Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Arkadaşlar F.R.P oynarken combat esnasında, tavernada, ormanda yürürken, trap çözerken v.s çalacak güzel gaza getirici duruma uygun müzikler biliyor musunuz? Yada bu müziklere sahip misiniz? Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Müziğin büyüsü F.R.P oynarken çok işe yarıyor. Müzik göndermek için [email protected] e-posta adresini kullanabilirsiniz.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ahmuriel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Howard Shore - The Bridge of Khazad-Dum zaten biliyosundur da yinede söliyim dedim.[hline]I take the path less traveled. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 çeşitli film ve oyun soundtracklerini kullanabilirsin. requiem for a dream black moon chronicles warhammer 40k: chaos gate conan serisi uzar gider bu liste...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Grudge +1 conan the barbarian ve conan the destroyer filmlerinin her ikisininde soundtrack muhtesemdir. Dinlendigi zaman insanin icine cenk etme icgudusu dogar... vs...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Conan serisinin bir çoğu var zaten makinada yüklü ama Conan serisinin müzikleri arasında şöyle taverna da çalınabilcek filan bir müzik yok. Her ortama bir müzik koymak istiorum, mesela ormanda gider şöyle hafif bir müzik (Conan serisinden Illusion's Lake iyi gider aslında) tavernada eğlence hissi veren bir müzik v.s v.s v.s...[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 blackisle oyunlarının müzüklerini indirebilirsin netten. kazaadan falan. planescape torment, baldur's gateler vs... bi de ben dungeonvari bi atmosfer olduğunda direk diablo çalarım :) araştırceksin işte. herkesin zevki de bir diil ki...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Rhapsody albumlerinde mutlaka her ortama gore bisey bulursun... mesela "elnor's magic valley" hem tavernaya uygun hemde victory tarzi olaylara uygun.... yada "poem's evil page" le huzunlu ve trajik bir background yaratabilirsin...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Helm's [i]Deep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 gaza getiren müzikler ayrı tavernada çalan müzikler ayrı dungeonda çalan müzikler ayrı. topicte gaza getiren demişsin ama sonra taverna demişsin.. önce bence sen kafanı bir topla derim. daha iyi düşünürsün. müzikler çok basit.. köylerde türkü çalarsın tavernada gitar ağırlıklı müzikler dungeonda insanı geren müzikler gaza getirmek için de "gaz metal" türkü için selda bağcan ve burçin öneririm mesela handa bright eyes ve bard's song (forest olanı), jerry bock - if i were a rich man (damdaki kemancı), travis - baby one more time ayrıca C&C ile bir topic vardı. Orda çok güzel müzikler var. Shadow Watch - Intro, Undying - Theme felan ayrı ayrı kategorilere ayrılmış. benim de bir topic var cd hazırlamayla ilgili. onda da bazı gaza getiren müzikler var.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 ortaçağ müziği veya kasaba müziği istersen, mutlaka soundtrack dene.. ortaçağda bir kraliyeti en iyi anlatan müzikler şovalye filmlerinde bulursun. ancak kasaba müziği istersen, kasabadaki yaşantıları anlatan şeyler lazım sana. Damdaki kemancı, carmen bunlar için iyi mesela.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 foundations of stone, the passage of the marshes, helm's deep[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 dom dom kurşunu[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Eğer meydan savaşı varsa ve binlerce kişi birbirine giricekse Theatre Of Pain (ama The Forgotten Tales'teki, sözsüz olan yani)[hline]Heroes are born, not made. -Eraqrest, The Orc Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 bence kasabada diablo-tristram çal :D[hline]Serve no one but Bane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 the good, the bad and the ugly. Filmi de güzeldir müziği de. Defalaca dinlerim, defalarca izlerim yine de sıkılmam.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Valla dooru Ennio Morricone iyi gidebilir. Önceden hiç düşünmemiştim...[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 undying main theme :D (white wolfa daha cok uuyo bence)[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capulcu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Neverwinter Vault Sounds bölümünden bir sürü müzik çekebilirisin. İşte adresi: http://nwvault.ign.com/Files/sounds/soundsTop2.shtml Ayrıca buraya da bir bakmanı tavsiye ederim: http://artists.mp3s.com/artists/29/edgen.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 eğer aşırı hüzünlü bi olay olursa, FFX main theme (piano) cuk oturur, ama yanınızda selpak yoksa çalmayın, salya sümük olabilirsiniz çünkü :D bunlar da değişik yerlerde kullanılabilecek Utopia (çok güzel oyun, herkese tavsiye ederim) müzikleri. http://a.swirve.com/links/music1.htm?rc=132664 http://a.swirve.com/links/music2.htm?rc=685775 http://a.swirve.com/links/music3.htm?rc=685775 http://a.swirve.com/links/music4.htm?rc=685775 http://a.swirve.com/links/music5.htm?rc=685775 http://a.swirve.com/links/music6.htm?rc=685775 [hline]Heroes are born, not made. -Eraqrest, The Orc Hunter [Bu mesaj Eraq tarafından 13 July 2003 21:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=38040 içten bir ah çekiyoruz burda hep beraber[hline]Heroes are born, not made. -Eraqrest, The Orc Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 eminem - without me tmm tmm taşlamayın!![hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 said: Bivrip, 13 July 2003 22:34 tarihinde demiş ki: eminem - without me tmm tmm taşlamayın! haaaaaaaayıııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. :D[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar