slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Bilemiyorum bu ağustos ayının başlıgıcında beri süreki dejavu oluyor sati satine ne hayal ettiysem rüyamde ne gördüm yada geçmişde yaraşdıklarımı tekra tekrar yaşıyorum hatta bazıları aynı kişlerle bazıları farklı kişlerle kötü bişe mi buya bi anlamı varmı astroloji ile ilgilenen arkadaşlar.[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Anialeyn - Priest(60) Deadwing-Rogue Undead- Haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Ya aynısı bazen banada oluyor ama eğlenceli bence :) Mesela dün oldu,bugün bi daha oldu.Ama herşey tamamen aynı oluo hatta şimdi hede höde olcak diorum karşımdaki kişi aynen o dediğim şeyi yapıo.İlginç bi olay ama çok zevkli :)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 orta okul ve lisede aşırı sıklıkla olurdu başıma ne gelse gün boyu ne olsa aynısını önceden yaşadıgımı düşünürdüm ve az cok ne olucak tahmin ediyordum hep ilgimi çekmiştir bu konu[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 banada paticikte sanki bi mesajı onceden atmısım gibi geliyo bazı bazı[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! [Bu mesaj Akerfeldt tarafından 26 Ağustos 2005 10:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Banada genellikle oluyo ama patide rastlamadım heh.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 dynamic gibi bende anı yaşamaya başladıktan sonra geririsini kendım yönlendirmeye çalışırdım ama pek başarılı olunamıyor ya bu olay sandıgım kadarıyla eskiden rüyanda gördüğün ve bilinç altına yerleşmiş bir zamanı yaşadıgın anın aklına gelmesi deilmiş sanırsam başka güzel bir açıklamasını duymuştum biyelerden sanki kendimiz o anın olduğunu düşünüyormuşuz gibi bir açıklaması vardı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enishi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Bana sürekli oluyordu hala oluyor ama güsel bişi...[signature][hline]Omae wa yowai.Naze yowai ka?Tarinai kara da, nikushimi ga! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Valla ben aynı ruyayı goruyorum 3 4 aydır ara ara goruyorum ıyıce gıcık oldum dejavuda msnde bıle basladı :)[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 dejavunun bilimsel açıklaması neydi vardı bir threadde bulabilen varsa koyarbilirse çok sevinirim[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bende çok oluor walla...gothic bi arkım var onla oturuoz..bak şimdi şu olcak dio oluo bende bida olcak dioum yine oluo...yaa yaa[signature][hline]i'm in love with u and it's crushing my heart all i want is u take me into your arms when love and death embrace i love u and it'S crushing my heart i need u please take me into your arms when love and death embrace....(him) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Bende çok sık dejavu yaşarım olur bunlar vakitle düzeliyor fakat[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: skyly, 26 Ağustos 2005 18:28 tarihinde demiş ki: dejavunun bilimsel açıklaması neydi vardı bir threadde bulabilen varsa koyarbilirse çok sevinirim Beynin sağ ve sol lobları vardır . Lobların birbirinden daha geç ya da daha erken veri alıp/vermesi durumunda görünen bir şey sanki daha önce yaşanmış gibi görünür .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Xaenin, 27 Ağustos 2005 03:03 tarihinde demiş ki: said: skyly, 26 Ağustos 2005 18:28 tarihinde demiş ki: dejavunun bilimsel açıklaması neydi vardı bir threadde bulabilen varsa koyarbilirse çok sevinirim Beynin sağ ve sol lobları vardır . Lobların birbirinden daha geç ya da daha erken veri alıp/vermesi durumunda görünen bir şey sanki daha önce yaşanmış gibi görünür . dediğinden biraz daha karmaşık:) beyinde cisimler tanındığı zaman bir dna dizilimi ile şifrelenir. cisimler ve olayların dna dizilimlerinin benzerliği yuzde 50 yi aştığında sağ lob hafızası ve sol lob hafızası çakışır ve hangisinin gerçek olduğuna karar vermeye çalışır bazen bu kararı doğru veremez ve biz bunu önceden yaşanmış bir olay olrak görürüz. deja vu budur.[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] bomba yerden gelirse terör, havadan gelirse medeniyet olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar