Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Valla elimden birşey gelmez ki. Samimi olup gerçeği söylemen işleri daha kolaylaştırır sanırım.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 kıçından alan arkadaş da gördüm :) yine şanslıymışsın.. öyle tedaviyle olmaz sırf tedaviye git sonra uzaklaş şehirden.. yakın bir arkadaşının yanına git birşey yap ama uzaklaş. aradığında bulamıycak hale gel.. mümkünse eczaneye uzak olsun.. arkadaşın varsa böyle onada allah sabır versin..[signature][hline]Bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Önce git ailene söyle . Çoğu arkadaşın senden çekinip muhattabını bile keser . Senle bağlantıyı asla koparamayacak tek insanlar ailendir . Seni bunun yüzünden dışlamazlar . Hatalı olduğunu kabul et ama bunu ağır bir şekilde sun onlara ki anlasınlar ne kadar kötü hissettiğini . İstediğin zaman atlatabilirsin ama cidden profesyonel yardım kesinlikle şart başka yolu yok sigara değil bu .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 eğer ciddiyse hemen bir doktora görünmeni tavsiye ederim..bazı uyuşturucu maddeler zamanla bağışıklık kazanır (bkz :extacy) ama senin aldığın öyle birşey değil sanırım..umarım (eğer doğruysa ) daha bağışıklık kazanmamışsındır..kendi içinde bunalımlara girmk yerine bir doktora başvurmanı öneririm dediğim gibi..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 arkadaş ve çevre ortamını geçtim. direk olarak sehri terket koye yada sakin sessiz insanların az oldugu yerlere git yani su an uyusturucu temin edebildiğin yerden olabildiğince profesyonel yardım + psikologa git anca bole %30 yada %40 sansın var diyorum eğer ki bıraktıktan sonra yine eski yasadıgın cevreye donersen altın dozdan olursun sonunda aklında bulunsun ben sana komplo teorisi falan kurmuyorum abim narkotikte calısan bir polis oldugu için sadece gorduklerimin cok azını anlattım eğer ki fake değilsen msnden mail mi veriyim yada pm den aklına takılan bişi varsa sor. Sağlığına kavusman dileğiyle[signature][hline]Back up to Heaven all alone... Nobody callin' on the phone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Asteroth, 25 Ağustos 2005 18:51 tarihinde demiş ki: "Yeni Üye+Kişisel'de sansasyonel başlık" = Fake Zalimlik mi , belki, ama 2 saatimi harcayıp yardım etmeye çalışıp sonunda yalan olduğunu öğrenmektense,ilgilenmemeyi tercih ediyorum. said: Madcat, 25 Ağustos 2005 18:52 tarihinde demiş ki: Fake bağımlısıyım.. Abartmıyoruzmu arkadaşlar ?[signature][hline][b]Rüşvetiydi kaderin, ilk göürşte aşk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 @Zagg: Abartmıyorum, şöyle ki daha bugün üyelik almış bi adamın ilk işi Kişisel Bölümü'ne bu kadar mesaj alacak bir konu açmaksa, ilk mesajdan sonra da hiç mesaj atmıyosa -ki ilk mesajı da ne ayrıntı var ne bişey, Türk filmi gibi olmuş- kuşkulanırım, bunu da söylerim çekinmeden...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ya sallayın fake olsun yada olmasın en azından tartısma yapmadan sadece kendi bildiklerimizi solersek daha iyi olur en azından bu adam fakese arşivde diğerlerine yardımcı bişi olur sadece tek kişiye endekslenmeyin 18000 kullanıcısı olan bi forumda kim bilir kaç tane bağımlı arkadasımız var daha[signature][hline]Back up to Heaven all alone... Nobody callin' on the phone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 topuktan almak wtf?!?[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 En iyi ordan etki ediyor ve görünmüyor , atardamar geçiyor ya .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for your sins and your lies...goodbye... Aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 @Asteroth en azından kişisel bölümde biraz daha nesnel olmak gerekir değilmi ?[signature][hline][b]Rüşvetiydi kaderin, ilk göürşte aşk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 @Zagg : Yok abi hiç kusura bakmasınlar, olamıyorum ben nesnel falan... Tamam yeri geldiğinde güzel bile olabiliyo fake acc.'lar, ama böylesi nerdeyse "Duygu Sömürüsü"ne giriyo... Ha olayı ayrıntılarıyla anlatır, beni inandırır, o zaman eyvallah derim elimden geldiğince yardıma da uğraşırım, ama böylesine güler geçerim...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 O zaman şöyle bir şey yap; Objektif Afaki Nesnel Tarafsız Yansız Kelimelerini bir gözden geçir, nerede ne şekilde kullanılırlar insan münasebetlerinde yeri, görevi, amcı nedir, gibisinden bir orta okul ödevi... sana güveniyoruz[signature][hline][b]Rüşvetiydi kaderin, ilk göürşte aşk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Bence o ödevi önce sen bi yap. Malum 1 günlük -fake olma olasılığı hayli yüksek- bir üyenin 2 mesajınını, 2 yıllık bir kullanıcınınkine tercih ederek objektifliği ne kadar iyi bildiğini gösteriyorsun. Ödevini yaptıktan sonra bana gönder, sana nerde objektif olacağını nerde olmayacağını da ben öğretirim, bonus mahiyetinde.[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Bu tür durumlarda çuvaldız modundan çıkmak gerekiyor..[signature][hline][b]Rüşvetiydi kaderin, ilk göürşte aşk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Ya arkadaslar su fake olayini abartiyorsunuz. Bakin bu arkadas fake bile olsa yazdigi seylerin tek kelimesi dogru olmasa bile bu konu bircok insanin basina gelen bir olay. Adam gelip "biz uzayliyiz" yada "yerim sizi huleyn.." gibi anlamsiz birseyler yazmamis. Belkide bazilarimiz ileride boyle bir olayla karsilasacagiz ve o zaman aklimiza bu konu gelecek ve belkide bu kotu batakliktan uzak duracagiz. Bu tur ciddi konulari gercekten FAKE bile olsa, YALAN bile olsa hos gormek lazim cunku ders verici ozellige sahip bu tur konular. // @Lose_control; yapabilecegin en dogru sey, bircok arkadasin dedigi gibi ailen ile paylasmak. Ailenin bunu ogrenince nasil tepki vereceklerini dusunme hic. Anne, baba yuregi bu, senin tek kilina zarar gelmesini istemezler. [signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] [Bu mesaj Crane tarafından 25 Ağustos 2005 22:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Bizden önce bir sırdaşın bir fikirdaşın varsa bu konuyu onla bir görüş, biz yine yanındayız senin tek gereken biraz mantıklı hareket edip sağlıklı düşünmendir.. [signature][hline][b]Rüşvetiydi kaderin, ilk göürşte aşk.. [Bu mesaj Zagg tarafından 25 Ağustos 2005 22:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 topuktanda alınıyo diye biliyorum en azından ayak bileginden eminimde topukta olabilir gibi geliyor. neyse sonuç olarak böyle palavrasyon bir şekilde anlatılmaz bagımlılık. yok madde bagımlısıyımda cümle kuramıyorumda vs.de. çok yardım istiyosan gel ben yardımcı olurum. signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. [Bu mesaj HasMez tarafından 25 Ağustos 2005 23:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Asteroth, 25 Ağustos 2005 22:24 tarihinde demiş ki: @Zagg : Yok abi hiç kusura bakmasınlar, olamıyorum ben nesnel falan... Tamam yeri geldiğinde güzel bile olabiliyo fake acc.'lar, ama böylesi nerdeyse "Duygu Sömürüsü"ne giriyo... Ha olayı ayrıntılarıyla anlatır, beni inandırır, o zaman eyvallah derim elimden geldiğince yardıma da uğraşırım, ama böylesine güler geçerim... Normal insan gözü ile görülemeyecek balonları insan üstü dehan ve dikkatin ile görüp bizi fake tehlikesine karşı uyardığın için çok teşekkür ediyorum. Fake olduğunu düşünüyorsan en azından gerçek olma ihtimaline karşı saygı duyup rencide edici postlar atmadan çıkabilirsin.[signature][hline]Düdüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Durumunun ciddi ve gerçek olduğunu düşünerek kısa ama öz bir cevap veriyorum, seni kurtarma ihtimali en yüksek olan şey profesyonel yardımdır ve bunu hemen edinmen gerekir. Buralarda vakit bile harcama.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black_angel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 gel konuşalım özel mesaj attım sana.... ama sanırım şu anda burda değil hiç msj atmamış..[signature][hline]delicedir yaşamak... yaşamaktır delilik.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 konuşmayla hallolsaydı :) bence bakırköy devlet hastanesine git orda bununla ilgili bi bölüm vardı. Belki ailenin haberi olmadan paçayı sıyırırsın bikaç arkadaşım olayın daha başında kurtuldu bu illetten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black_angel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ben konuşmayla kurtuldum zamanında..:S[signature][hline]delicedir yaşamak... yaşamaktır delilik.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lose_controls Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ben lose_control. Sabah actıgım hesabın sifresini unutmusum kusura bakmayın. Yardım etmek isteyenler özel mesaj atabilir.Ayrıca fake diyenlerde bu forumdaki arkadaslarımın oldugundan dolayı üzgünüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 yazılanları okumadım ama tempo dergisi almıştım dün onu söyleyeyim. bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesine yatıyorsun abi 1 hafta falan kalıyosun en fazla. detoks denen olay yapılıyor ve senin eroine karşı direncin en aza düşürülüyor yine. ondan sonra kendini tutup bırakman daha kolay. ama şöyle birşey var o 1 hafta sonra hemen çıkmayıp bir süre daha bilgilendirme olaylarına katılman gerekiyo ki adam gibi bilgi alıp daha rahat bırakabilesin.[signature][hline]chiptech. Seni unutmadık Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog www.dadeu.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar