Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ilke aslında hazır italyan tozu toprağı duruyorken postalının topuklarında git o italyan tarzı kestir hani saçlar kısa ama kuyruk gibi bırakıyorlar ya hani.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Iyi fikir lan Gec mi kaldim ama biraz o_O[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 rasta yaptırınca 4-5 ay yıkamıyorsun kafa derisine yapışıyor pis kokuyor falan denmiş, sağdan soldan duyduklarınızla konuşmayın arkadaşlar... Rumor: You do not wash dreadlocks. Hair must be dirty to dread. Fact: If you do not wash your hair it will stink. Dreadlocked hair needs to be washed regularly just like un-dreaded hair. You can wash dreads just as you would wash a sponge, by working the soap in and then squeezing and rinsing repeatedly to get all the soap out. Clean hair will actually lock up faster than dirty or oily hair. Because nearly every soap and shampoo on the market contains residues it was thought that clean hair does not dread quickly, when in fact it is the residues (conditioners, moisterizers, builders and fragrance holders) in the soaps that prevent hair from locking up. This is why we reccommend washing you dreads only in residue free soaps and shampoos. kaynak[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits Live In Flames.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Ya bu adam rasta yaptırırsa bana çok feci eğlence çıkıcak . İlke çok yakışır olm rasta direk yaptır ben olsam düşünmezdim bile süper gider sana kafa ve saç yapın tam uygun o olaya . Hadi bugün ?[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ilke aslında rastada olabilir ha sana.olm Martin Henriksson gibi olursun gerçi biraz daha uzasa daha ii olurdu da. [spo1=bak mesela][/spo][signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God![Bu mesaj Akerfeldt tarafından 17 Ağustos 2005 12:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: Penthesilea, 17 Ağustos 2005 03:00 tarihinde demiş ki: said: BabacumMostors, 17 Ağustos 2005 02:59 tarihinde demiş ki: buarda saçları hızlı çıkartmak için balık yağı.. şu marinecap ler var ya mavili sarılı kutuda bwen onalrı alıyorum günlük iki kapsül 8 ayda subay traşından omuzlara kadar geldi.. ohannes tabi bitlenip kazitmazsan ahah yuh penth.. nerede yazıyor kafaya sürüleceği lol! normal hap gibi alacaksın o kadar :) zaten günlük olarak hepimizin tüketmesi geken bir şey omega3 desteği veriyor ben her gün iki kapsül alıyorum sabah kahvaltıdan sonra ama kafama sürmüyorum, yani isteyen sürsünde sonuçlarından ben değil penth meshuldür ;)[signature][hline]tık ulan tık! Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Balık yağı iyidir, plastikimsi haplar içinde alınır böyle kusmazsın yada ağzın garip kokmaz. Ayrıca balık yağını kafaya sürmek ilginç olmuş hehe direk cloud kill modunda dolaşırsın :p[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 bende balık yağı kafaya sürülür mü yahu diyordum:D benim de saçlarım kabarık dalgalı böyle, uzatmaya çalışıyorum (liseden kurtulan gaz metalci gençlik tribi de diyebiliriz:-)) ama haliyle kabarıyor böyle kıvrım kıvrım oluyor. işin kötü yanı üstleri düzleştirmeyi becersem bile yanlar fışkırıyor. daha o kadar uzun değil de ilerde ne olacak bilmiyorum:) rasta ben de istiyorum ama daha temiz 2-3 senem var rastaya:P şimdilik su tatbikiyle saçları kontrol altına alıyorum, kışın salıvericem artık:P[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 PEnth hocam uzun saç sana gitmiyor valla bence kestir...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 3'e vurdur en krali.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 sıfıra vurdur gitsin... saçların daha gür çıkıyor.. yenilenmiş gibi oluyor sac.. hatta bizim buralarda inek dışkısı sürüyolar o zaman süpper oluyor :D[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Polislik mülakatlarına katılacağım die resmi er die kestirttiler banada saçlar bir daha kestiren ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 hatta benim saclar biraz uzadi yine vurdursammi diyorum acayip rahat..[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 rastayla uğraşılırmı ya[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 kestirme bence, hem güzel olmuyor, kendimden biliyom hem de oratam güzel kız gelince eziliniyor[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 S1: Acilabilir rasta yaptirdim diyelim ,sacim zarar görüyormu ? C1: e haliylen kirilio ama saç kremiyle düsenli yikarsan toparlar kendini S2: Peki Normal rasta yaptirdik sikildigimizda kestirmek zorundamiyiz C2: evet bunu göze alanlar normal yaptirabiliyor . :o) S3: Diyelim ki sana yaptirdiim rasta bozuldu , o zaman düzeltebilirmiyiz ? C3: Bozulmaz sadece uçlari biraz açilir ama onunda çaresi var hiç dert edilicek bisi diil yani üstelik herkes ucu açik dolasiyor ama illa düselt diosan hay hay :o) bu arada saclarini benim yapmadigim insanin sacini düseltmiyorum ve düseltmeler icinde 25 Milyonu gözden cikarmaniz gerek :o) S4: Peki bu yikama islemi nasil oluyor ? C4: ben biraz karsiyim hemen dusa girilmesine ne biliim zaten rastanin ilk kurali zaten yikanilmamasidir ama saclar tipine göre belli bi sürede kendini toparlar yaptirdiktan 4 hafta sonra yikamaya basliyabilirsiniz ama sampuanin icinde krem olmamasina özen gösterin .. S5: Peki bu kadar uzun süre yikanmassam bitlenmezmiyim ? C5: Ben 3 ay yikamadim ve o sürede hic bisi olmadi .. ama tabi deisken bisi bu size oladabilir bunun icin de bit sapuani die bisi var :)) S6: Benim saçlarim seyrek ne kadar rasta cikar ? C6: tabii ki seyrek saçlardan daha az cikar, benim saçlarim gür mesela 86 tane var :o) S7: Peki kokmuyomu ? C7: yaa aslinda fazla kokmuyo ama o kadar rahatsiz olursan bnm gibi deodorant sik :o) S8: Rasta yaptirdiktan sonra saçlarimi boyatabilirmiyim ? C8: Evet ama önceden boyatmanizi ben mantiken do?ru buluyorum tabi hiç bisi farketmez yani .. bu arada normal boya yada sprey boya farketmerz .. S9: Saçimiz uzadikca dipten cikanlar ne olucak ? C9: Normal rasta yaptirdigmiz zaman eer sahte diilse belli bi süre uzamasi duruyor zaten sonra dipten çikanlar normal saç olarak çikiyor bunlaari nasil rasta yapicam bulunca yazarim ben kiviriyorum :o) S10: Su balmumu olayina gelelim nedir bu olay ? C10: herkes rastanin ana maddesinin balmumu oldugunu düsünür ama o sadece toparlayici bir maddedir asil rasta normal elle , tarakla backcomb yaparak yapilir .. saça balmmumu süren direkt saçinizin içine eder.. S11: Bu rastayi kim yapior ?? C11: Ben yapiyorum die böyle bi site actim :o) S12: Geçici rasta ne zaman açilir? C12: Ben kendi yaptigim icin konusiim ; sen ne zaman istersen o zaman saç kremi ve tarakla yikdiktan sonra açabilirsin . S13: Rasta yaparken hangi aletleri kullaniyorsun ? C13: Tornavida, Kerpeten :p eheh yaa genelde el ve tarak kullaniyorum .. ama gerçek rastada balmumuda kullanabilirim S14: Denize girersem herhangi bi deformasyon olur mu ? C14: Hayir aksine tuzlu su saçinin toparlanmasini saglar, saçina iyi gelir . S15: Peki rasta yaptiran bi kaç ünlü sayabilirmisiniz? C15: Bob marley, Rudd Gullit, Max Cavalera, Logan Mader, Munky, Edgar Davids, Ben :p S16: Dreadlerden disariçikan telleri napicam? C16: ya onu ben en iisi resimle anlatiim ..bakim bölümü için buraya tiklayin kapsamli bi sekilde anlattim S17: Senin saçlarini kendin mi yaptin ? C17: Hayir bi arkadasima yaptirmistim. dreadturk.com.tr.tc edik: Bakım bölümü de var sayfada. [signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 47 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion [Bu mesaj Mirage tarafından 17 Ağustos 2005 18:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Iverson saçı yaptır belki güzel olur, rasta herkese yakışmıyor hatta yakışanı da çok nadir (bence)[signature][hline]zıplamazsa oyun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 rasta yaptırcaksan zenci olcaksın güzel oluyo ozmn :) uzat saçları ya ilerde toparsın bilmiyorum şimdi toplanıyomu bağlarsın sorun olmaz bakımı zor oluyo uzun saçın bi o kötü[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Saçın gürse ve dalgalıysa önereceğim tek şey kuaföre gidip ayda bir ara makasıyla inceltmen. Benim de saçım gür dalgalı uzatıyordum tam bıktım kestireceğim (Sanki her saç kökünden iki tel fışkırıyor), gittim kuaföre ara makasıyla inceltti kafamdaki yarı ağırlıktan kurtuldum neredeyse, ayda bir şart bence[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Bu adamın saçı hakkında bu kadar fazla yorum yapmak saçlara zarar.[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Cekemiyosun! Ya Mirage, gecici rasta nedir?[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Pışıııııııııııık[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Ya kestir işte az bi. Hastamısıngya.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Ben de pek bilmiyorum. O sitede okuduğum anladığım kadarıyla şöyle. Kalıcı rastayı yapınca saçlara elveda diyorsun. Bayana kadar kullanıyorsun, sonra sıkılınca kesiyosun kökten. Geçici rastada ise kullanılan maddeler vs farklı. Kolpa yani :p. İstediğin zaman bol saç kremi kullanarak tarakla açabiliyormuşsun. Ama açtığın zaman saçlar kırılmış zarar görmüş oluyormuş, saç kremiyle yıkadıkça zamanla yine güçlenir falan yazmış ama ne kadar doğru bilemem tabi. İlk yaptıktan sonra en az 1 ay hiç yıkamaman gerekiyormuş. Sonra yıkarken ise kremsiz sabunla (bu çok önemli, özel sabun ya da şampuan olacak) yıkayabiliyormuşsun. Sünger yıkar gibi sabunu yedirip sonra saçları sıkarak sabunları dışarı atıyormuşsun falan. Geç abi boş işler bunlar, zahmetli yani. Uğraşmak istemiyoum diye rasta yapacaksın daha beter uğraşacaksın. 1 ay saç yıkamamak nedir ya, ben düşünemiyorum bile. Sevdiğim bir şey de değil neyse ki.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 47 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 bir arkadaşıum rasta yapmıştı, bir sene kadarlık bir süre sonra bir sabah saçları toparlarken bi iki tane demet kopup elinde kamıştı kızın o da kökündne kestirmişti.. komik görüüyordu ehueh[signature][hline]tık ulan tık! Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar