Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Bu oyunların pc de oynanabilir türlerine nasıl ulaşabilirim. Nostaji yapacam bir süre. Daha doğrusu online oyunları bıraktım. Ara sıra bu tür oyunları oynayacam nereden bulabilirim?[signature][hline]zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 mame emulatörü yüklüyorsun sonra mame romları bulup oynuyorsun. rom sitesi vermek yasak, kusura bakma.[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Neden rom sitesi vermek yasak? yasak birşey değilki. Bir yazı ile adamlar kendileri veriyor (24 saat sonra silinme şartı ile veriyorlar.) Neyse sizde kendinize göre kural koymuşsunuz eleştirmesi bana düşmez. Mame nin emulatörüne nasıl ulaşırım (araştırdım antivirüs ötüp duruyor sitelerde gezerken) Birde hani Marvelin uçuk oyunları vardıya "Street fighter Vs X-MAN" bununla başladı bu hızlı oyunlar. Bu serinin devamının adını bilen varmı? (Marvel oyunlarının spider man felan filan bir çok kahraman eklenmişti) şimdiden teşekkürler..[signature][hline]zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 google..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 oyun adlarını bilen varmı :D[signature][hline]zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Marvel VS Capcom Serisiymiş ismi buldum. sğlun yardımlar icin :P[signature][hline]zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Densiz, 24 Ağustos 2005 19:31 tarihinde demiş ki: yasak birşey değilki. bizim forumlarda yasak işte. rom sitesi linki vermek yasak. bkz: http://forum.paticik.com/view.php?id=78964 "rom download adresi yazmak ve sormak yasaktır."[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 eskiden pc yi yenilemeden once playstation one icin emulator yapmişlardi , emulator destegi ile pc ine ps1 cd si takip oynayabiliyordun .[signature][hline]Msn | Qnet #ae.tr | CST #1 |CST #2 CSTurk Community |[a]trocious [e]ntity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 hala oynayabiliyorsun?[signature][hline]--ŞŞşşşt! sus iki dakka-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Hemen hemen bütün oyunları buldum Halende eğlenebiliyormuşum :P[Bu mesaj Densiz tarafından 25 Ağustos 2005 13:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 mugen çıktı mertlik bozuldu...[signature][hline]Devhochi'yim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 emule kur bi servera gir tercih razorback2 sora search kısmına git rom yaz yada daha spesifik arama yap oyunun adını yaz sonra çek nadirende olsa spyware olabiliyor bi kere rastladımki şu ana kadar 1-2gb rom indirmişimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 emule'u niye kullanıyorsun ki. eziyet. hadi film felan çekiceksen neyse de, rom için çok kullanışsız kalıyor. siteler var zaten girip direk aradığını çekebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 yanlız onların adreslerini yamak nie yasak ben anlamadım.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 [spo1=Gidip bi joistik takımımı alsak acaba :P][/spo] [spo2=Iyi olmazmı ][/spo][Bu mesaj Densiz tarafından 25 Ağustos 2005 20:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Bu mesajı silelim, diğerini edit yapayım kirlilik olmasın. [Bu mesaj Densiz tarafından 25 Ağustos 2005 20:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Güzel oyun adları söyleyin bakalım. Megaman Marvel vs .... dışında.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Oynadığım bir iki oyun aklımda mesela, Captain comando Punisher Shadow Dancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 saol...[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 emule ile çekiyorum trojan çıkma olasılığı daha düşük eskiden siteden çekince sinir olmuştum hem max 20 mblık bir oyun olduğuna göre çok hızlı geliyor genelde 15-20 ile çekiyor bilmiyorum kredimin yüksek olmasından olma olasılığı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 aaa o x-arcade nerde satılıyo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar