Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ingilizlerin temiz kökeni...

amon

Öne çıkan mesajlar

said:
Etos, 25 Ağustos 2005 09:48 tarihinde demiş ki:
Anayasa Mahkemesi 1022/1024 numaralı kararları:
"Millet, çeşitli sınıflardan oluşmasına karşın, sınıflarüstü bir kavramdır. Devlet TEK'tir, ülke TÜM'dür, ulus BİR'dir."

Kısacası bireyi ulusa bağlayan ilişki ırk ya da din değildir, vatandaşlıktır. Bu yüzden Ertuğrul Gazi de Türktür, Kanuni de Türktür, Sokullu da Türktür, Köprülü de Türktür.

aynen öyle bunun üstü yok.[signature][hline]Atam izindeyiz!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
çöküşün de sebebi ne sanıyosun...

said:
kapitulasyonlar..

said:
hayır hürrem sultan

ehühe bu üçlemeye bittim[signature][hline]Viva la creativa!!!
this game loves me]this game loves me
Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...

[Bu mesaj St_Dreamer tarafından 25 Ağustos 2005 16:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Agirol, 25 Ağustos 2005 11:53 tarihinde demiş ki:
said:
MartinLGore, 25 Ağustos 2005 01:50 tarihinde demiş ki:
- Christine gel biz şey yapalım..
- Ne yapalım Martin ?
- Şey yapalım işte ?
- Ne yapalım söyle ?
- E yok ki böyle bi kelime ..
- Anlat o zaman.
- Üstünde uygulamam lazım..
- Uygula o zaman..
- Uygularsam yapalım demene gerek kalmaz ?
- Meraklandım iyice neymiş bu ?
- Şuraya yatsana sen..

en güzel tepkiyi bu arkadaş wermiş bu kral bu işe başlamadan önce ne diodu harbi bu adamlar? bi düşünmek lzm

Give it to me baby diyor olaiblirler mi?:D[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to
give of yourself and receive nothing back will the magic work for you
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dasaaa, 25 Ağustos 2005 10:11 tarihinde demiş ki:
said:
onlyreal, 25 Ağustos 2005 09:57 tarihinde demiş ki:
soyle soyliyeyim beyler.

Oturup anadoluya bakin ve bana bir tane osmanli eseri soyleyin. Yoktur!

Breh! Hanlar hamamlar var her yol üstünde be.. Zuzaylılar, ZUFOlar mı yaptı bunları =) Ha evlerin bir kısmı kalmamıştır, çünkü Osmanlı evleri ahşap ağırlıklı.. Ancak Osmanlı mimarisi ve evleri Mısır'dan Bosna'ya kadar zamanında hüküm sürdüğü her yerde görülebilir..
UFOlar yapmadi, Selcuklular ve Türk beylikleri zamaninda yapildi onlar
Misir'da sadece Kavalali M.Ali Pasa camii var baska hicbir halt yok, herifler bildigin Arap. Rumeli'den itibaren rastlayabilirsiniz genelde Osmanli eserlerine, geri kalanlari mezar falandir[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Sosyal ağlarda paylaş

ya bırakın bunları ! Hepimiz ademden geliyoruz =D Hürrem ha osmanlıdan hada mehmetliden birine versin.Sonucda adem ve havva var dimi

said:
elektrot, 25 Ağustos 2005 08:35 tarihinde demiş ki:
.... ülkenin kurtulması için uğraşan IV. Murat'ın, II. Mahmut'un annelerine büyük haksızlık etmiş oluruz.

Sanada Katılıyorum.Annelerine Haksız etmeyin gariplerin.[signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing
Sosyal ağlarda paylaş

Eh ne kadar 3. dünya ülkesi olmasakta bi ingiltere bi amerika kadar değiliz.Yani adamlar dünyaya yayılmış artık biz onların soyuna laf etsek ne yazar etmesek ne yazar.Gerçek olduğunu sanmıyorum -ama gerçek olsa bile- yalanlarlar, bütün dünya da bunların ayaklarını yalamakla meşgul olduğundan baş sallamakla yetinirler.

Ancak yine üstte onlar olduğundan, Türkler barbardır katildir öküzdür hindidir dendimi yine bütün ülkeler "hurraaa evet amerikayla ingiltere doğru söylüyo türkler böyleymiş kovun şunları" moduna giriyo.

Kısacası şu: Dünya onların ayaklarını yalarken, ne kadar doğru söylerseniz ne kadar olumlu düşünürseniz, ne kadar çalışsanız da boşuna.Hiçbişiy ispatlanamaz:D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...