Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dua Edin Sevgili Patiler :)

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Merak etmeyin intihar threadi değil :)
Pazar günü muhtemelen öğleden sonra kader sınavım var arkadaşlar.
Atatürk Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu Seçme sınavlarına Atletizm dalından başvurdum 2ooMtr koşucam.
Dua'larınıza ihtiyacım olacak.
Asıl branşım atletizm değil basketbolcuyum fakat basketbol sınavı bana biraz saçma geldi.
Aslında hızlı olduğum için seçtim atletizm'i.

Her neyse sevgili patidaşlarım.
Dua'larınızı esirgemeyin.

Şimdiden saolun.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki:
EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ.
Sosyal ağlarda paylaş

Heh :) siz edin arkadaşlar. Olsun kazanamazsamda sizin dualarınızla kazanamiyim. Gerçekten :)

said:
Kasanova, 25 Ağustos 2005 20:19 tarihinde demiş ki:
ne tesadüf bende 100 mt koşucam pazar günü :)

Kaç koşuyosun hocam?[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ.
Sosyal ağlarda paylaş

Doping testi yok arkadaşlar. İstesem alabilirim. Babam'da eski milli atlet yani doping bulabilir fakat doping taraftarı değilim.
Resmen vücudu öldürüyo.
E zaten sporcuyum suprady,isostar,powerade..vs.vs gibi performans arttırıcı şeyler alıcam zaten.

Önerileriniz için saolun.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
Sosyal ağlarda paylaş

Ben o powerrade isostar veyahutta aynı ıslevdekı ıceceklerı anlamıyorum.

Hani doping'den ne gibi bi farkları varkı sonucta dopingde senın normalde cıkacamayacagın performansı yaptırıyo onlarda doping kullandıgındakı kadar olmasada yinede sonucta Vucudunu normaldekı halınden daha ustun yapıyo.

Aynı mantık yani biri yasaksa digerininde yasak olması lazım degılmı?
Bilmedigim bi fark varsa yazın lütfen.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

@BlaCk ; Doping vücudun sakladığı enerjiyi kullandırıyo, Öbürleri ise performans arttırıyo yani kuvvette devamlılık. Normalde kullanılması gereken enerjiyi uyarıyo.
Doping ise tamamen facia.
Ayrıca doping'de heyecanlanırsan kalp krizi riski %70.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
Sosyal ağlarda paylaş

:) O tayfayı kurdum ya.
O işi pipo üstlendi saolsun. Son 25 Metrede Bass Basssss diye bağıracak.

Tekrar saolun arkadaşlar :)
Dediğim gibi siz dua edinde kaybedersemde sizin dualarınızla kaybediyim. Gerçekten.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Asteroth, 25 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Ayrıyetten "Run insight ruuun!!!" diye bağırasım da geldi...

Run BOO Run var bide...(Buldurs Gate)
[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe

[Bu mesaj CrayTotem tarafından 25 Ağustos 2005 22:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...