Hamatula Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Hamatula, 26 Ağustos 2005 10:18 tarihinde demiş ki: Komik gelebilir..inanmayabilirsiniz..ama böyle aptal bir şekilde adamı küçük düşürmeye çalışmanızı kınıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ben küçükken şireydırın adamları televizyondan çıkardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Böyle sorunlarınızı herşeyle dalga geçmeye hazır sizin duygularınızı önemsemeyen bir grup yerine yakın dostlarınıza ailenize veya bir psikoloğa anlatsanız daha iyi olur gibi bence[signature][hline]Düdüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Angelotti, 26 Ağustos 2005 12:09 tarihinde demiş ki: ben küçükken şireydırın adamları televizyondan çıkardı adam küçükken halkayı çekmiş haberimiz yok :-)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Zeytin, 26 Ağustos 2005 12:09 tarihinde demiş ki: Böyle sorunlarınızı herşeyle dalga geçmeye hazır sizin duygularınızı önemsemeyen bir grup yerine yakın dostlarınıza ailenize veya bir psikoloğa anlatsanız daha iyi olur gibi bence +1000 ..bu forumda herkes anlayışlı adam değil malesef.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 o degilde football ne oluyor olay ingilterede fln geciyor heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 euhue ya şimdi ben birşeyi merak ettim, peki böyle birşey varsa yani olmuş olabilir, bu cin-şeytan-yaratık her neyse neden seni seçmiş olabilir,13 yaşında (hepsini okudum biliyorum şimdi 21 yaşındasın) bir çocuğu niye seçsin görünmek için? belki canı sıkılmıştı "-ulan gideyim bir insan korkutayım moralim yerine gelsin" dedi, şimdi bak etrafda kim korkar diye, ee burdaki bazı tiplerin karşısına geçse mesela "-inanmaz lan bunlar bana,bir de dalga geçerler, geyiğe girerler" dedi ve bir çocuk seçti (?) ya da sen seçilmiş kişi olabilir misin sen "o" olabilir misin (?)[signature][hline]aslında kötülüklerin en kötüsüdür umut, çünkü insanın çektiği eziyeti uzatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bende küçükken bi kez kopuk bi ayak gördüm hep ordaydı ailem geldi onlarda gördü o_O mehersem oyuncakmış :P[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 hala devam ettiriyorsunuz ya helal. Toprağa girmeden bi .oka inancaığınız yok[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 21 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: heso, 26 Ağustos 2005 12:27 tarihinde demiş ki: hala devam ettiriyorsunuz ya helal. Toprağa girmeden bi .oka inancaığınız yok Senin de inancın sahte ve göstermelik olmasa zaten inancına karşı gelip küfür etmezdin.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Rewendor söylediğin saçmaydı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeLki_de_Bir_gun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 @Frigg Ya Bir Hatam olmuştur bilemediğim.Yani Bir Çöplüğün yanında bile desturlu geçmek lazım diyorlar.yatağımda cok yemek yerdim.Belkide ondandı.veya incir mincir dinlemez işerdim çişim geldiği yere =) o gibi şeyler olabilir. Ayrıca Yani anlayış farklılıkları cıkabilir.Ve Ben Bu Konuyu Açarken ( benim tabirimle ) Dangoloz adamların çıkıcağını bilerek açtım.Ama Saygısızlıga giren olaya da Tepkim olacaktir tabi.Ki Paticige Mâl olmuş insanların bile zırvalaması üzdü beni. Neyse Gel gelelim inanıyorum inancım gereği ve paylaşıyorum olay budur =) yaratık kelimesinide cindi veya şeytandı diye net bişey soyleyemeyecegimden kullandım. Ki Daha Nazar Yoktur Saçmalamayın vede cinler yoktur saçmalamayın diyen müslümanlar var ( Lafta veya bilgi almaktan uzak ) ve Bunların Dalga geçmesi koyuyor bana.Ki Eğer Müslüman değilse bi kişi bunu açıkca söyleyebilir.Şeytan taşlar gibi taşlıyacakmıyız.Benim dinim budur bu açıklar dedim.Cinler insanlarla konuşur.Nitekim tekrarlıyorum , Bir Falcıya gittiğiniz zaman falcı sizin kütük sıranonuzu nasıl bilebilir.veyahutta sana inanmıyorum dediğinde arkadaşınla sırrını soyleyebilir.Ve Bir hoca ya danıştıgındada konuşurlar dediğinde nasıl inanmam buna.Hocamı beni korkutmak istesin ( ne alaka ?!? ) ama geleceği sallarlar dedi. olay budur.inancınıza SAYGI DUYUYORSAM sizlerde Bana SAYGI DUYMAK SORUNDASINIZ![signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 O olaydan sonra hiç oldumu böyle şeyler ? Gaipten sesler görüntüler falan ? Bana dün gece mesela oldu sanırım . Odanın camından ilginç bir açıyla ışık geliyordu bilgisayar masasının gölgesini karşı duvara aktarıyordu o gölgede bi abidiklik gördüm korktum az bi ama kalktım kış kış yapıp yattım . Çok yorgundum valla gelip üstümde karabasan tepinse uyanmazdım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeLki_de_Bir_gun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 yok o olaydan sonra böyle bişey olmadı.Aman ALLAH korusun ya.yani insan delirebilir.Yada Alışkanlık olur görmeden uyuyamıyosun fln =) ya ciddi arada anımsıyodum.zaten olaydan sonra etkisinden 1 ay falan cıkamadım.Bizimkilerden Ablama anlatmıştım sadece.yani Belki ,Dedeme Fln danışsaidm o zamanlarda kesin bişiler bilirdi o( Aşırı Dincidir kendileri.Kuranın mealinden tut kendisini yaklasık 56465 kere okumuştur.Allah Başımızdan eksik etmesin Dualari Hep üzerimizde )Andığım zamanlarda ise cocukluk fln demiştim çizgifilim etkisi fln diye =)Ki 11 yaşımda fln Ben HiMan im diye Duvara Yumruk çakmıştık.3 parmak çatlağı ile sıyırmıştım :lol: Ama Yani Bu böyle bişi değil kanını donduruyor insanın..[signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 @Rewendor Bi kere sen nerden biliyosun bnm inancımın sahte olup olmadığına. Adamlar burda gırgır şamata geçio tepkimi gösterdim suç bendemi yoksa salak salak yorum yapanlardamı?[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 21 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 cindi karabasan dı falan inanırım da daaa cin gelmedi hiç :D karabasan 2 defa geldi. 1. cide nbişi yapamadım 2 .cide zorladım baya 3. ye gelmedi gelirse ama ben altıma olacam onu![signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Horrible, 26 Ağustos 2005 03:26 tarihinde demiş ki: Bu arada nazara fln inanma bence... Nazara sonuna kadar inanırım! :yapma: PEygamberimiz de inanıyormu$ çünkü[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Olabilir ama ben cinlerin bize zarar vermek isteyen varliklar oldugnu sanmiyorum sadece kendi halelrinde takılan bazi enerjiler ve eger onlara bulasirsak tabi onalrda bize bulasir :) korkmana gerek yok farkli görüntülerde gözükebilecek seytan ve cinler dısnda güclerde var belliki haytta bi görevin var sana tavsiyem kendini egitmen ve kokularinin üstüne gitmen[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ben 13 yaşında bir kızım .. diye başlayan hikayeye benzemiş biraz ama neyse :D[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeLki_de_Bir_gun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 @Rewendor pitchfork yabanda denilebilen Bir Ciftci Aletidir.Kendiside Anlamamazliktan geldigin ve aslinda anladigin 3 veya 4 sivri ucu olan alettir.Ve Bir Hadis Anlat1rki; Peygamberimizin Sorularini Cevaplamak icin Seytan Peygamberimizin ümmeti ile Toplantida Oldugu Bir An Oraya Gelir.Hz Ömer Peygamberimize izin ver hemen Oldureyim der.Ama Peygamberimiz onun gelecegini onceden haber almistir.Ve Buna izin vermemistir.Acin kapiyi gelsin diye emir buyurmustur.Ve Kapiyi Actiklarinda ( Aynen Bu _ekilde Tarif ediliyor ) Keçi sakall1 Domuz burunlu Botnuzu ile çirkin bi suret seklinde O Mekanda Bulunmustur.Peygamberimizin sorularini yanitlamistir ( merak eden varsa yazabilirim onlarida ) ve Bilgi olmadan konusma derim ben. Ve said: heso, 26 Ağustos 2005 13:16 tarihinde demiş ki: ... Adamlar burda gırgır şamata geçio tepkimi gösterdim suç bendemi yoksa salak salak yorum yapanlardamı? Suç Saygiyi Alip Saygisizlik yapanda Arkadasim. + bir arkadasin dedigi gibi bize zarar icin neden yaratilsin ki. Ama Hani Cok sey bilir gibi Gorunup Aslinda Bu konu hakkinda bisey bilmeyen insanlarin 1000 dusunup 1 konusmasi lazim[signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: heso, 26 Ağustos 2005 13:16 tarihinde demiş ki: @Rewendor Bi kere sen nerden biliyosun bnm inancımın sahte olup olmadığına. Adamlar burda gırgır şamata geçio tepkimi gösterdim suç bendemi yoksa salak salak yorum yapanlardamı? İslam dini karşındaki insana gereksiz fiziki ya da gurursal olarak zarar vermeyi yasaklar. Sense küfür ederek bunu delmişsin, kendi inancına karşı gelmişsin.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... [Bu mesaj Rewendor tarafından 26 Ağustos 2005 13:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Daalın bre kafirler , yassah yienim yassah[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: BeLki_de_Bir_gun, 26 Ağustos 2005 13:43 tarihinde demiş ki: @Rewendor pitchfork yabanda denilebilen Bir Ciftci Aletidir.Kendiside Anlamamazliktan geldigin ve aslinda anladigin 3 veya 4 sivri ucu olan alettir.Ve Bir Hadis Anlat1rki; Peygamberimizin Sorularini Cevaplamak icin Seytan Peygamberimizin ümmeti ile Toplantida Oldugu Bir An Oraya Gelir.Hz Ömer Peygamberimize izin ver hemen Oldureyim der.Ama Peygamberimiz onun gelecegini onceden haber almistir.Ve Buna izin vermemistir.Acin kapiyi gelsin diye emir buyurmustur.Ve Kapiyi Actiklarinda ( Aynen Bu _ekilde Tarif ediliyor ) Keçi sakall1 Domuz burunlu Botnuzu ile çirkin bi suret seklinde O Mekanda Bulunmustur.Peygamberimizin sorularini yanitlamistir ( merak eden varsa yazabilirim onlarida ) ve Bilgi olmadan konusma derim ben. Bence sen bilginden emin olma. İnanç ve bilgi ayrı şeylerdir. Sen inancınla konuşuyorsun ben bilgimle. Bahsettiğin şeylerin tamamı pagan dinlerinde avrupada hüküm süren tanrıların sembolleridir. Hristiyanlık sırasında hristiyanlığı yaymak için bu dinler kötülenmiş, sembolleri de böyle olmuş. Zaten dini kitaplar incelendiğinde birbirlerinden çokça faydalandıkları görülmektedir. Artık sembolleşen şeytan ve iblis figürü de müslümanlıkta böyle kullanılmışsa gayet normal. Eğer o sırada bir şeytan anlatmak isteniyorsa hele 3 dinin de kutsal topraklarının çevresinde bulunan bir bölgede tabii ki daha önceki kültürün etkisinde kalınarak öyle anlatılacaktır. Yoksa orada şeytanı "kertenkele dilli, 3 gözlü, kepçe kulaklı" olarak da anlatabilirsin ama eğer eskiden kalma (hristiyanlık döneminden) bir figürü tekrar canlandırırsan zaten insanlar buna aşina olduğundan inandırıcılık ve etki çok daha büyük olur. Kronolojik sıralama da (çoktanrılı dinler - hristiyanlık - müslümanlık) benim dediğimi destekler. Lütfen kendi tavsiyene uy, bilgi olmadan kendin konuşma. Bana kaynak olarak gösterebileceğin hiçbir şeyin bilimsel bir kanıt niteliği yok. Lütfen kendinizi "genelgeçer bilgili" sayıp da gözünüzde büyütüp karşınızdakini "bilmeden konuşuyo" gibi suçlamayın, hele ki dayanaklarınız sadece inanç ve resmi bile olmayan kaynaklarsa. Komik oluyor. Dediğin gibi 1000 düşün 1 konuş. Çünkü karşında bilimsel açıklamara sadece "ben böyle inanıyorum bilmemkimin kitabında (ki bahsettiğin direk Kur'an bile değil) böyle yazıyo." diyorsun. [signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... [Bu mesaj Rewendor tarafından 26 Ağustos 2005 13:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 orta 1 de acid e başlarsan olucagı budur. muskayla bilmemneyle de alakası yok bu olayın. çocukmuşsun daha öyle evde yalnız kalınca tırsmışsındır aklınada bi yerde gördügün bişey gelmiştir ne bilim çizgifilm olur gerilim filmi olur vs. bizde az görmedik freddy kruegerı .[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 @Rewendor Ne dediğinin farkında diilsin, saçmalamaya başladın kendi dineme karşı gelmekmiş. Savunduğum şey o zaten bnm Edit: ismi yanlış yazmışım [signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 21 - Frostwhisper [Bu mesaj heso tarafından 26 Ağustos 2005 14:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar