Xenus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 370 http://i.imgur.com/qpVnDRy.png hisoka çıkabilir şu eleman bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 371 aylardır unutmuştum, dün aklıma geldi bi bakayım demiştim. bugün düşmüş yeni ch :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 adamda ne hayal gücü varmış ya asfkhasf.mangaya doğru düzgün devam edebilse bi 700 bölüm çıkarmıştı şimdiye kim bilir neler olacaktı.keşke şöyle dolu dolu 20-25 bölümlük bi anime gelse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2023 (düzenlendi) bağzı sebeplerden dolayı tekrar izledim ben bunu. Karınca Arc'ı gerçek bir başyapıt. Animenin en iyi arc'ı, manga'da ise succession arc tarafından sollanır ancak. Şu arc'a laf edenler aklıma geldi sinirlendim, bir hışımla kalktım yerimden geldim bu mesajı yazmaya. Oğlum hiç utanmadınız mı karınca arc'ını kötülerken? Yok efendim narrator çok konuşuyormuş, yok efendim bilmem ne. Gidin naruto izleyin lan. Gidin naruto izleyin eğer ilmek ilmek işlenmiş güzel bir senaryo hoşunuza gitmiyorsa. Ayıp ayıp Meruem de çok kral karakter ayrıca Şubat 22, 2023 Gizli tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2023 mangası devam etmeye başladı bu arada bunun. animesi de devamına yeşil ışık filan alsa keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2023 devam etmeye başladı hatta sonra bir hiatus daha girdi sdfhdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2023 Gizli, 22.02.2023 12:59 tarihinde dedi ki: bağzı sebeplerden dolayı tekrar izledim ben bunu. Karınca Arc'ı gerçek bir başyapıt. Animenin en iyi arc'ı, manga'da ise succession arc tarafından sollanır ancak. Şu arc'a laf edenler aklıma geldi sinirlendim, bir hışımla kalktım yerimden geldim bu mesajı yazmaya. Oğlum hiç utanmadınız mı karınca arc'ını kötülerken? Yok efendim narrator çok konuşuyormuş, yok efendim bilmem ne. Gidin naruto izleyin lan. Gidin naruto izleyin eğer ilmek ilmek işlenmiş güzel bir senaryo hoşunuza gitmiyorsa. Ayıp ayıp Meruem de çok kral karakter ayrıca arka arkaya izleyince belki daha iyi olabilir ama güncel takipteyken ömür törpüsüydü açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2023 +1 bitmeden birakmistim dayanamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2023 ninja bi ekip vardi o cok iyiydi bi grup neydi onlar ben de onu begenmistim baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar