Sawer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 abiiiiiiiiiii 85 efsane 85 en sondaki kite'ın kafasıydı di mi ?
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 seviyorum ben bunu ufak dandirik bir umut bırakmıyo abi veriyo adamın kafasını eline. mis mis...
Seru Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 karı malice attı afdsad.. 85 sonu çok sertti. adamla duygusal bağ kuralım o kadar, 2 dakikada harca adamı oldu mu.
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 abi hunter x hunter ın bu kadar iyi olmaması gerekiyor olmaması gerekiyor! dağıldım valla bu bölümde.
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 oha abi nasıl bir bölümdü bu asjlafhasjlkfashn 1 hafta beklenmez lan şimdi :D
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Tam game of thrones kafasında bir bölümdü :)
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 şu arc ta keşke hisoka da olsaydı :D ulan keşke manga devam etseymiş.one piece,naruto felan baya bayat kalıyor bunun yanında :D
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 manga çok kötü yalnız, bu animedeki tat kesinlikle yok
Seru Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 biraz da dövüşlere ağırlık verseler. naruto ilk sezonda da görülen hızlı aksiyon sahneleri koysalar çok şukela oalcak, FMAde de bazı bölümlerde vardı, kopup gidiyosun ama sanırım bunun için yüksek prodüksiyon gerekiyor. bir kol hareketi için 3 kare çiziyorsa sanırım bunun için 6 7 çiziyorlar, çok fena akıyor ekranda. said: şu arc ta keşke hisoka da olsaydı grinning smiley ayrıca +1 bir de ninja gang'in lideri falan karışsa olaya ally olsalar falan filan. sondaki üçlünün akıbetini çok merak ediyorum.
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Arkadaşlar arada hunter x hunter ın ne kadar iyi olduğundan bahsedelim yine olur mu? unutmayalım teşekkürler.
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Son bölümde hiçbirşey söyleyecek yer bulamadım abi ya bayağı ağır girdi zaten. Ama merak etme, nöbetteyiz söyleriz her fırsatta. Esnaf said: şu arc ta keşke hisoka da olsaydı :D ulan keşke manga devam etseymiş.one piece,naruto felan baya bayat kalıyor bunun yanında :D Şu arcta Hisokanın olmaması Zuranın revolution arcını kaçırması gibi bişey zaten lol. Bütün seri boyunca güçlü rakip bulucam diye yandere gibi millete sulanıp dursun sonra hayvan gibi güçlü düşman çıkınca ortalıkta olmasın ahahahah. Çok yazık oldu çok. Gerçi daha da güçlü rakip çıksın diye Gon ve Killua yı Queen e yedirmeye filan da kalkışabilirdi hasta herif. Kaçırması daha iyi olmuş ta olabilir:p
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 86 2. royal guard çıktı, 87'de üçlüyle royal guardlar arasında ciddi combat bekliyorum. bölüm özeti: meeh.
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 oha 1 haftada arka sayfaya düşmüş :P ayıp lan :P 87 fena değildi yavaş yavaş aksiyona doğru gidiyoruz :D
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 87 Oha ciddi ciddi diriltmeye çalışıyo laan Kite a fena reskill gelicek gibi^^
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 koala nerde ya :D bi çıktı artist artist bişiler yaptı sonra kayboldu :D
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 88 çok iyiydi. 88 Pitou Kite a reskill çekmiycek herhalde, cesedi kukla gibi kontrol eden bi ability geliştirdi görünüşe göre. Ama çok pis ya, Gon a karşı filan kullanıcağı kesin gibi bir şey şunu :/ Dövüş kısmı da bayağı azdı ama yine de güzeldi. Yarıda kestiler ama, 89 da daha fazla görebiliriz herhalde^^
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 harikaydı abi nefret ediorum hunter x hunter izlerken böle durdurup abi lütfen şu an yarısında olalım animenin die zamana bakıyorum ve hep sonunda oluyor :(
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 bi yurtdışı işi çıksa böle gitsem 2-3 ay birikse böyle bölümler diye çok istiyorum ya. her hafta hemen izliyorum bitiyor yetmiyor resmen :(
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Eski seriyi izlemiştim. Bunun belli bir yerinden başlasam uygun olur mu yoksa en baştan mı izlemek lazım? Birde yeni seriyi nereden indirebilirim toplu en rahat yardımcı olabilecek var mı? Teşekkürler :)
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 En baştan başla yine, baya iyi.
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 apayrı bir kalite bu 2011 serisi baştan izleyin tamamen. çok iyi gidiyor.
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Mortis said: harikaydı abi nefret ediorum hunter x hunter izlerken böle durdurup abi lütfen şu an yarısında olalım animenin die zamana bakıyorum ve hep sonunda oluyor :( bana da aynısı oluyor ama lütfen çekmiyorum :P başka animelerde vakit geçmezken bunda nasıl oluyorda anında sonuna geliyor anlayamıyorum.
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 son bölüm gene aktı ya.bu elemanlar baya güçlü nasıl geçicekler bunları çok merak ediyorum. 3. gardiyan doğdu kralda yakında doğar.bence 4 ü birlikte gelicek adaya dede bir şeyler ayarlamıştır :P
Öne çıkan mesajlar