reyou Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 en fazla kaç olmalı sizce? mesela 89, 88, 87, 86, 85, 84, 83 olan birileri yaş itibari ile en küçük kaçlı bir kızla çıkabilir. mesela 83 lü biri 88 li bi kızla çıkarsa, nolur? :) mesela abimin arkadaşı var 79 lu eleman 86 lı kızla çıkıyo.. normal olabilirmi sizce? tabi 60 yaşında adamlar 20 lik hatunlarla çıkıyo o zaten başka bi olay. benim dediğim yukarıdaki yaşlarda olan kişilerle alakalı.. yorumlarınız.[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bu arada 83 lü falan değilim ha :) yazıdan öle bi anlam varmış gibi anlaşılıyo, sakata gelmiyelim ondan sonra :)[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ben 87 liim benim limitlerim 89 ve 85 dir.gerisine fazla takılmam.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 performans alamazsin iliskiden cok duserse yas araliklari. motorun turboya gectigi devir araligi gibi.[signature][hline]agostos 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Dela, 25 Ağustos 2005 14:49 tarihinde demiş ki: performans alamazsin iliskiden cok duserse yas araliklari. motorun turboya gectigi devir araligi gibi. :) işte budur[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Dela, 25 Ağustos 2005 14:49 tarihinde demiş ki: performans alamazsin iliskiden cok duserse yas araliklari. motorun turboya gectigi devir araligi gibi. +1 zaten başka bi topicte tazmıştım turbo aralığı 30-40 arasındadır en çok verimi o aralıktan alırsın ben mesela 86 lıyım çıktığım en küçük kız 86 lıydı :) ama 30-40 çok yaşlı kaçar diosan 25-30 yaş arası da 30-40'ı arattırmaz ;) arabanın kilometresi gibi oldu hehe ama tabi ben 24 filan gösterdiğim için sorun olmuyo ;) [Bu mesaj Kasanova tarafından 25 Ağustos 2005 15:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 benim 87 li arkadaşım var 90 lı bir kızla çıkıyor. kız ya çok aptal yada çoook küçük hala karar veremedim[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Kızlar her zaman (%80) kendilerinden büyüklerle cıkar,erkeklerde küçüklerle çıkmış oluyor kendilerinden bu böyledir[signature][hline]Turkish Airlines Cabin Chief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 kendinizden büyük kızlarla çıkın hayatın tadını çıkarın =)[signature][hline]Ehli keyif mekan : Webkeyfi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Kendimden büyük birisiyle hiç birlikte olmadım ama denemek çok isterdim :) 85 liyim şöyle 80 e kadar yolu var :) Genelde ya yaşıt yada 1-2 yaş küçük kızlarla birlikte oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ben 28 yasindayim 19 yasindaki bi kızla çıktım. aramızda hiçte sorun olmadı yani. benim felsefem sandalyeye oturt ayakları yere basıyosa tamamdır :D [Bu mesaj gokhaan tarafından 25 Ağustos 2005 16:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Eh bende hiç kendimden küçük kızla çıkmadım hep 1 yaş büyük oldu benden :)[signature][hline]Düdüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Erkeksen, 2 yas buyuk ve 1 yas kucuk kizlar olabilir.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Eğer kız reşit değil ise 5-6 yaş gerçekten büyük bir farktır ki kız arkadaşlarımdan biri 89lu ve 83lü biriyle çıkıo ...[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 83 vs 88 biraz kasar kız bir kere çocuk gibi gelir çıkan arkadaşım var fikirler pek uyuşmaz gördüklerim bu 2 yaş altı olabilir limit kendi ve 2 yaş altı tabii karşı cinsede bağlı[signature][hline]Nan Curunir A LittLe Less conversation A LittLe more action pLeasee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Tabii ki büyükler neden kendinde küçüklerle çıkmak istesin?Düşün Kafa yapısı aynı değil.. Düşünmeleri aynı değil.. Geriye zati tek bişi kalıoki herkes anlamştr sanırım..[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b] [Bu mesaj Syn tarafından 25 Ağustos 2005 17:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ya yaş farkı çok olmamalı bence... 85in üstü beni aşıyo.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Kendimden küçük/yaşıt bi kızla hiç çıkmadım... Kendinden büyük kızla çıkmanın sorunu, otorite kurmaya çalışması... En azından benim için hep öyle oldu...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Hmm Kardeşimle aramda 4yaş fark var ve dünya görüşümüz ÇOK farklı. Dolayısı ile benden 4 yaş küçük biri ile çıkmam sorun yaratır.Bakış açımız farklı olur olaylara.. Diğer yandan 4-6 sene içerisinde kardeşimin bakış açısı genişleyecek, bilgisi, tecrübesi artacak.. İşte 4-6 sene sonra ben kardeşimin yaşındakilerle severek ve isteyerek dialog kurabileceğim. O durumda bu yaş grubu benim ilgi alanıma girmiş olacak. Ama an itibari ile o yaş grubu ve altı ile o tür bir işim olmaz,abilik yaparım, bıcırık derim, görürsem yanağını sıkarım falan.. son kısmı abarttım kimseye bıcırık demedim şu ana kadar, yanak sıkılmasından nefret ederim edit:typo cehennemi!!! [signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 25 Ağustos 2005 19:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ama eğer hissettiğin yaşdaysan sorun yok herkesle çıkabilirsin.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Aşkın yaşı yoktur :p YA büyüdükçe iki tarafta yaş farkı açılabilir belki ama ne biliim 83lü birinin 88li yada 90lı biriye çıkmasıda tuaf :p[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Bende kendimden küçük diye kaç kişiye yüz vermedim ama sonradan anladım ki sübyancılıkta ii bişeymiş:)Derdimki hiç kendimden küçük biriylen vakit geçiremem ama insanından insanına degişiyor bu olay bazıları çok olgun oluyor bazıları "anlatamıyorum"...Off doladım lafları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Kız 20sini geçtikten sonra yaş farkı önemini daha da yitirir ama bence ideal yaş farkı hele ki genç yaşlarda 1 veya 2 dir. Hani 3e de sarkabilir bazen.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... [Bu mesaj Rewendor tarafından 25 Ağustos 2005 19:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 çok gereksiz olur 28 yasinda olupta 18 19 yasinda bi kizla cikmak...ne bilim ben...[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman, Hep Acele Etmem Bundan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Çok yaş farkı kötü iş. Sonra abi kardeş hatta baba-kız gibi oluyo. Olmaz yanlış ters derler sonra. En fazla 2 derim ne olursa olsun.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar