Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Evet tamamlanmış değil druid. Cat form hiçbir işe yaramıyo şuan,patchden sonra görecez düzelmiş mi. Druid arkadaşın falan varsa biraz karakteriyle oynayıp görebilirsin cat formu. Talentlar da berbat,feral charge güzel birtek başka hiçbirşey işe yaramıyor. Galiba mage olduğun için öldüremediğinden druidler sana fazla güçlü gibi geliyor ama öyle değil durum. [signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion [Bu mesaj Sensible tarafından 19 Ağustos 2005 20:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Fixed bug where you couldn't right click to attack a hunter who is feigning death. benmi yanlış anlıyorum yoksa artık feigning death atınca yerdeyken bize saldıramıyacaklarmı?? çünkü feigning death atıp sonrada hala hasar almaya devam edip(feigning death başarılı olduğu halde ) ölmek çok sinir bozucu oluyodu[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Yanlış anlıyosun :) Bi bug varmış,feign dead yapan huntera sağ click yaparak attack veremiyormuşuz. Bu bug düzeltilmiş.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Valla canavar gibi veriliyordu veya bazen olan bir bugdı belki. Bana hiç olamadı :([signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ahh be bi an sevinmiştim :D valla banada hiç denk gelmedi o bug, ne zaman oyunculara feigning death atsam kesin ölüyorum. edit: imla [signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." [Bu mesaj FreEmoon tarafından 19 Ağustos 2005 21:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 "Hunters now have the first round of pet customization available." i love you blizz. can u marry me? :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 e nasıl olacak o zaman feign death süresi bitmeyen divine shield gibi olur. herkesi sonra sakata gelince feign death at kimse vuramasın. var mı böyle bişi :p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 FD süresi 6 dakika. EĞer 6 dakikada kalkmaz isen gerçekten ölüyorsun hehe için geçiyor herhalde Ç)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 iyide hunterın kendisine saldıran kişiyi petle boğuşmak zorunda bırakan tek skilli feigning death, ne bilim belki süresi 2 dakikaya kadar düşürebilir ama ben yerdeyken biri bana vuracaksa ne anladım ben bu skillden, bide blizzard artık playerlar feigning death'i resist edemiyecek demiş bu haliyle etse ne olur etmese ne olur, zaten combattanda çıkarmıyor eskisi gibi trap için kullanalım, tamamen gereksiz oldu playerlara karşı[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Stranglethorn ga horde biraz zayif kalmisti bence yerinde karar ilgi cekmek icin .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Absolut, 19 Ağustos 2005 22:14 tarihinde demiş ki: FD süresi 6 dakika. EĞer 6 dakikada kalkmaz isen gerçekten ölüyorsun hehe için geçiyor herhalde Ç) kendine feign(role) çok kaptırıyo ondan hehe :)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 need greed olayi guzel olmus[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 17.08.2005 THE GREAT OBSESSION Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: FreEmoon, 19 Ağustos 2005 22:49 tarihinde demiş ki: iyide hunterın kendisine saldıran kişiyi petle boğuşmak zorunda bırakan tek skilli feigning death, ne bilim belki süresi 2 dakikaya kadar düşürebilir ama ben yerdeyken biri bana vuracaksa ne anladım ben bu skillden, bide blizzard artık playerlar feigning death'i resist edemiyecek demiş bu haliyle etse ne olur etmese ne olur, zaten combattanda çıkarmıyor eskisi gibi trap için kullanalım, tamamen gereksiz oldu playerlara karşı sadece pve'ye özel olayları olan tek sınıf hunter değil. ben de judgement of justice ("enemy cannot flee") pvp'de çalışsın istiyorum ama çalışmıyor..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: Sensible, 19 Ağustos 2005 20:31 tarihinde demiş ki: Magein nesi eksik ki Blizzard Mage'in tamamlanmış classlardan biri olduğunu düşünüyor. Buffın amacı yenilik getirmek değil ki,classları dengelemek. Onu buffla bunu buffla ne zaman gelecek o zaman bunun sonu :) Shaman,mage bunlar sabit. Çok ufak değişiklikler olabilir pathetic buraya iyi gidio :) bi mage olarak bunu söyliyebilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 eehheh traın ıyı olmus. gıdıp sımdı 200 tp e 2000 ar ekletcem ayıma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 hehe lol 2 kere alamıyorsun aynı şeyi =P anca 1000 armor alırsın yani, gerçi rank 10 ken daha düşük rank eklenebilirmi denemedim ama muhtemelen eklenmiyordur.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 main tank oldu yattara. %33 defense azaltmak ne demek ya? o değil 1.5 saniye cooldownlu weapon switch nedir? [Bu mesaj zaidral tarafından 21 Ağustos 2005 23:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eradicator Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Improved Concussive Shot - The stun effect can now be resisted. bu ne yaa kidney shot falan resist oluyomu allah askına cheap shot ne biliyim sap map ayıp be bide morthal shots nerfleniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 kidney shot resist miss dodge herbirşey oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eradicator Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 concusive shot da oluyo artı % 20 sansla yapılan tun effect e ressist koymuslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 The Fire Runed Grimoire and Darkmoon Card: Heroism are now properly considered armor items. -- bu itemlara armor eklenecek mi demek bu yoksa başka bir anlama mı geliyor armor item? yok eklenecekse ne alaka. elimde tuttuğum bir kitap bana nasıl bir koruma sağlarki fiziksel ataklardan kitapla kılıcı mı blocklicam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar