Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saclar gidiyo saclar

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

said:
Xaenin, 17 Ağustos 2005 03:17 tarihinde demiş ki:
BBC'nin spikerlerinin saç stilleri çok iyidir bak . Bence onlardan esinlenerek bir model yarat kendine . Ama dikkat et çok pahalıya patlayabilir ...
http://www.bbc.co.uk/nottingham/spotlight/2002/06/hairstyles.shtml

Saclari bi kestiriyim metalci gecmisimi reddedip ortamlara akicam, o Adriana senin bu Lima benim hesabi, sen o zaman gec dalgani bakalim :D[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Sosyal ağlarda paylaş

Sen o hep gözleri kanlı , boş ve sevimli bakan , ekirikükiri diye gülen , kara kara giyinen metalci genç olacaksın İlke bu hayatın gerçeği bununla yaşamayı öğren . Adriana'dan pışık geldi bir adet .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

penth, benim saçlar şu an tam seninkiler kadar, ve tipi felan aynı. sıcakta biraz çekilmiyo biliyorum ama biraz sabret, ne biliyim topla falan bi yerlerini ensede kalmasınlar, kış gelince rahatlarsın. sal gitsinler, yeahhh!!!...
*!pilavdan dönenin kaşığı kırılsın mode on*[signature][hline]
Tekel rakısı bu be!
Tam kırkbeş derece.
İki tek attın mı
Doksan oldun demektir,
Yani dik açı,
Biz akşamları dostlarım
Böyle dönüyoruz işte köşeyi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elaidi, 17 Ağustos 2005 03:19 tarihinde demiş ki:
ilke benliğini değiştiremezsin.

sen olsam aglardim bu gercege : ((((

Duke mesele sicak degil, kabarmasi ve cirkin gözükmesi[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

l'oréal intense repair - lait de lissage longueurs et pointes abimées ( diyo ki saçları felan pürüzsüzleştiren süt) kullan o zaman. hem sağlık veriyo hem de kabarmayı (bi nebze) engelliyo. ya da berberine gidip ara makas attırabilirsin tabi[signature][hline]
Tekel rakısı bu be!
Tam kırkbeş derece.
İki tek attın mı
Doksan oldun demektir,
Yani dik açı,
Biz akşamları dostlarım
Böyle dönüyoruz işte köşeyi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apache, 17 Ağustos 2005 03:05 tarihinde demiş ki:
bocekte cıkar alıenda cıkar rasta yaptırınca 4-5 ay banyo yapamıyorsun oturana kadar
ya apache'cim, kusura bakma ama bal mumu ya da rasta ile ilgili hiç bir bilgin olmadığını ve bu mesajınla sallamanın doruklarına ulaştığını görüyorum.

rasta iyidir, güzeldir. en azından denenesi bir şeydir. arkadaşlarımdan biri yaptırmıştı, hiç de öyle ağır kokusu olduğunu söyleyemem. en azından ben hiç farketmedim. ama kesin bir şey var ki, rastanın sonu saçları kısa kestirmektir. çünkü bir yerden sonra alttan uzayan saçlar şekli şemali bozacağından saçlarına ya yeniden rasta yaptırman ya da saçlarını kısa kestirmen gerekecektir.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage
i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors
Sosyal ağlarda paylaş

valla butun okul aha penth geliyor demesini istemiyorsan rasta yaptirma.

ha pis ilgi cekerim diyorsan rasta.

bir zamanlar bizde(yeditepe) rasta yapan bir eleman vardi hala ula herife bak rasta yapmisti diye hala konusulur:)(adam 2. sinifta yapmisti okul biteni 1 sene oldu sen dusun yani:) )[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Sosyal ağlarda paylaş

uçur işte rahatla
fazla uçup 0a vurma ama sert sert çıkar:p 3-5 numara iyidir. uzun saç çekilir mi be=)
ama düzleştirici krem+bol bol toka da işini görebilir. rasta da kasış bir işlem gibi geliyor, uğraşma derim.
kremi bilemem ama siyah lastik tokaların 10 tanesi 1 ytl. çok çabuk da dağılmıyolar.[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag
dilinizden utanmayın!
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

valla nassıl bir denge varsa 1 senede nispeten kısa modelden omuzu bulduğum oldu
yani ben kestirsem de kutaramam, mahkumum uzun saçlı olmaya. Allah'tan hafif dalgalı pek uğraştırmayan saçlar var[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag
dilinizden utanmayın!

Sosyal ağlarda paylaş

Abi sende Murat Kekilli gibi sac var yahu sen kestirsen nolcak aksama uzar eheh : )

Da 1 den fazla lastik tokayla napicam, Heidi misali sagdan soldan önden arkadan kuyruk mu cikaricam : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

hmmmm... yakışır aslında.
ya tokalar biraz adi, bir süre sonra esnemeye ve bi halta yaramamaya başlıyorlar. bi de eşe dosta dağıtıyorsun ondan bi daha edinmek gerekli olabiliyor:)
bu arada bir kıza toka vermek de insana kendini garip hissettirebiliyor:)[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag
dilinizden utanmayın!

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...