yakın zamanda eskisi gibi BOMBA gibi yeni bir dizi veya filme geri gelecek ve kalbimizden çıkıp televizyonlardaki yerini tekrar alacaktır. Efsanevi kaptanlarımızın her bölümün başında dediği ve 40 senelik bu efsanenin son bölümü "These Are The Voyages"'ın sonunda da söylenen 4 cümleyi burda huzurlarınıza sunmak görevimdir: Space... The Final Frontier. These are the voyages of the starship Enterprise. It's continuing mission to explore strange new worlds, to seek out new life and new civilizations, TO BOLDLY GO WHERE NO MAN HAS GONE BEFORE.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Çok fazla izleemiş olsam da çok severim. ilk3 sezon dvdsi çıkmış, 100er milyon olmasaydı alırıdm. Keşke izleyebilsem, olsa 25 sezonu tek oturuşta izlerim gibi bi ilgi/sevgi var yani bende.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 <-- star trek evrenine hayran bir insan[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 bayram tatiline hazırlık olarak generation nextin 7 sezonunu da çekiyorum şu an 40 gb. buzdolabına şöyle bir baktım 3 kasa bira alır, yakınlarda kral bi pizzacı da buldum. bsg yi beklerken gündeme taşıyayım dedim bu diziyi tekrar 8D hatta bi' de not düşeyim: bu ışınlanma olayını neden akıl etmiş adamlar? her bölümde, gezegenlere iniş kalkış yapacak gemilerin animasyonları çok pahalıya geldiği için yaa hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Star Trek Nemesis Türkiye'de vizyona girdi mi? [spo]Picard'ın klonuyla karşılaştığı flim[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Hayır girmedi. Bu arada ben de dün duydum, 2008'de başka bir Star trek filmi vizyona girecekmiş. Spock, Kirk ve Mccoy'un akademide tanışmalarından Atılga'nın idaresini ele almalarına kadarki zamanı anlatacakmış. Yaa duyunca ben de öyle dedim, "vay canına". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Star Trek: Nemesis Film Türkiye'de arkasokak kopya DVD satıcılarının elinde son derece uyduruk bir kalite ile bilimkurgu hayranlarını beklemekten öteye gidemedi malesef. Ama ilk çıktığı zamanı hatırlıyorum.. DVD'sini ısmarlamıştım o zaman internetten indirmek gibi bişey bilmiyordum tabi :) Hatta geldiğini görünce yırtarcasına değil.. bildiin dvd kabını parçaladım direk koyup izlemek için. Tekrar tekrar da izledim ve acayip de beğendim.. Ağladığım yerler de olmadı değil. [spo]Benim için bütün TNG boyunca izlediğim, taptığım ve hayran olduğum; tüm Star Trek evrenindeki en favori karakterimin ölmesi iç açıcı gelmedi tabiki.[/spo] Herkese tavsiye ederim. Yeni filme gelince, Kirk ve Spock'un Starfleet Academy'deki gençlik yıllarını anlatıcakmış. Dört gözle bekliyoruz. Umarım Boothby'yi unutmazlar :) (anlayan anladı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Ben sinemada Nemesis'in fragmanını izledim. Neden fragmanı gösterip filmi gösteremzler anlamam. edik: Yeni film müthi olacağa benziyo. [ Mesaj 08 Ekim 2007, Pazartesi - 13:13 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 taa kaç gün önce bayram tatili için dl ye başladım demiştim ama o trackerdan bi cacık çıkmadı ve sonrasında "eeeh ne bu lan" diyip sadece 1. sezonu çektim. 1. sezonu indirdim izledim ve bitti. startrek tng hayranı arkadaşlar varsa patide, şöyle birşey yapalım: ben 1. sezonu cd ye basıp onlara yollayayım, sonrası için görev dağılımı yapalım. herkes bi' sezonu çeksin, cd ye basıp basıp birbirimize yollayalım. nası' fikir ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Haziran 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2021 tos izliyorum netflix'ten de. çok mu aramışlar kirk için dublaj yapanı acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2021 Netflix sağolsun 2018 Aralık - 2020 Eylül arası bütün Star Trekleri izledim. Achievement kazandım resmen sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar