Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ingilizlerin temiz kökeni...

amon

Öne çıkan mesajlar

doruk sana soyle soyliyim eger ertugrul beyi %100 turk dersek.

vahdettinin binde 1 i turk soyundandir.

hatta umarim hurrem boyle birsey yapmissa yaptigi insan turkturde %50 guc kazanmisizdir

hos sarayda fatih sultan dan beri turk kalmamis ya[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Sosyal ağlarda paylaş

Hürrem'e bak, koca imparatorluğu bi başına yıkmış, hem de sadece 400 senede. lol.
Hani birbirimizi yiyecektik, yesek ya?!
Ben başlayayım. "Padişah Anaları" isimli kitabı okuyup burada özetini çıkarmak bir marifet değildir. O kadınların devşirme oldukları ortaokul kitaplarında bile yazar, sadece basit bir akıl yürütmeyle bi yerden sonra osmanlı padişahlarında türklük filminin kopacağı aşikardır, ki öyle de olmuştur. Ama unutmayın ki Sokullu da, Köprülü de Türk değil, devşirmeydi, ama devletlerine sonuna kadar bağlıydılar, ve kendi zamanlarında ülkeye en iyi şekilde hizmet ettiler. Osmanlı'nın yıkılmasını kalkıp birkaç cariyeye bağlayacaksak, ülkenin kurtulması için uğraşan IV. Murat'ın, II. Mahmut'un annelerine büyük haksızlık etmiş oluruz.
Avustralyalı olsaydım eğer, büyük büyük kere büyük dedemin katil olduğunu, büyük büyük kere büyük nenemin o...pu olduğunu bilirdim. O yüzden kırma bir padişah'ın tebaasından gelmek, çok da şeyimde değil.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Sosyal ağlarda paylaş

Anayasa Mahkemesi 1022/1024 numaralı kararları:
"Millet, çeşitli sınıflardan oluşmasına karşın, sınıflarüstü bir kavramdır. Devlet TEK'tir, ülke TÜM'dür, ulus BİR'dir."

Kısacası bireyi ulusa bağlayan ilişki ırk ya da din değildir, vatandaşlıktır. Bu yüzden Ertuğrul Gazi de Türktür, Kanuni de Türktür, Sokullu da Türktür, Köprülü de Türktür.
Sosyal ağlarda paylaş

Normal bir Pati'nin kolayca kandırılma oranı:%77.5

Kızmayın ama kolay yutuyorsunuz yalanları..
Burayı
ve burayı
Okuyalım.. Özellikle ikincisinde başka kelimeler de var. Uydurma tabi hepsi.. Misal:
SHIT Ship High In Transit
GOLF Gentlemen Only; Ladies Forbidden
Kanmayın bu kadar çabuk yaw.. Gelen bilgiyi sorgulayın bi =)
Oranı sıktım kafadan. Araştırma falan yapmadım.. İnanmayın o orana![signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

said:
onlyreal, 25 Ağustos 2005 09:57 tarihinde demiş ki:
soyle soyliyeyim beyler.

Oturup anadoluya bakin ve bana bir tane osmanli eseri soyleyin. Yoktur!

Breh! Hanlar hamamlar var her yol üstünde be.. Zuzaylılar, ZUFOlar mı yaptı bunları =) Ha evlerin bir kısmı kalmamıştır, çünkü Osmanlı evleri ahşap ağırlıklı.. Ancak Osmanlı mimarisi ve evleri Mısır'dan Bosna'ya kadar zamanında hüküm sürdüğü her yerde görülebilir..[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MartinLGore, 25 Ağustos 2005 01:50 tarihinde demiş ki:
- Christine gel biz şey yapalım..
- Ne yapalım Martin ?
- Şey yapalım işte ?
- Ne yapalım söyle ?
- E yok ki böyle bi kelime ..
- Anlat o zaman.
- Üstünde uygulamam lazım..
- Uygula o zaman..
- Uygularsam yapalım demene gerek kalmaz ?
- Meraklandım iyice neymiş bu ?
- Şuraya yatsana sen..

en güzel tepkiyi bu arkadaş wermiş bu kral bu işe başlamadan önce ne diodu harbi bu adamlar? bi düşünmek lzm[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed
Sosyal ağlarda paylaş

said:
onlyreal, 25 Ağustos 2005 09:57 tarihinde demiş ki:
soyle soyliyeyim beyler.

Oturup anadoluya bakin ve bana bir tane osmanli eseri soyleyin. Yoktur!

benim oz halkim hep ezilmis asker yatagi olarak kullanilmis osmanli zamani.

Kastettiğin görkemli eserler ise evet yoktur, çünkü Anadolu zaten Türk'tür. Osmanlı, bu tip eserlerini Türklüğü götürdükleri yerlere Türklüğün, merhametlerinin ve tabii ki güçlerinin göstergesi olarak dikmişlerdir.
Asker olarak ise şunu söyleyebilirim, yeniçeri ordusu da devşirmelerden kuruluyordu. Osmanlı savaştıkları bölgedeki yetimleri toplayıp, kendi dini ve dili ile yetiştirip asker yapıyordu. Eğer Anadolu'dan asker alınmışsa, bil ki bitli piyade olmak için alınmamıştır, yeteneğine göre belki yeniçeriye de girmiş olabilir, ama yükselme imkanı da bulmuştur.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...