Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anadolu Lisesi Yatakhane olayi

Kithnos

Öne çıkan mesajlar

Merhaba,
Ben Istanbul Erkek a.k.a iel ogrencisiyim,
biseyi merak ettim,ist te bizim gibi yurdu olan okullar var ya, KAL falan gibi,onlarda bu sene kac ytl istediler,bagis+yurt parasi olarak??Dun kayda gittim de bizim okula cok isyiolar gibime geldi ? Merak ettim diger anadolu lisesleri ne durumda ?[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

evde daha zor calisiliyo be,bilg var tv var...istedigin gibi hareket edemiyosun..ufacik odana kapanip kaliyosun.
10ncu sinifta kaldim yatili ztn bi sene,11 de kalmadim,bu sene son senem,kalcam...Odalar da 2 kisilik ztn,otel gibi iste daha ne istim gayet gzl =) Hali sahamiz da war hafta 2-3 gun de mac yapioz,spor salonumz , agirlik aletleri flm var...Ayrica 2nci donem fln , sabah gelip yoklama veriyosun sonra gidip ders calisiosun,evden gelsem 2 saat yol min,gel git..bi yoklama icin 2 saat kaybetcem,yatili olunca,terliklerimle gider werir gelirim hmn odama :D[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

işler pek ööle gitmiyor yurtta. bizim de sahamız spor salonumuz internet cafemiz labaratuarlarımız fln vardı ama pek etkisi olmuyor... yurt ortamı bilgisayar ve televizyonla karşılaştırılamayacak kadar ders çalışmama etkenidir. özellikle öss ye gireceksen kötü olur.

yalnız kalmak istediğin zamanlar olacak kalamayacaksın. sessiz bir ortama ihtiyacın olacak belki ama o an böyle bir ortam bulamayacaksın. oda arkadaşınla fln uyuşamama problemi yaşayabilirsin. ve bu örnekler ve aklına gelmeyecek herbişi başına gelebilir ve gelecektir de. uyarayım dedim....[signature][hline]... that's me in the corner...
Sosyal ağlarda paylaş

ders çalışmak yatakhanede kesinlikle zor.

tanıdığım ve össde ciddi anlamda hazırlanmak isteyen bir kaç kişi yatakhaneyi bıraktı.

ve oldukça haklı gerekçeleri var, ders çalışamamak konusunda

edit:KALdeyim
[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"

[Bu mesaj helena tarafından 28 Ağustos 2005 15:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

çalışmak istersen en güzel çalışma ortamı ama en ufak bi kaytarma arzusu anında vücut bulur çünkü çoktan hazır olanların arasındasındır bi süre sonra yatmak sohbet etmek frp oynamak hatta felsefe yapmak bile ders çalışmaktan zevkli olmaya başlar ozaman işler kötü işte[signature][hline]fuck the fucking fuckers
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...