Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eski atari oyunları, street fighter, Marvel oyunları....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu oyunların pc de oynanabilir türlerine nasıl ulaşabilirim. Nostaji yapacam bir süre.

Daha doğrusu online oyunları bıraktım. Ara sıra bu tür oyunları oynayacam nereden bulabilirim?[signature][hline]zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Mesaj tarihi:
mame emulatörü yüklüyorsun
sonra mame romları bulup oynuyorsun.

rom sitesi vermek yasak, kusura bakma.[signature][hline]Beş Hececiler
I fear no enemy! I fear not death!
For the khala is my strength.
Mesaj tarihi:
Neden rom sitesi vermek yasak?
yasak birşey değilki. Bir yazı ile adamlar kendileri veriyor (24 saat sonra silinme şartı ile veriyorlar.) Neyse sizde kendinize göre kural koymuşsunuz eleştirmesi bana düşmez.

Mame nin emulatörüne nasıl ulaşırım (araştırdım antivirüs ötüp duruyor sitelerde gezerken)

Birde hani Marvelin uçuk oyunları vardıya "Street fighter Vs X-MAN" bununla başladı bu hızlı oyunlar. Bu serinin devamının adını bilen varmı? (Marvel oyunlarının spider man felan filan bir çok kahraman eklenmişti)

şimdiden teşekkürler..[signature][hline]zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Mesaj tarihi:
emule kur bi servera gir tercih razorback2 sora search kısmına git rom yaz yada daha spesifik arama yap oyunun adını yaz sonra çek nadirende olsa spyware olabiliyor bi kere rastladımki şu ana kadar 1-2gb rom indirmişimdir
Mesaj tarihi:
emule'u niye kullanıyorsun ki. eziyet.
hadi film felan çekiceksen neyse de, rom için çok kullanışsız kalıyor.
siteler var zaten girip direk aradığını çekebiliyorsun.
Mesaj tarihi:

[spo1=Gidip bi joistik takımımı alsak acaba :P][/spo]

[spo2=Iyi olmazmı ][/spo]

[Bu mesaj Densiz tarafından 25 Ağustos 2005 20:41 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
emule ile çekiyorum trojan çıkma olasılığı daha düşük eskiden siteden çekince sinir olmuştum

hem max 20 mblık bir oyun olduğuna göre çok hızlı geliyor genelde 15-20 ile çekiyor bilmiyorum kredimin yüksek olmasından olma olasılığı var
  • Yeni Oluştur...