Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Valla tatildeyken kisiselden banlanmisim nedense o yüzden buraya aciyorum, simdi arkadaslar benim saclar dalgali ve gür. Haliyle ceneyi gecince cadi karilara dönmüs vaziyetteyim sürekli kabariyo bakimi cok zor, daha 5 günde bir fön cektirecek kadar metro da olmadim, haliyle ya rasta yaptiracam ya kestirecem. Rastali saca sahip arkadas var mi aranizda, bakimi nasildir, temizlenmez gibi geliyo bana o sac ya : / Bi de, biliyorsunuz rasta kalici, bunun 2-3 ay gibi süreligi var mi? Cünkü kesin sikilacam ben o rastadan (piercingi 2 ayda cikardim), sonra kazitip sebege dönmiyim. Yoksa kestircem valla saclari : /[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Ver rastayı sonra kestirirsin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Aynı saç stili bende de var ve nefret ediyorum..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Sorsaydın Anders'e. Bırak dursun saçlar olduğu gibi pis metalci imajı yayarsın. Solmuş grileşmiş bir Marduk yada Cradle of Filth tshirtü, ayağına da postalları geçir, traş da olma, tamamdır. Saclarım dumduz cok guzel uzuyorlar walla acaip mutluyum hehe[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits Live In Flames.. [Bu mesaj Jester tarafından 17 Ağustos 2005 02:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Bir de rasta fiyatlari ne kadar 1-1.5 ay icin salakca bi meblag vermiyim[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ehe ben kazıttım walla :)[signature][hline]tık ulan tık! Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 nası ya rastayı ilerde kesersin? ille de dibine mi vurmak gerek ?[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: Jester, 17 Ağustos 2005 02:45 tarihinde demiş ki: Bırak dursun saçlar olduğu gibi pis metalci imajı yayarsın. Solmuş grileşmiş bir Marduk yada Cradle of Filth tshirtü, ayağına da postalları geçir, traş da olma, tamamdır. Korkunc abi haha : ) Düz sac fistik iste, abuzittin de anlar demek istedigimi, uzarken severdim simdi nefret ediyorum ya. Eternal yaptircam da ne kadar bu dalga[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Vur abi 0'a . Konuşcak bişeyimiz olur heh .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: shapshal, 17 Ağustos 2005 02:46 tarihinde demiş ki: nası ya rastayı ilerde kesersin? ille de dibine mi vurmak gerek ? Saclarim 2 yilda omza geldi : ) Yavas uzuyo yani, o yüzden 2-3 ayda anca asker trasi kutarir onu da istemiom[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: Xaenin, 17 Ağustos 2005 02:47 tarihinde demiş ki: Vur abi 0'a . Konuşcak bişeyimiz olur heh . Sopar olmamak icin actim bu basligi zaten haha : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Önce şimdiki halini gösteren bi foto koy buraya, biz yardımcı oluruzzzzz [signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 En iyisi orta boy, ne bakımı zor ne de şebek :p[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Abi walla 3 e vurdum ben bi ara hiç gitmemişti bana ama rahat oluyo..Biraz uzayınca felan iyi ama böle tam uzadıgında deli kabarıyo ve güzel durmuyo çok kötü bişey..Bakım yapmakta çok kasış.. Kısaltabilirsin..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Ya ben koyayım diycem de çektiğim zaman penth'le cray'in kafalar güzeldi az bi . Birinin üstünde bi kız arkadaştan bulduğu yılan derisi mont , diğeri ayağını nereye sokmuş belli değil o yüzden koymuyorum . Bi de az bi efemine çıkmışlar sanki şimdi inceledim de ahaha . Bence bu hali gayet iyi ama 2 yılda sıkılmış olabilirsin . Bence kısa kestir de bi şekli olsun .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 soldaki benim iste, good bap :) biraz daha uzadi önler. Ama baska upload edilmis foto yok bi sorun var upload yapamiyorum, bu iyi hali yani cadi gibi oluyom kabarinca hayal et 2 kat hacimli bi kafa[signature][hline]Elandra, Night Elf PriestessEmilo, Gnome WarriorPenthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: Xaenin, 17 Ağustos 2005 02:52 tarihinde demiş ki: Ya ben koyayım diycem de çektiğim zaman penth'le cray'in kafalar güzeldi az bi . Birinin üstünde bi kız arkadaştan bulduğu yılan derisi mont , diğeri ayağını nereye sokmuş belli değil o yüzden koymuyorum . Bi de az bi efemine çıkmışlar sanki şimdi inceledim de ahaha . Bence bu hali gayet iyi ama 2 yılda sıkılmış olabilirsin . Bence kısa kestir de bi şekli olsun . oha haberim yok bu fotograftan, Umurla 3some resimleriniz elimde ona göre bak basina sizdirma : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Kaşlarına kadar kestir işte[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 rasta pis kokar,enseyı terletır gece yatamazsın sonra[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Off abi bnmki hiç bu kdr uzun olmadı ama tahmin edebiliorm fotoya bakınca nası olcagımı =)[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: Ardeth, 17 Ağustos 2005 02:54 tarihinde demiş ki: Kaşlarına kadar kestir işte Ya ama nasil olur cesaret etmek önemli : ) Ingiliz Prenslerine dönerim gibi geliyo ya : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ohara, resme bakarken ruhum daraldı. Uğraşılmaz o saçla. İyice kısa kestir dicem ama surat patates gibi ortaya çıkmasın? :lol:[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: Apache, 17 Ağustos 2005 02:55 tarihinde demiş ki: rasta pis kokar,enseyı terletır gece yatamazsın sonra Ve feci derecede igrenirim iste : ( Ciddi mi bu olay yoksa söylentilerle süregelen bi halk efsanesi mi : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: Penthesilea, 17 Ağustos 2005 02:54 tarihinde demiş ki: said: Xaenin, 17 Ağustos 2005 02:52 tarihinde demiş ki: Ya ben koyayım diycem de çektiğim zaman penth'le cray'in kafalar güzeldi az bi . Birinin üstünde bi kız arkadaştan bulduğu yılan derisi mont , diğeri ayağını nereye sokmuş belli değil o yüzden koymuyorum . Bi de az bi efemine çıkmışlar sanki şimdi inceledim de ahaha . Bence bu hali gayet iyi ama 2 yılda sıkılmış olabilirsin . Bence kısa kestir de bi şekli olsun . oha haberim yok bu fotograftan, Umurla 3some resimleriniz elimde ona göre bak basina sizdirma : ) Sabah kaldırmaya çalışırken gelip çektin en azından biz poz vermedik sizin gibi haha . Ayrıca benim sevgilim de yan odadaydı sen umurdan şüphelen eheh ...[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 balmumu iste al kokla uhu gıbı kokuyor[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar