abazz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Dizüstü bilgisayarlarda Fn Tuşu var bazı özel işlemleri yapabilmek için. Benim pc de örneğin Fn+F11 sesi azaltıyor (gibi..) Yalnız bunun bir ayarı falan var herhalde şimdi bayağı bir uğraştım zaten notebook'a yabancıyım yapamadım. Arama da yaptım bununla ilgili birşey bulamadım. Notebook'unda bu özelliği olan bir arkadaşım nasıl bu ayarı yapabilceğimi ayrıntılı bir şekilde yazabilirse çok güzel olur.. saygılar..[[signature][hline]Who am i? For freedom.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Bir konuyu tek bir yere ve ilgili yere ac sana zahmet, uc (belki de benim favori bolumlerim arasinda olmayan daha fazla) ayri yerde degil.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 fn tuşu shift alt gibi fonksiyonu olan bi tus. mesela a harfinin altında gri bi karakter yazar onu fn tusuyla birlikte basarak yazarsın.bende toshiba notebook var en azından bu böyle.nedenide laptoplarda az tus oldugu icin 3. bi fonk. tusu eklenmesi.ayar yapılmıyor. eger alt+q ya basınca @ değilde & karakteri cıksın diye ayar yapılabiliyorsa o zaman Fn tusununda ayarı yapılır ki hic sanmıyorum eheh.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 toshiba kullanıyorum bende,diğer laptoplarda var mı bilmiyorum ama task manager dan bakın mesela bazı utilityler falan açık oluyo bi tane programı var gene toshibanın hotkey utility diye onu kapatınca fn+f1 leyip locklayamıyodum bilgisayarı çalısmıyodu fn tuşu, yada en azından bana oyle geldi.o tur programlarla ilgisi olabilir mi acaba ?[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abazz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Akerfeldt saol. Diğerleri sizi bekliyorum..[signature][hline]Who am i? For freedom.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ahah neyi bekliyısn[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting Redeagle, 25 Ağustos 2005 02:22 tarihinde demiş ki: suç işledin cezanı bulacan. Burası bir hukuk şeysi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: abazz, 27 Ağustos 2005 17:29 tarihinde demiş ki: Diğerleri sizi bekliyorum.. geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abazz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 way hemşehrim hoşgeldin..[signature][hline]Who am i? For freedom.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Toshiba aldıkysanız bu fn tuşunun ne işe yaradıgını anlatan ve gösteren bir kagıt parçası oluyordu yada bi yerlerinde yazıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar