BeLki_de_Bir_gun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Bu gibi tipler post kasıyor adamlara sataşıyor insanı tav ediyor. Tabi herkez okumak istediğini alır gerisini napsınki ? Ne diyim aciyim paylaşıyım dedim.gereksiz insanlarla gereksiz tartışmalara giriyim demedim.Takılın ya ne yapıyorsanız buyrun. Eskisi Gibi Sadece Okuyayim yine.Script bolumunde millete yardımcı olayım falan yani ne diyim.Yazık... Madalya fln koymuşlar yana iki tane resim.Buda Paticikte cok durdugunuzu gosterir.Ha 1 kişi cok durur ama bu kişi 5 kişiyi soğutur olay bumudur ? bırakın ya iki resim yanda varsın olmasın çokta tın.Ego tatmini başka bişi değil.[signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Ulan Patide her sey wardi da su forumda Alamancı forumları gibi cin hayalet hikayeleriş yoktu bi bu eksikti valla tebrişk ettim. De get ya gece kıcın acıkta kalmıstır kabus gormusundurç[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 17.08.2005 THE GREAT OBSESSION Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeLki_de_Bir_gun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 BonePart Uza Plz. Bende Bi Forumlarda Senin Gibi Densiz Yoktu Oda Oldu Diyecem Ama Densiz Çok.Ama senin Kadar şaçma Sapanını Görmedim. Edik = Nick Edik 2 = Şu Konuyu Adam Akıllı Okumayıpta hoptrillala diyip atlıyorsunuz anlamadım. [signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing [Bu mesaj BeLki_de_Bir_gun tarafından 26 Ağustos 2005 08:07 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj BeLki_de_Bir_gun tarafından 26 Ağustos 2005 08:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Ne kullaniyorsun? Bu arada müslümanlikta nazar yoktur diye biliyorum. Oyle sacma birseye de nasil inaniyorsun anlayamiyorum[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeLki_de_Bir_gun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Nazar Vardır Hatta Nazar Duası vardır Kuranda =) 13 Yaşındaki Bi çocuk Ne kullanabilir en fazla? Extacy fln? =) İnşallah Bilinç altıdır Diyelim Ve kapatalım.Başa Çekilcek gibi değil.Bi olay anlattim dedim yazı yazmaya tobe ettim ö biçim yani. Not = 21 im şu an =/ Tamamen konuyu okumayıp atlıyanlar 13 sanıyorda hala :lol: [signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing [Bu mesaj BeLki_de_Bir_gun tarafından 26 Ağustos 2005 08:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 8 senede pek bişey değişmemiş :)[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 korkunçç[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeLki_de_Bir_gun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Searos Susuyorum.Kr@lsınız B@p[signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 susma canım, "Bone Shut Up!" filan iyi gidiyodun. :) ama editlemişsin kötü olmuş.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ya şurda bu olaylara inanmayan adam ne yoruk yapıo hepiniz afedersiniz ama daşşak modessiniz. inanmıosan yorum yapma sora laf edince hemen yağ gibi üste çıkıyosunuz[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 21 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 arkadaş DOOM 3 ü fazla kaçırmış olsa gerek :horace: korktuğumda saldırırım. öle bişi olsa kesinlikle saldırırdım.[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 şu olaylar bana da olsa da imana gelsem.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Komik gelebilir..inanmayabilirsiniz..ama böyle aptal bir şekilde adamı küçük düşürmeye çalışmanızı kınıyorum..Paticik de ilk katıldığım zamanlar(çok eski değilim ama) böyle değildi ya...millet birbirine saldırmak yerine saldıracak başka şeyler bulurdu niye böyle dağıldı insanlar birbirlerine cephe aldı...her neyse..konuya gelince ben kurana inanırım...ama böyle bir olayın olabileceğine inanmıyorum..bazı arkadaşların dediği gibi cinlerin insanlarla itibate geçtiklerine de inanmıyorum...geçselerde böyle gözükeceklerine inanmıyorum..ama gönül isterdiki bana gözüksünler ..sözlerimi geri alayım..emin olayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Penthesilea, 26 Ağustos 2005 08:09 tarihinde demiş ki: Ne kullaniyorsun? Bu arada müslümanlikta nazar yoktur diye biliyorum. Oyle sacma birseye de nasil inaniyorsun anlayamiyorum islamda nazar gerçeği vardır.hatta kuran-ı kerimde 'kul euzu bin rabbil felak' suresi sırf nazar üzerine gönderilmiştir. Nazar peygamber efendimize dahi geçmiştir.[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilflame Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: sheref, 26 Ağustos 2005 03:37 tarihinde demiş ki: herkesin inancı kendine ama, ben cinlere inanmıyorum... bana diyolarki aman dikkat çarpar, öyle deme... buradan cinler alemine sesleniyorum, delikanlı cin varsa gelsin çarpsın Cızttt... * Çarpılır *[signature][hline]I'm tired of being what you want me to be Feeling so faithless Lost under the surface I don't know what you're expecting of me Put under the pressure Of walking in your shoes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Sanırım herkes küçükken böyle şeyler görmüş. Muska ve cinlere inanırım inancım gereği. Aynı şekilde nazarada inanırım. Geçmiş olsun belkide_bir_gün :)[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 eaufhuae gece gece yemek yemek kötü derler ya :) Soslu makarnayı kanlı beyin olarak görmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 valla çok enteresan bir hikaye.[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ya ateist bir arkadaşım gördüğü bir kabusu anlattı..yani adam uyanıkken görmüş ama inanmadığı için kesinlikle hayal olarak anlatıyor..belkide gerçekten öyledir..olay şu onun ağzından anlatıyorum: Yüz üstü yatıyorum...sola doğru başım...yatağın dışına doğru..kapının orda bir karaltı gördüm..Simsiyah elbiseli biri..Yaklaşıyor..Kalkıp dönüp bakmak istedim..kalkamıyorum..bağıdım anneme sesim sanki çok uzaklardan geliyor..çıkmıyor...Adam yaklaştıkça yandan biraz daha net görmeye başladım..Bir zenciydi..ama hayvan gibi bodyguard gibi bir zenci..elinde bir gürz sallıyo..ama nasıl kötü bakıyo..tepinmek istiyorum kımıldayamıyorum...bağıramıyorum..dedim öldüm...o sırada saılmayla uyandım gibi oldu..aynı pozisyondayım ama adam yok... eğer dediği gibi bu bir kabus ise bile çook korkunç bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 arkadaşın italyada oturuyosa köle gladyatörlerden birinin ruhudur o (öeh)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 yok ya bildiğni ankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Benim açımdan durum tamamen psikolojik. Sürekli "bana nazar değer, muska beni korur" diye büyüyerek ve bu sözleri kafanda ve çevrende sürekli duyarak sonunda iyice kabullenmişsin. Yani kendi nazarını ve şansını yaratmışsın. Muskan kaybolunca da kendini şartlamışsın kesin bir sorun çıkacak diye. Kaldı ki şeytan veya cin dediğin şey de keçi sakallı boynuzlu veya elinde üçlü-çatallı (pitchforku daha iyi çeviremedim pardon) bir şey de değildir. Bunlar hristiyanlığa ilk geçiş sırasında eski dinlerinden kopmak istemeyen çok tanrılıları korkutmak için uydurulmuştur. Bu özellikler ise onların çoktanrılı dinlerindeki "bereketli ve iyi tanrıların" özellikleridir. Pentagram aşk ve dişilik tanrıçası Venüsü simgeler ve 5 köşe mükemmel simetriyi temsil eder, Üçlü çatal denizlerin tanrısı Poseidon'a aittir, Boynuzlar ve keçi sakal da şimdi hatırlamadığım bir keçi-adam şeklindeki ve gittiği yere bereket götüren tanrının özelliğidir. Tez elden şartlandırmayı kaldırırsın umarım.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Hamatula, 26 Ağustos 2005 11:18 tarihinde demiş ki: ya ateist bir arkadaşım gördüğü bir kabusu anlattı..yani adam uyanıkken görmüş ama inanmadığı için kesinlikle hayal olarak anlatıyor..belkide gerçekten öyledir..olay şu onun ağzından anlatıyorum: Yüz üstü yatıyorum...sola doğru başım...yatağın dışına doğru..kapının orda bir karaltı gördüm..Simsiyah elbiseli biri..Yaklaşıyor..Kalkıp dönüp bakmak istedim..kalkamıyorum..bağıdım anneme sesim sanki çok uzaklardan geliyor..çıkmıyor...Adam yaklaştıkça yandan biraz daha net görmeye başladım..Bir zenciydi..ama hayvan gibi bodyguard gibi bir zenci..elinde bir gürz sallıyo..ama nasıl kötü bakıyo..tepinmek istiyorum kımıldayamıyorum...bağıramıyorum..dedim öldüm...o sırada saılmayla uyandım gibi oldu..aynı pozisyondayım ama adam yok... eğer dediği gibi bu bir kabus ise bile çook korkunç bence :) Bahsettiğin olay "daydreaming"dir. Aşırı yorgun ve yoğun zihnin ürünüdür. Çok uzun süre uyumadan ve yoğun tempoda meşgul kalan bir zihin benzer şeyler görebilir, gayet normaldir. Daha önceden ben de sandalyeye atılmış eşyaların şeklini oturan ve pis pis bakan bir adama benzeten bir arkadaşa şahit oldum mesela.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 evet abi haklısın...bende böyle düşünmüştüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: BeLki_de_Bir_gun, 26 Ağustos 2005 03:38 tarihinde demiş ki: @Horrible Kuranı Oku ve öyle Konuş derim.Mealini yani.Okuduğum için söyledim.Ayrıca falcılarda tamamen cinlerle iletişim içindedir.İnsanın geçmişini cinler bilebilir.ve bunları falcılar direk size soyler.Geleceği bilemezler ve bunuda falcı uydurur sallar. cin çağırma vardır ve arkadaşımın dediğide eğer gördü isen büyük bi hata etmişssindir dedi.incir ağacı altına içemek destursuz vs diye. arkadaşım sana sadece şunu söylüom zuahahahahdhsadoısadaqpdüğ aülopğafjkoakdpğakplsalcpğakc okcoejdodkapğdkpakdpkeapdlalp ğüdlwpülpdlapllxlxplalpğkdpkğwpk [Bu mesaj Nefr tarafından 26 Ağustos 2005 16:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar