Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saclar gidiyo saclar

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Valla tatildeyken kisiselden banlanmisim nedense o yüzden buraya aciyorum, simdi arkadaslar benim saclar dalgali ve gür. Haliyle ceneyi gecince cadi karilara dönmüs vaziyetteyim sürekli kabariyo bakimi cok zor, daha 5 günde bir fön cektirecek kadar metro da olmadim, haliyle ya rasta yaptiracam ya kestirecem.

Rastali saca sahip arkadas var mi aranizda, bakimi nasildir, temizlenmez gibi geliyo bana o sac ya : / Bi de, biliyorsunuz rasta kalici, bunun 2-3 ay gibi süreligi var mi? Cünkü kesin sikilacam ben o rastadan (piercingi 2 ayda cikardim), sonra kazitip sebege dönmiyim.

Yoksa kestircem valla saclari : /[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Sosyal ağlarda paylaş

Sorsaydın Anders'e.
Bırak dursun saçlar olduğu gibi pis metalci imajı yayarsın. Solmuş grileşmiş bir Marduk yada Cradle of Filth tshirtü, ayağına da postalları geçir, traş da olma, tamamdır.

Saclarım dumduz cok guzel uzuyorlar walla acaip mutluyum hehe[signature][hline]So weak, so hollow-minded
the primat flock responds
the jester race submits

Live In Flames..

[Bu mesaj Jester tarafından 17 Ağustos 2005 02:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jester, 17 Ağustos 2005 02:45 tarihinde demiş ki:
Bırak dursun saçlar olduğu gibi pis metalci imajı yayarsın. Solmuş grileşmiş bir Marduk yada Cradle of Filth tshirtü, ayağına da postalları geçir, traş da olma, tamamdır.

Korkunc abi haha : )

Düz sac fistik iste, abuzittin de anlar demek istedigimi, uzarken severdim simdi nefret ediyorum ya. Eternal yaptircam da ne kadar bu dalga[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

said:
shapshal, 17 Ağustos 2005 02:46 tarihinde demiş ki:
nası ya rastayı ilerde kesersin? ille de dibine mi vurmak gerek ?

Saclarim 2 yilda omza geldi : )
Yavas uzuyo yani, o yüzden 2-3 ayda anca asker trasi kutarir onu da istemiom[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xaenin, 17 Ağustos 2005 02:47 tarihinde demiş ki:
Vur abi 0'a . Konuşcak bişeyimiz olur heh .

Sopar olmamak icin actim bu basligi zaten haha : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben koyayım diycem de çektiğim zaman penth'le cray'in kafalar güzeldi az bi . Birinin üstünde bi kız arkadaştan bulduğu yılan derisi mont , diğeri ayağını nereye sokmuş belli değil o yüzden koymuyorum . Bi de az bi efemine çıkmışlar sanki şimdi inceledim de ahaha . Bence bu hali gayet iyi ama 2 yılda sıkılmış olabilirsin . Bence kısa kestir de bi şekli olsun .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

soldaki benim iste, good bap :) biraz daha uzadi önler.
Ama baska upload edilmis foto yok bi sorun var upload yapamiyorum, bu iyi hali yani cadi gibi oluyom kabarinca hayal et 2 kat hacimli bi kafa[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xaenin, 17 Ağustos 2005 02:52 tarihinde demiş ki:
Ya ben koyayım diycem de çektiğim zaman penth'le cray'in kafalar güzeldi az bi . Birinin üstünde bi kız arkadaştan bulduğu yılan derisi mont , diğeri ayağını nereye sokmuş belli değil o yüzden koymuyorum . Bi de az bi efemine çıkmışlar sanki şimdi inceledim de ahaha . Bence bu hali gayet iyi ama 2 yılda sıkılmış olabilirsin . Bence kısa kestir de bi şekli olsun .
oha haberim yok bu fotograftan, Umurla 3some resimleriniz elimde ona göre bak basina sizdirma : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ardeth, 17 Ağustos 2005 02:54 tarihinde demiş ki:
Kaşlarına kadar kestir işte
Ya ama nasil olur cesaret etmek önemli : ) Ingiliz Prenslerine dönerim gibi geliyo ya : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apache, 17 Ağustos 2005 02:55 tarihinde demiş ki:
rasta pis kokar,enseyı terletır gece yatamazsın sonra
Ve feci derecede igrenirim iste : ( Ciddi mi bu olay yoksa söylentilerle süregelen bi halk efsanesi mi : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 17 Ağustos 2005 02:54 tarihinde demiş ki:
said:
Xaenin, 17 Ağustos 2005 02:52 tarihinde demiş ki:
Ya ben koyayım diycem de çektiğim zaman penth'le cray'in kafalar güzeldi az bi . Birinin üstünde bi kız arkadaştan bulduğu yılan derisi mont , diğeri ayağını nereye sokmuş belli değil o yüzden koymuyorum . Bi de az bi efemine çıkmışlar sanki şimdi inceledim de ahaha . Bence bu hali gayet iyi ama 2 yılda sıkılmış olabilirsin . Bence kısa kestir de bi şekli olsun .
oha haberim yok bu fotograftan, Umurla 3some resimleriniz elimde ona göre bak basina sizdirma : )

Sabah kaldırmaya çalışırken gelip çektin en azından biz poz vermedik sizin gibi haha . Ayrıca benim sevgilim de yan odadaydı sen umurdan şüphelen eheh ...[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...