Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çıkmak için kız-erkek yaş farkı..

reyou

Öne çıkan mesajlar

en fazla kaç olmalı sizce?

mesela 89, 88, 87, 86, 85, 84, 83 olan birileri yaş itibari ile en küçük kaçlı bir kızla çıkabilir.

mesela 83 lü biri 88 li bi kızla çıkarsa, nolur? :)

mesela abimin arkadaşı var 79 lu eleman 86 lı kızla çıkıyo..
normal olabilirmi sizce?

tabi 60 yaşında adamlar 20 lik hatunlarla çıkıyo o zaten başka bi olay. benim dediğim yukarıdaki yaşlarda olan kişilerle alakalı..

yorumlarınız.[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dela, 25 Ağustos 2005 14:49 tarihinde demiş ki:
performans alamazsin iliskiden cok duserse yas araliklari. motorun turboya gectigi devir araligi gibi.

+1 zaten başka bi topicte tazmıştım turbo aralığı 30-40 arasındadır en çok verimi o aralıktan alırsın ben mesela 86 lıyım çıktığım en küçük kız 86 lıydı :) ama 30-40 çok yaşlı kaçar diosan 25-30 yaş arası da 30-40'ı arattırmaz ;) arabanın kilometresi gibi oldu hehe ama tabi ben 24 filan gösterdiğim için sorun olmuyo ;)

[Bu mesaj Kasanova tarafından 25 Ağustos 2005 15:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer kız reşit değil ise 5-6 yaş gerçekten büyük bir farktır ki kız arkadaşlarımdan biri 89lu ve 83lü biriyle çıkıo ...[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
[b]MSN:[email protected][b]

[b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki:

Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu.
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Tabii ki büyükler neden kendinde küçüklerle çıkmak istesin?Düşün

Kafa yapısı aynı değil..
Düşünmeleri aynı değil..

Geriye zati tek bişi kalıoki herkes anlamştr sanırım..[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
[b]MSN:[email protected][b]

[b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki:

Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu.
[/b]

[Bu mesaj Syn tarafından 25 Ağustos 2005 17:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Kendimden küçük/yaşıt bi kızla hiç çıkmadım...
Kendinden büyük kızla çıkmanın sorunu, otorite kurmaya çalışması... En azından benim için hep öyle oldu...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben

On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key.
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm Kardeşimle aramda 4yaş fark var ve dünya görüşümüz ÇOK farklı. Dolayısı ile benden 4 yaş küçük biri ile çıkmam sorun yaratır.Bakış açımız farklı olur olaylara.. Diğer yandan 4-6 sene içerisinde kardeşimin bakış açısı genişleyecek, bilgisi, tecrübesi artacak.. İşte 4-6 sene sonra ben kardeşimin yaşındakilerle severek ve isteyerek dialog kurabileceğim. O durumda bu yaş grubu benim ilgi alanıma girmiş olacak. Ama an itibari ile o yaş grubu ve altı ile o tür bir işim olmaz,abilik yaparım, bıcırık derim, görürsem yanağını sıkarım falan.. son kısmı abarttım kimseye bıcırık demedim şu ana kadar, yanak sıkılmasından nefret ederim

edit:typo cehennemi!!!

[signature][hline]MONO(b)LOG

[Bu mesaj dasaaa tarafından 25 Ağustos 2005 19:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Çok yaş farkı kötü iş.
Sonra abi kardeş hatta baba-kız gibi oluyo. Olmaz yanlış ters derler sonra.

En fazla 2 derim ne olursa olsun.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki:
EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...