RaistlinMajere Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Jenerik deniyor herhalde program veya dizi veya filmlerin girişlerine her neyse önemli değil biz öyle farz ederek konuşalım sizce en iyi jenerikler dallarına ayrılmış olarak mesela Film [hline] ---- Dizi [hline] --- Program [hline] vs. vs. şeklinde uzar gider bu şekilde herkesin kendince en çok beğendiklerini yazmasını rica etsem ve Dizi] [hline] The Guardian(gerek the Wallflowers'ın o muhteşem parçası, gerek hafif nostaljik[nasıl anlatırım bilemiyorum hafif soluk kahverengi şeklinde geçmeleri vs.] yazıları ile) diyerek adayımı göstersem nasıl olur???[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie [b]Bi de tıklayın da murada ereyim [Bu mesaj raistlinn tarafından 12 July 2003 16:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Dizi -Unutma Beni wala jenerikleri çok güzel -Tatlı Hayat -Hayat Bilgisi tam oturmuş güzel jenerikelr bence[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Film: Hellraiser 5 : Inferno Dizi: Millenium[hline]Emaleth, 11 July 2003 15:44 tarihinde demiş ki: gerek var mı sizce harfleri böyle harcamaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 film: the good, the bad and the ugly (hastasıyım) dizi: angel (üzüntülü ve acı dolu bir girişten sonra aksiyon başlıyor) program: izlemiyorum program felan, aklımda kalan yok[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Dizi: The Guardian, Angel, Asmalı Konak, Birde buffy in jenerik sonundaki karizmatik bakışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 t2'deki açılış üzerine tanımıyorum, (ünlü müziği eşliğinde alevler içindeki çocuk parkı, sonra alevler arasında endoskeleton'un gözlerine odaklanır ve birden metal kasa kapıları gibi çarpılarak kapanır sahne) oyunlarda da myth 1 (müthiş anlatımdan sonra berserk'in the head'i kampa ulaştırmak için mücadelesi ve the head ile tanışma bölümü) &2 (alric kabusunda yeniden dirilen undead ordularının vahşetini görüp sayıklarken aniden uyanır, penceresinde kara bir karga kızıl gözleriyle onu süzmektedir - soulblighter'ın bir parçası) üzerine tanımam..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Angel'ın başında çalan müziği çok seviyorum. Yine kasvetli bir hava: Millenium Ve Simpsons!!! ------ bu 3'ü de dizi oldu ama aklıma gelen başka birşey yok şimdilik[hline]:D edited: Bir de eskilerden Need For Speed 2 var. Ve oyunlar demişken DiabloII demeden geçilmez [Bu mesaj Kendercik tarafından 14 July 2003 00:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar