onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Simdi 2 3 senedir sevdiginiz bir kiz arkadasiniz var. anneniz iyi bir cevrede yasiyor ve arkadaslarida sizi kizlarina begeniyor. Hatta bir tanesi fotografini aliyor amerikadaki kizina gosteriyor. Kizin tr deki son gunun(yarin ) annesiyle beraber sizide annenizle beraber yemege cagiriyorlar. simdi amac evlenmemiz falan degilmis bir kere gorelimmis ilerde aklimizda bulunurmus. simdi ben cildirdim, ama annemde ya nolur bir kere gorsen diyor. birincisi kiz arkadasim var 3 sene olucak martta evlenmeyi dusunmuyoruz; yani en azindan su an oyle konulari hic konusmuyoruz. Herseyi gectim omrum boyunca annesi tarafindan kiz bulunan herkesle alay ettim. Yasim daha 22 yani evlenmek gibi seylere cok uzagim. hayir anneme kesinlikle hayir dedim ama ikide bir de gelip kadina cok ayip olcak cok uzlurum vs vs diyor. yalniz yasiyorum annemde kirk senede bir geliyor yanima kirmakta istemiyorum. Ama butun prensiplerime aykiri bu yaptigi. off yani[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE [Bu mesaj onlyreal tarafından 25 Ağustos 2005 21:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 git bi gör bişi çıkmaz korkma keşke bize böyle fırsat çıksa :) yannış düşünüosun bazı konularda git gör cidden bakarsın kız senden hoşlanır fln :P ya bu arada kız arkadaşına ihanet ediomuş fln gibi de düşünme :) için rahat olsun git düzgünce yemeği ye eve dön derim herkesin gönlü olur bakarsın snde eğlenceli bi gece geçirirsin belki belli olmaz ;) saygılarımla :)[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Kabul etme, taviz verme derim... Kadınların -annen olsun, sevgilin olsun- en iyi yaptıkları şeydir, kendini acındırıp istediklerini yaptırmak. Annen neye üzülecek allahaşkına yahu? Arkadaşıyla konuşur, suçu sana yükler, yine arkadaş kalırlar. Oysa senin kızarkadaşın bi duyarsa... Aman diyim...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 git yemek ye gel kötüye yorma istemiyormuş gibi yap sonuçta zorla evlemezsin.[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Prensiplerine aykırıysa üste çıkıp gelmiyorum kesinlikle benim bir kız arkadaşım var kimseye de görücüye gitmem diyceksin yani bunun zorlamayacak bir kısmı yok ben okurken kafayı yedim . Benim kız arkadaşım benden önce müdahele eder zaten öyle bir konuda . Çılgın az .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 taviz verme bencede.sanırım kendi kafalarına gore bişeyler ayarlamışlar sana danışmadan yapılması yannış boyle şeylerin[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 begenmezsen => orada konu açılırsa felan çıktığım kız var martta 3 yıl olacak. birbirimizi çok seviyoruz dersin olur biter :D:D[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ya beyler is begenip begenmeme degil. yani siz sokakta bir kizi gorup uc sene ciktiginiz bir kizi o an satarmisiniz? erkeklige sigar mi bu? sonra daha onemlisi kiz arkadasiniz boyle bir yemege gitse napardiniz? kiz arkadasima soylemiyorum benim kiz arkadasim oyle cazgir degildir ama isin sonunda annemden nefret eder. oyle birsey olursa bir gun is ciddye binerse aralarinin bozuk olmasini istemem.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Hala söylüyorum hiç bir şekilde gitmezdim . Kafamda silahla bile gitmem yani . Kafamda silahla olabilir[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Anneni kıracağına kafanı kır derim. sadece bir yemek, karnını doyurur, yeni bir arkadaş edinirsin, sevgilin olmak zorunda değil, arkadaş gibi yaklaşırsın, arkadaş olursun....[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bencede gıt... ılla evlılık maksatlı olcak degıl ya! yemek yersın ıste hem ılerde annene 'anne bak ben gelmıstım yemege unutma' falan dersın kullanırsın:) kolay gelsın[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Bencede git ya belki güzel bi kızdır hem :) Ya sadece yemek yiyiceksiniz,gider gitmez evlenmicen sonuçta...Annene beğenmedim olmaz bu iş dersin olur biter...(bu arada ailelerin böle ayy tanıstıralım havalarına bende acaip sinir olurum.)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Bence gitme,yani kız arkadaşının tarafından bak derim sen onun biriyle yemeğe çıkmasını istermiydin,yani hiç gerek yok ilişkini riske atma boşuna.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Aslında kız arkadaşın varsa gitmemen dah aii olabilir.Annene ''kız arkadaşıma ayıp olur '' de :p[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 aslında evet olay kız arkadasın acısından hıc de hos degıl...[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 "gitmiyorum" de.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 altı üstü yemek kıza kendini beğendirmek zorunda değilsin git yemeği ye dön parasını annen verir :P[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Annen için git en azında yemeni yersin senin orada biter bakış açın değişmesse bişe olmaz zaten misfer gibi davranırsın slm meraba yeter seni aklında tutarlar sen silersin olur biter annen için ayıp olmasın yoksa gitme.[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Anialeyn - Priest(60) Deadwing-Rogue Undead- Haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Abi git yemeğini ye ne olcak heralde kız seni yemekte yemez zaten büyük ihtimalle kız da öylesine geliodur zaten öylesine deilsede tipsizdir keh keh git yemek ye dön karnını doyur aç ayı oynamaz:)[signature][hline]fuck the fucking fuckers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 herkesin karakteri farkli, ben olsam giderdim, sen de gonlunden ne geciyorsa onu yap. ileride evlenecegin kizi bulmak kolay degil en azindan cevremdeki kizlari gormus olurdum. e annen de telefonla degil de evine gelip soyluyormus demek ki onemi buyuk onun icin. ben de ayri yasiyorum ama ev 2 kat ustte annemlerden o yuzden devamli berbariz :)[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. [Bu mesaj _Mordrac_ tarafından 26 Ağustos 2005 10:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Asteroth, 25 Ağustos 2005 21:25 tarihinde demiş ki: Kabul etme, taviz verme derim... Kadınların -annen olsun, sevgilin olsun- en iyi yaptıkları şeydir, kendini acındırıp istediklerini yaptırmak. Annen neye üzülecek allahaşkına yahu? Arkadaşıyla konuşur, suçu sana yükler, yine arkadaş kalırlar. Oysa senin kızarkadaşın bi duyarsa... Aman diyim... Tamamen katılıyorum. Gitme...[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Okumadım millet ne demiş. Yazıyı yazdıktan sonra okuyacağım.. Maksat görüşlerim yumuşamasın... Taviz verme, bugün bakmaya gidersin yarın "hani sen bir kıza bakmıştın ya" olur.. Annene şu an bir ilişkin olduğundan bahset.. (tabi biz evlilik düşünmüyoz falan deme! Ben çocuklardan nefret ederim dedim bi iki kere hala konuşması dönüyor!!) Zor olucak tabi ama tabiri caizse savaşmalısın. Karşı çık! REFUSE RESIST!![signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 annesi bilmiyo heralde kız arkadaşı olduğunu yoksa kızın annesine söylerdi bence ama sen yine de git kız arkın duymadığı sürece bişeycik olmaz sende annene tembihlersin kimseye anlatma filan diye sonra da olmadı der kurtulursun . Kız hayır bu evlilik olucak diye ısrar etmiyeceine göre . Boşver sen anneni üzme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bide burdakilerin çoğunun dediği gibi çocukca davranıp annene karşı çıkma sakın boşver bişey olmaz bi kerecik yemek yesen ayrıca annen bilmiyosa da anlat sevgilin olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: BeIlow, 25 Ağustos 2005 21:25 tarihinde demiş ki:git yemek ye gel kötüye yorma istemiyormuş gibi yap sonuçta zorla evlemezsin. Bak iyi ki okumamışım.. Bu mantıklı geldi çünkü.. Ama annenin amacının "Gelin tanışın, kaynaşın." olduğundan eminsen hala REFUSE RESIST!! Çünkü eğer amacı kati bir şekilde çöpçatanlıksa gitmen sadece koz verir. Dediğim gibi onların baktığı kız zamanla "Senin baktığın kız" olur.. Gideceksen bile tavrını koy.. Sonradan bulaştırmasınlar seni bu işlere..[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar